Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ "ΑΓΝΟΟΥΝ" ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ (ΜΜΕ)

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: ΤΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; 



Του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη

Τελικά, πού είναι ο ουκρανικός στρατός που θα αντιστέκετο στους «εισβολείς»;

Όλες οι πληροφορίες συντείνουν στο ότι οι μονάδες του ουκρανικού στρατού παραδίδουν αμαχητί τα όπλα τους, η μία μετά την άλλη, και δεν έχουν διάθεση να προβάλουν καμμία αντίσταση.

Αυτή την στιγμή ενωμένες μονάδες του Ουκρανικού και Ρωσικού στρατού οδεύουν προς το κέντρο του Κιέβου για να ανατρέψουν τους πραξικοπηματίες του Μαϊντάν και τα τσιράκια του ΝΑΤΟ.

Κα μην μου πει κανείς ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ισχύος μεταξύ των δύο στρατών, γιατί θα γελάσω… Πού είναι όλα εκείνα τα υπερσύγχρονα όπλα νέας τεχνολογίας που έστελναν τόσον καιρό οι δυτικοί; Μάλλον στα χέρια των Ρώσων θα βρεθούν, γιατί οι Ουκρανοί δεν έχουν καμμία πρεμούρα να τα χρησιμοποιήσουν. Δεν αισθάνονται να απειλούνται.

Ο Ουκρανός πρόεδρος δηλώνει εγκαταλειμμένος και ότι φοβάται για την ζωή του… Μα καλά, δεν του έμειναν ούτε κάποιοι πιστοί νεοναζί πραιτωριανοί για να τον προστατέψουν; Ο υπουργός Άμυνας καλεί τον λαό να αντισταθεί με …βόμβες μολότωφ. Και στην έκκλησή του ανταποκρίθηκαν μερικές χιλιάδες πολίτες από τα 3 εκατομμύρια των κατοίκων του Κιέβου.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι, όταν ένας λαός δέχεται «βάρβαρη εισβολή», αντιστέκεται με ό,τι μπορεί.

Το ταπεινό #Ιράκ αντιστάθηκε σχεδόν 2 μήνες στο ΝΑΤΟ και τους Αμερικανούς, παρά την συντριπτική υπεροπλία τους. Και δεν είχε τον πληθυσμό της Ουκρανίας… 

Στο τέλος, δεν πήρε τα όπλα και αντιστάθηκε μέχρι που έφυγαν οι Αμερικανοί από την χώρα. Για να μην πούμε για την ξεφτίλα που προκάλεσαν οι ξυπόλητοι Αφγανοί στην «μόνη» υπερδύναμη.

Δεν ξεχνάμε ούτε τους Βιετναμέζους, ούτε τους #Παλαιστίνιους, ούτε τους #Σύριους, ούτε τόσους άλλους λαούς που γνώρισαν τις κάννες του ιμπεριαλισμού.

Ή, ακόμα, να θυμηθούμε τους #Σέρβους ομόδοξους αδελφούς μας, πιο κοντά στους Ουκρανούς πολιτισμικά, όμως λιγότεροι πληθυσμιακά, και την αντίστασή τους για πάνω από 70 ημέρες απέναντι σε ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Γερμανία και άλλα δυτικά όρνια που επέδραμαν στην γη τους με...35.788 μαχητικές αποστολές. 

Και τότε ο #Μιλόσεβιτς χαρακτηρίστηκε χασάπης από τα φερέφωνα της Δύσης, όπως αργότερα ο Σαντάμ κλπ…Σήμερα, το CNN και η CIA μας επιτάσσουν να θεωρούμε τον #Πούτιν «σφαγέα». 

Όμως, αν ήταν έτσι, δεν θα έκανε περίπατο στην γη της Ουκρανίας, στα εδάφη αυτά που πρωτοσυγκροτήθηκε το ρωσικό έθνος, συναντήθηκε με το Βυζάντιο, βαφτίστηκε στον Χριστιανισμό και εισήλθε δυναμικά στην ευρωπαϊκή ιστορία. 

Η έλλειψη οποιαδήποτε αντίστασης δείχνει πολύ απλά, ότι ο ουκρανικός λαός αισθανόταν ξένο το καθεστώς Ζελένσκι και δεν ήθελε να πολεμήσει έναν ομοεθνή του στρατό, όσο κι αν το σοκ της επιχείρησης αυτής δεν ήταν αμελητέο. 

Η απόλυτη διαφθορά που επικρατεί στην Ουκρανία, η καταπίεση και η ακραία πολιτική τρομοκρατία, οι διώξεις του #Ρωσοουκρανικού λαού έχουν κάνει το σημερινό καθεστώς του Κιέβου μισητό στην πλειονότητα των πολιτών της Ουκρανίας, που έχουν εξαθλιωθεί. 

Και είναι απορίας άξιον πώς δεν το αναφέρουν αυτό οι διακαναλιακοί προπαγανδιστές και «αναλυτές» περί του «κακού» Πούτιν!

Ο ρωσικός στρατός δεν εισέρχεται, λοιπόν, σε εχθρικό έδαφος ούτε έρχεται ως εισβολέας. Έρχεται ως απελευθερωτής ομοεθνών πληθυσμών και συγχρόνως εκδικητής των μισθοφόρων του ΝΑΤΟ, των παραστρατιωτικών του Μαϊντάν και των νεοναζιστών του Στεπάν Μπαντέρα, που έχουν ιστορικά αιματοκυλίσει την ουκρανική γη. Έρχεται να δικάσει τους δολοφόνους του λαού της Οδησσού και του Ντονμπάς μετά το 2014, τους υπεύθυνους για τους θανάτους σχεδόν 15.000 πατριωτών πολιτών.

Και στο διάβα του, οι μόνοι που πιθανόν θα συναντήσει απέναντί του ίσως είναι αυτές οι δολοφονικές παραστρατιωτικές ομάδες, τις οποίες θα συντρίψει όπως ο τότε #Κόκκινος #Στρατός συνέτριψε τις στρατιές του Χίτλερ στην Ουκρανία.

Όσοι δεν έχουν την κοινή, έστω, λογική να τα καταλάβουν αυτά, ή είναι παθολογικά ηλίθιοι ή μισθολογικά εγκάθετοι!

Ο κύβος ερρίφθη πλέον, βρισκόμαστε σ’ έναν διαρκή πόλεμο, σε έναν εκκολαπτόμενο Γ’ ΠΠ, και τα στρατόπεδα ξεκαθαρίζονται. Όπως έλεγε ο πανηλίθιος Μπους: «Ή μαζί μας, ή εναντίον μας»… 

Για να το μεταφράσουμε: «Ή με το ΝΑΤΟ και την Ελίτ της Νέας Τάξης, ή με τους Λαούς της Ευρώπης, της Ευρασίας και ολόκληρου του κόσμου». Αυτό θα πρέπει να είναι, πλέον, το μότο για την συγκρότηση του πατριωτικού Αντινεοταξικού μπλοκ δυνάμεων στην Ελλάδα μας!

Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης

2 σχόλια: