Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΟΣΟΣ ΛΟΙΜΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...

ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΠΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ GAY PRIDE ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΝΟΝΙΚΗ


 Γράφει ο Νικήτας Αποστόλου

H Εκκλησία συνιστά σε όσους “εις Χριστόν εβαπτίσθησαν” , συγκεκριμένο τρόπο ζωής, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, που αναφέρεται στις σχέσεις με τον Θεό, τον «πλησίον», και τον εαυτό τους.

Ο συγκεκριμένος αυτός τρόπος ζωής, είναι ουσιώδης και καθοριστικής σημασίας, γιατί, εάν μερικώς παραμεληθεί, έχει ως συνέπεια να θέτει ο “βαπτισθείς εις Χριστόν” τον εαυτόν του εκτός Εκκλησίας, αφού παύει να είναι αγωνιζόμενο τουτέστιν «ζωντανό» μέλος της Εκκλησίας.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΑΣΡΑΛΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΜΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ!


Η ομιλία του Νασράλα δεν αφορούσε μόνο την Κύπρο αλλά όλη τη Μεσόγειο και όλον τον κόσμο! Μια διπλωματική εκστρατεία πριν την μετωπική σύγκρουση!

Η ομιλία του Νασράλα εντάσσεται στην εκστρατεία για τη δημόσια διπλωματία του Γενικού Γραμματέα του κόμματος. 

ΤΟ ΝΑΤΟ DE FΑCΤO ΗΤΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ...

ΜΗΝΥΜΑ ΡΩΣΙΑΣ: ΝΑΤΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕ FAB-3000 - Ο ZELENSKY ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΤΗΚΑΝ 120 DRONES



Το ρωσικό σχέδιο έχει σημειώσει εντυπωσιακή επιτυχία, αποδυνάμωσαν την άμυνα των Ουκρανών στο Donbass λόγω του Kharkiv και τώρα προελαύνουν… στην περιφέρεια του Donetsk

(upd 40) Ο Putin ο Ρώσος Πρόεδρος έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα… στην Δύση, το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να νικήσει την Ρωσία.

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΜΠΕΡΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ


ΈΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ: ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ Η ΣΥΓΚΑΛΗΨΗ




Τέμπη: Στις 28 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 23:21 μμ κοντά στον οικισμό Ευαγγελισμός Τεμπών Λάρισας, ο επιβατικός ηλεκτροκίνητος ελκόμενος συρμός INTERCITY (IC) 62 που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο στη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη συγκρούστηκε / εκτροχιάστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία 63503, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα (Θριάσιο), με αποτέλεσμα τον θάνατο 57 επιβατών, συμπεριλαμβανομένου και του προσωπικού των αμαξοστοιχιών και τουλάχιστον 85 τραυματιών.


ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "Ο ΜΟΝΟΣ ΑΞΙΟΣ" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΟΡΜΠΙΝ: «ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΝ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ»!
ΒΙΝΤΕΟ


Τα όσα υποστήριξε ο πρώην ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βρετανία, Τζέρεμι Κόρμπιν, είναι συγκλονιστικά. Στο απόσπασμα της συνέντευξης του υποστηρίζει ότι του ζητήθηκε να δεσμευτεί πως θα υποστηρίξει οποιαδήποτε στρατιωτική επιχείρηση του Ισραήλ, αν γινόταν πρωθυπουργός.

ΑΛΛΗΘΕΙΑ Ή ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΤΗΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ" ΔΕΞΙΑΣ;

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

 


Στα χέρια των πατριωτικών δυνάμεων βρίσκεται πλέον το μέλλον της παράταξης και της χώρας.

Προφανώς τα ιστορικά χαμηλά για τη ΝΔ ένεκα του μητσοτακικού εθνομηδενισμού θορύβησαν Σαμαρά και Καραμανλή, αναγκάζοντάς τους να δημιουργήσουν πάραυτα κοινό μέτωπο κατά της καταστροφικής λαίλαπας του μητσοτακισμού.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΩΡΑ...ΕΞΑΙΡΕΣΗ...Η ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!


Η Αρμενία αναγνώρισε το Παλαιστινιακό κράτος! αναφέρει τώρα το συριακό alwatan και Παλαιστινιακά μέσα. Έτσι κάνουν τα κράτη με ιστορία και πολιτισμό που θέλουν να παραμείνουν κράτη ανεξάρτητα.. 

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ;

 ΌΣΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ;



Η συζήτηση για τη συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να αναζοπυρώνεται σκόπιμα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη…Όσο αυτό το θέμα «πουλάει» και συζητείται περνάνε απαρατήρητα όσα συμβαίνουν με το Αιγαίο. Συμβαίνουν πολλά και γίνονται γρήγορα. 

Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι στα ελληνοτουρκικά βρισκόμαστε σε πάρα πολύ κρίσιμο σημείο.

Η ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΗΝ ΕΜΒΑΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΓΙΑΤΙ Η ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;



Όπως αναφέρει σε ανάλυσή της η ιστοσελίδα “Middle East Eye”, οι δηλώσεις Νασράλα είναι πιθανό να προκαλέσουν σοκ όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην Ελλάδα, στενό σύμμαχο της Λευκωσίας και του Ισραήλ.

«Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου στρατιωτική απειλή» δήλωσε ο Γαβριήλ Χαρίτος, ειδικός σε θέματα κυπρο-ισραηλινών σχέσεων με έδρα την Ιερουσαλήμ. 

Η ΜΟΣΧΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ...

 ΒΟΜΒΕΣ PUTIN: Η ΔΥΣΗ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ZELENSKY ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2025 – Η ΡΩΣΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΛΟΓΩ ΗΠΑ, ΝΑΤΟ 

 

Ο Putin προέβλεψε ότι η Δύση θα ανατρέψει τον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky το πρώτο εξάμηνο του 2025, προσθέτοντας πως ΗΠΑ, ΝΑΤΟ δεν θα εγκαταλείψουν τον στόχο τους για στρατηγική ήττα της Ρωσίας

 Βόμβες εκτόξευσε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης (20/6/2024) μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο Βιετνάμ.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ / ΜΑΘΗΜΑ 27ο

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΡΟΜΟ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ «ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ» ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΒΡΕΦΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης


Στις 4 Ιουλίου 1957, στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Το Βήμα» είχε δημοσιευθεί μια μικρή είδηση με τον ακόλουθο τρομολαγνικό τίτλο και υπότιτλο:

«ΚΑΙ ΝΕΑΙ ΣΥΜΦΟΡΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΘΕΙΣΑΝ ΠΟΛΙΝ ΚΑΜΕΡΟΝ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ

ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΤΙΜΙΣΕΙΣ...

ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ



Του Παναγιώτη Κωστόπουλου*

Αρκετές μέρες πλέον μετά τις εκλογές θα γίνει μια προσπάθεια για έναν σύντομο εκλογικό απολογισμό. Όσον αφορά τις προβλέψεις μας, επιβεβαιωθήκαμε σε πολλά σημεία, αλλά όχι σε όλα. 

Το κυβερνών κόμμα υπέστη μια φυσική φθορά. Δύο από τα ζητήματα, τα οποία του κόστισαν πολιτικά, είναι η τραγωδία των Τεμπών και η προώθηση και ψήφιση του νομοσχεδίου για τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ-ΚΙΜ…

ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΆΜΥΝΑΣ: «Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ Β ΚΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΔΥΣΗ»! 

7 ΒΙΝΤΕΟ


Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Γκραντ Σαπς δήλωσε την Τετάρτη ότι η επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στη Βόρεια Κορέα πρέπει να εκληφθεί ως «προειδοποίηση προς τη Δύση». Άλλη προειδοποίηση αυτή.. Την άκουσαν...

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ...ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!

 ΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ 

ΒΙΝΤΕΟ



Από την  Rhoda Wilson. 


Τι ψεκάζουν στον ουρανό; Ποιος το κάνει; Γιατί το κάνουν, ποια είναι τα κίνητρά τους; Και τι μπορούμε να κάνουμε για να θέσουμε τέρμα σε αυτό;

Αυτά είναι ερωτήματα που έθεσε ο Richard Vobes σε δύο πιλότους την περασμένη εβδομάδα, οι οποίοι διεξάγουν εις βάθος έρευνα για τους χημικούς αεροψεκασμούς. Για να προστατεύσουν την ανωνυμία τους, οι δύο πιλότοι ονομάστηκαν Eves και Russ για τη συνέντευξη.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ!!!ΑΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ.…ΘΑ ΕΙΝΑΙ Β’ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΥΠΡΟΥ!

ΜΗΝΥΜΑ ΝΑΣΡΑΛΑ ΠΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ: «ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΝΕΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΑΝ Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΟΧΟ!». 
ΒΙΝΤΕΟ

Μήνυμα προς Κύπρο από ΓΓ της Χεζμπολάχ Σαγιέντ Χασάν Νασράλα: ”Εάν η Κύπρος προσφέρει τα αεροδρόμια και τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της στο Ισραήλ σε περίοδο πολέμου στον Λίβανο, θα θεωρηθεί νόμιμος στόχος.”

Η Κύπρος αναμένεται να απορρίψει αυτές τις κατηγορίες, αλλά έχει λάβει το κατάλληλο μήνυμα.

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ...ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ!

O MACRON ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΤΕ  ΤΟ ΝΑΤΟ «ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΟ», ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ – ΝΙΚΗ LE PEN ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΝΑΤΟ



Η πολιτική κρίση στη Γαλλία μπορεί να οδηγήσει τη χώρα εκτός ΝΑΤΟ - Η δέσμευση του κόμματος Εθνική Συσπείρωση της Le Pen να σταματήσει κάθε βοήθεια στην Ουκρανία

Το πολιτικό στοίχημα του Γάλλου προέδρου Emmanuel Macron θα μπορούσε να αποτύχει και να φέρει τη Γαλλία ένα βήμα πιο κοντά στην αποχώρηση από το ΝΑΤΟ.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΡΕΑΣ, ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ Η ΑΠΟ ΕΝΤΟΜΑ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ 


 Της Tracy Thurman

Τα τρία τελευταία άρθρα μου, εξέτασαν τον παγκόσμιο πόλεμο κατά των αγροτών, τους ένοχους πίσω από αυτή την ατζέντα και τις τακτικές που χρησιμοποιήθηκαν για να προετοιμάσουν το κοινό για την καταστροφή της επισιτιστικής μας ελευθερίας.

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΞΑΝΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ!

 ΑΝΕΞΕΛΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΑΡΗΣ-ΚΟΡΩΠΙΟΥ
11 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



Για μια πολύ δύσκολη κατάσταση κάνει λόγο ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, σχετικά με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει κοντά στη λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου.

«Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και οι καιρικές συνθήκες δεν βοηθούν», είπε ο κ. Κωνσταντέλλος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και στη συνέχεια τόνισε:

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ "ΞΕΦΥΓΕΙ"...

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟΝ ΚΙΜ ΣΤΗ Β ΚΟΡΕΑ. ΜΟΝΟ ΣΤΑ "ΚΑΚΑ" ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΠΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ" ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ!!

4 ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πούτιν έφθασε στον Κιμ στη Β Κορέα. Μόνο στα ”κακά” παιδιά ελπίζει ο κόσμος οι ”Κύριοι του” (Les Maîtres du Monde) τον κατέστρεψαν!!

Μετά από 24 χρόνια επίσημη επίσκεψη του Πούτιν στη Βόρεια Κορέα...

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΑΤΑ. Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΚΥΛΟΥ!

«ΔΥΣΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ»: ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ 


Από τον Tyler Durden

Μια νέα μελέτη διαπίστωσε ότι τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης γνωστά ως μεγάλα γλωσσικά μοντέλα (LLMs) μπορούν να επιδείξουν «μακιαβελισμό» ή σκόπιμη και ανήθικη χειραγώγηση, η οποία μπορεί στη συνέχεια να οδηγήσει σε παραπλανητική συμπεριφορά.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ Η Β. ΚΟΡΕΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΣΒΑΛΟΝΤΑΣ "ΣΥΜΒΟΛΊΚΑ" ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΚΟΡΕΑ;

ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ Β. ΚΟΡΕΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ Ή ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ…

ΒΙΝΤΕΟ

Αρκετοί Βορειοκορεάτες στρατιώτες τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν μετά από έκρηξη κοντά στην Αποστρατιωτικοποιημένη Ζώνη ενώ αναμένεται ο Πούτιν να φθάσει σήμερα. Συμπτώσεις.. 

Ένας αξιωματούχος του νοτιοκορεατικού στρατού ανακοίνωσε ότι πολλοί Βορειοκορεάτες στρατιώτες τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα της έκρηξης σε νάρκη. nknews

ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ Γ.Γ. ΤΟΥ «ΟΤΑΝ» ΕΝΑ «Γεράκι» ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΙ κατά της Ρωσίας ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ κι από τον ... Stoltenberg

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΝΕΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ MARK RUTTE - ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ




Κάνει πίσω ο Ρουμάνος πρόεδρος Klaus Iohannis, μεταδίδουν τα ολλανδικά ΜΜΕ - Ανοίγει ο δρόμος για τον πρώην Ολλανδό πρωθυπουργό

Δεδομένος θα πρέπει να θεωρείται ο διορισμός του πρώην Ολλανδού πρωθυπουργού Mark Rutte στη θέση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, όπου θα αντικαταστήσει τον Jens Stoltenberg.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΟΛΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΤΕΜΠΗ 28-2-2023»"

ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ: «ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ 8 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ»!



Συνέντευξη τύπου από τον Σύλλογο Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών "28-2-2023" με θέμα "Το αίτημα 1.500.000 πολιτών για την τροποποίηση της ποινικής ευθύνης Υπουργών και της βουλευτικής ασυλίας", Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024. 

Η TEXNOΛOΓIA, Η TEXNH KAI Ο ΠOΛITIΣMOΣ THΣ AΡXAIAΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΩΣ ΚΟΙΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...


ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ.

3ο ΜΕΡΟΣ



Ολυμπιακοί Αγώνες

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο σήμερα. Ωστόσο, ξεκίνησαν πολύ πίσω στην αρχαία Ελλάδα. Οι αρχαίοι Αγώνες διοργανώνονταν στην Ολυμπία της Ελλάδας από το 776 π.Χ. έως το 393 μ.Χ. και ήταν αφιερωμένοι στους Ολύμπιους θεούς. 

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΦΑΝΤΟΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ "ΠΡΟΦΗΤΕΥΕΙ" ΤΟΥΣ ΑΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΧΑΪΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗ...

ΈΛΟΝ ΜΑΣΚ ΕΙΠΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ Θ’ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ! «ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΜΟΝΟ ΤΟ NEURALINK»!



Ο Έλον Μασκ υποσχέθηκε ότι στο μέλλον τα κινητά τηλέφωνα θα αντικατασταθούν από τα τσιπάκια τα εμφυτεύματα στον εγκέφαλο. «Στο μέλλον δεν θα υπάρχουν τηλέφωνα, μόνο το Neuralink»! είπε..

Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗ: ΚΟΣΚΙΝΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!

 Η ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΗΣΥΧΑ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;

ΒΙΝΤΕΟ


Δεν μπορούμε να επιλέξουμε ποιο από τα γονίδιά μας θα μεταβιβάσουμε. Κάθε σύλληψη είναι μια ζαριά. Αλλά αυτό θα μπορούσε να αλλάξει με την αναδυόμενη τεχνολογία που ονομάζεται «προεμφυτευτικός γενετικός έλεγχος για πολυγονιδιακές διαταραχές».

ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΟΙΣ ΚΥΣΙ....

 ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ! ΣΥΝΑΥΛΙΑ LGBT ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ!!
ΒΙΝΤΕΟ


Βεβηλώνουν την Ιερουσαλήμ! Μια συναυλία LGBT πραγματοποιήθηκε κοντά στον Πύργο του Δαβίδ στην Ιερουσαλήμ

Ένας (μια) drag queen και μέλος της LGBT κοινότητας που εμφανίστηκε στην Ιερουσαλήμ λέει ότι η συναυλία του-ης κοντά στον Πύργο του Δαβίδ είναι μια νίκη.

ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ!

Ο ΦΟΒΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ - ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ PUTIN ΣΕ ΗΠΑ: «ΣΕ 5΄… ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΩΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ»! 




Το καθήκον του ρωσικού στολίσκου ήταν διαφορετικό: να δείξει τα τρωτά σημεία της αγγλοσαξονικής αντιπυραυλικής άμυνας

Τη στιγμή που ο πρόεδρος Putin προσέφερε στη Δύση όρους ειρήνης στην Ουκρανία, ρωσικά πολεμικά πλοία βρίσκονταν σε απόσταση μόλις 180 χιλιομέτρων από τις ακτές της Φλόριντα, στις ΗΠΑ.
Το μήνυμα διαβάστηκε γρήγορα και πολύ καλά.

ΔΙΣ-ΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ JERONYMO ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥ...


Η ΚΑΛΠΗ… ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ



Το εξάμηνο των αντιπαραθέσεων και η επομένη μέρα στις σχέσεις Εκκλησιάς – Κυβέρνησης
Περιεχόμενα

«Στερνή μου γνώση, να σ’ είχα πρώτα»Εκκλησιαστική περιουσία στην ατζέντα

Πρωτοβουλία, η μορφή της οποίας κρατιέται ως επτασφράγιστο μυστικό, ετοιμάζεται – σύμφωνα με πληροφορίες – να αναλάβει ο Αρχιεπίσκοπος προκειμένου να υπάρξει επανέναρξη συνομιλιών και διασφάλιση ενός modus operandi με την κυβέρνηση για το προσεχές διάστημα.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ...

H ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΝΟΧΗΣ



Γιατί σιωπούν οι εν Ελλάδι εγκληματολόγοι και ποινικολόγοι, οι οποίοι γνωρίζουν άριστα ότι σε μια ψευτοδημοκρατία, όπως η ελληνική, ηχεί δυνατά το καμπανάκι του ολοκληρωτισμού;

Του Κωνσταντίνου Βαθιώτη*

Το 1982 ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Τζέημς Γουίλσον και ο καθηγητής Εγκληματολογίας και Κοινωνικής Επιστήμης Τζωρτζ Κέλινγκ στην κοινή μελέτη τους με τίτλο «Τα σπασμένα παράθυρα. Η αστυνομία και η ασφάλεια της γειτονιάς» (Broken Windows. The Police and the Neighborhood Safety) είχαν καταλήξει στο εξής συμπέρασμα:

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ π.χ. ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ Ή ΝΥΧΤΑ, ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Κ.Λ.Π.!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!


ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΥΓΙΟΥΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΑΠΟ ΈΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ Κ. ΝΑΟΥΜ ΝΙΚΟΛΑΟΥ



Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) και οι αρκετοί ασχοληθέντες, κατά το παρελθόν, με άρθρα και σχόλια με την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών του 2018 διαπιστώνεται, ότι δεν αντελήφθησαν την σημασία της σημερινής προκλητικής εκδηλώσεως του ανεκδιήγητου πρώην Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. 

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

H ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΚΟΝΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ

ΩΔΙΝΕΣ ΆΔΟΥ. ΑΜΑΡΤΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ.



Αλλοίμονο! Το απελπιστικό σκοτάδι που μας περίζωνε από πολλά χρόνια, έγινε, τούτες τις μέρες, ένα κατάμαυρο και πνιχτό σύννεφο, που σκέπασε τον κόσμο, και τον έπιασε η κοντανασαμιά του θανάτου. «Δειλία θανάτου επέπεσεν εφ’ ημάς». 

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ..! (ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ)

ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΣΣΑΣ! 



Η Παναγία η Αγρότισσα στο ομώνυμο ξωκκλήσι

Εμφάνιση της Παναγίας της Αγρότισσας! Δεν ήξερε την ύπαρξη της ως σήμερα… (επί του πνευματικού πιεστηρίου)

Ήταν στο αμάξι με τον αδερφό του και περιηγούνταν σαν σε ταξίδι σε έναν τόπο. ήθελαν να σταματήσουν για καφέ αλλά οι οικισμοί που περνούσαν στο διάβα τους δεν ικανοποιούσαν με τα μαγαζάκια τους και τόσο τα γούστα τους αυτών 2 αστών. 

ΕΣΥΡΑΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΝΑ ΤΟ "ΠΑΙΞΕΙ" ΑΝΕΝΔΟΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ...

ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, Η ΠΡΟΤΑΣΗ PUTIN ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ – ΤΩΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ
 

Καταστροφικές είναι οι συνέπειες για την Ουκρανία μετά την απόρριψη του σχεδίου Putin από το ΝΑΤΟ και το καθεστώς Zelensky - Τουλάχιστον 20 χώρες του ΝΑΤΟ εμπλέκονται στον πόλεμο με τη Ρωσία - Προελαύνουν οι ρωσικές δυνάμεις σε Kharkiv, Donetsk

Τραγικός θα είναι ο επίλογος για την Ουκρανία που θα καταρρεύσει σύντομα, πιθανότατα μέσα στο 2025.

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΕΞ...ΑΝΑΤΟΛΩΝ

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ



Η γυναίκα θυμάται την πρώτη φορά που πήρε smartphone

Ήταν 2011 και ζούσε στο Χοτάν, μια πόλη όαση στο Σιντζιάνγκ, στη βορειοδυτική Κίνα. Η 30χρονη, Nurjamal Atawula, λάτρευε να φωτογραφίζει τα παιδιά της και να ανταλλάσσει σειρές emoji με τον σύζυγό της ενώ εκείνος ήταν έξω. 

Το 2013, η Atawula κατέβασε το WeChat, την κινεζική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων κοινωνικής δικτύωσης. Λίγο αργότερα, κυκλοφόρησαν φήμες μεταξύ των φίλων της: Η κυβέρνηση θα μπορούσε να παρακολουθεί την τοποθεσία σας μέσω του τηλεφώνου σας. Στην αρχή δεν τους πίστευε.

Η ΑΣΑΦΟΓΛΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΦΗΣ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΕΤΕ; Ή ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ; ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

ΑΣΑΦΟΓΛΟΥ: «Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΥΡΚΟ» Η ΑΘΗΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΑΔΡΑΝΗΣ



Η κατάσταση στη Θράκη παραμένει έκρυθμη, με την ένταση να αυξάνεται συνεχώς. Κατά τις εθνικές εκλογές του Ιουνίου 2023, το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή έστειλε το μήνυμα «Ο Τούρκος ψηφίζει Τούρκο».

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΠΟΡΑ Η ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ...

ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΛΕΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΤΟΚΑΡΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ. Ο ΤΡΙΤΟΣ..!



Και στη Δανία η κυβέρνηση κάλεσε πολίτες να στοκάρουν προϊόντα εν όψει πολέμου και μάλιστα πυρηνικού. Ο Τρίτος..! Στην 3η χιλιετία ο 3ος Παγκόσμιος;

Μετά τη Σερβία που σύμφωνα με συνέντευξή του Βούτσιτς έχει στοκάρει προϊόντα για πιθανό παγκόσμιο πόλεμο τώρα και η κυβέρνηση της Δανίας ζητά από τους πολίτες να προετοιμαστούν για μια επίθεση ή άλλη πιθανή κρίση.

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

ΛΟΓΟΣ ΙΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΔΩ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ)

Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, 
ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ




ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΚΕΠΕ, ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ
+++

 Μέγα το νόημα της τώρα δοκιμασίας, 
αν ο άνθρωπος της γης συλλάβει 
εις βάθους το νόημα της ουσίας.

 Αν Εγώ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ
 δεν ανέβαινα στο Γολγοθά, 
τώρα δεν θα ΄χες ψυχή εσύ 
ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗ ΧΑΡΑ. 

Ο ΣΕΡΒΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΕΙ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΜΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ...

Α. ΒΟΥΤΣΙΤΣ: «ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ 3 Ή 4 ΜΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΛΟΦΑΡΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ. ΣΤΟΚΑΡΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ, ΑΛΕΥΡΟΥ, ΖΑΧΑΡΗΣ»!
ΒΙΝΤΕΟ


Νέα προειδοποίηση για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο που προέρχεται από τον Σέρβο πρόεδρο Βούτσιτς σε τελευταία συνέντευξή του σε ελβετικά ΜΜΕ: «Θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος σε 3 ή 4 μήνες»!

ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΟΥΣ ΒΟΥΛΕΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ...

 ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ PUTIN ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ – Η ΔΥΣΗ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ 700.000 ΡΩΣΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

ΧΑΡΤΕΣ




Οι ρώσοι ήδη διαθέτουν στην Ουκρανία 700.000 στρατιώτες και όπως αποκάλυψε ο Putin… ή η Ουκρανία θα δεχθεί τους ρωσικούς όρους ή η Ουκρανία θα χάσει ακόμη εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανούς και μαζί και νέα εδάφη…

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ DR. STRANGELOVE, ΤΟΥ ΓΙΑΝ ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΟΙΑ ΟΠΛΑ ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!


Πίτερ Σέλλερς ως Dr. Strangelove

Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος

Όλο και πιο εξωφρενικά μέτρα παίρνει ή ετοιμάζεται να πάρει το ΝΑΤΟ και ευρύτερα η Δύση, αδιαφορώντας παντελώς για το αν οι αποφάσεις της φέρνουν την ίδια τη Δύση σε καθεστώς ελάχιστα συγκαλυμμένης αμερικανικής δικτατορίας και την ανθρωπότητα κοντύτερα σε γενικό χάος και, εν τέλει, όλο και πιο κοντά στον τερματισμό της ανθρώπινης ζωής στον πλανήτη. 

ΕΚΛΑΪΚΕΥΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ / ΜΑΘΗΜΑ 3ο

ΔΟΛΙΑ KΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΑΣΟΚΤΟΝΙΑ




Γράφει ο Κωνσταντίνος Ι. Βαθιώτης,
 καθηγητής Ποινικού Δικαίου – Δικηγόρος Αθηνών


Στην εφημερίδα «Το Βήμα» της Τετάρτης, 9 Μαΐου 1979 είχε δημοσιευθεί ένα ρεπορτάζ του Μιχάλη Γεράκη με τίτλο:

«Κι αυτό το καλοκαίρι θα είναι εφιαλτικό για τα δάση μας; Εμπρηστές-οικοπεδοφάγοι καιροφυλακτούν».

ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ NTΡOΠΗΣ…

 «ΚΑΙ ΕΠΟΙΗΣΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ,ΚΑΤ’ ΕΙΚΟΝΑ ΘΕΟΥ ΕΠΟΙΗΣΕΝ ΑΥΤΟΝ, ΑΡΣΕΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥ ΕΠΟΙΗΣΕΝ ΑΥΤΟΥΣ…»



Γράφει η Καλλιόπη Ταχτσόγλου 


Ἀγαπητά, ἔ… ὄχι καὶ τόσο, ΛΟΑΤΚΙ + σᾶς ἐξηπάτησαν, σᾶς παραπλάνησαν καὶ σᾶς χρησιμοποιοῦν.

Ἀντὶ νὰ ἀναλάβετε τὴν εὐθύνη τοῦ ἐαυτοῦ σας, ἀντὶ νὰ προβληματιστεῖτε γιὰ τὸ τί σᾶς συμβαίνει ( τὸ «γνῶθι σαὐτὸν» εἶναι ἄλλωστε στὴν παράδοσή μας ) ἀντὶ νὰ ἀναρωτηθεῖτε πῶς σκοτείνιασε ἔτσι ὁ νοῦς καὶ ἡ καρδιά σας, ἀπὸ πότε, πῶς καὶ γιατί σᾶς βρῆκε τὸ κακό, ΑΦΕΘΗΚΑΤΕ μοιρολατρικά, καὶ παγιδευτήκατε ἀπό, τὰ δουλάκια τῶν δούλων τοῦ διαόλου πού, ἔτρεξαν πρόθυμα νὰ σᾶς συνδράμουν, νὰ σᾶς ἐνθαρρύνουν ! 

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΙΩΝΙΑ (ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΓΕΙΑ!

 ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ Ή ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!! 

ΒΙΝΤΕΟ



Γράφει ο Άκης ο Πειραιώτης

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού έχει την ολέθρια και αποκρουστική συνήθεια να υβρίζει τα Θεία Πρόσωπα κάθε φορά που τσαντίζεται...

Αυτή του την συνήθεια πνευματικά πληρώνει κατά την γνώμη μου η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία σε διάστημα ενός έτους έχει απωλέσει δύο Ευρωλίγκες και τώρα το πρωτάθλημα... 

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 75 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΟΠΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

ΣΤΗΝ 75Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ «1984» ΤΟΥ ΌΡΓΟΥΕΛ, ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΒΙΝΤΕΟ


Πριν από 75 χρόνια εκδόθηκε το μυθιστόρημα του Τζορτζ Όργουελ «1984». Στο βιβλίο, το γράψιμο έγινε η απόλυτη πράξη ανατροπής και αρχίσαμε να το βλέπουμε να συμβαίνει στην πραγματική ζωή κατά τη διάρκεια της πανδημίας. 

Ευτυχώς, αρκετοί άνθρωποι αντεπιτέθηκαν και μερικά μέρη, όπως το Substack, παρέμειναν όπου μπορούσαμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας.

ΑΓΩΝΙΩΔΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΜΑΣΟΝΩΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥΣ...

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΜΗ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ! ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΕ.


G=God,Géométrie

Ο Μεγάλος Ανατολικός και όλα τα Τάγματα της Μασονίας της Γαλλίας δίνουν γραμμή για μη ψήφο στο κόμμα της Λεπέν! Φοβούνται ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΕΕ.

Παρέμβαση στις πρόωρες Βουλευτικές εκλογές στη Γαλλία από τους Μασώνους/Τέκτονες που λένε «όχι» στην «ακροδεξιά ιδεολογία του μίσους» και δίνουν γραμμή για μη ψήφο στο σχηματισμό της Λεπέν που κατεβάζει για πρωθυπουργό τον 28χρονο Ζορντάν Μπαρντελά που σάρωσε στις ευρωεκλογές και έριξε την κυβέρνηση.

ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ...

ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΟΥΒΑ - ΠΩΣ Η ΡΩΣΙΑ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ


Ο Putin υπενθύμισε στον Biden ότι η Μόσχα μπορεί να αμφισβητήσει την Ουάσιγκτον στη δική της σφαίρα επιρροής

Η ρωσική Πολιτική Άμυνας και Ασφάλειας επί προεδρίας Putin παρουσιάζει πολλές διαφορές με την αντίστοιχη της Σοβιετικής Ένωσης.

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΙΜΕΝΕΣ; Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ;

Η ΦΡΟΝΙΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ


Του Μανώλη Κοττάκη

Σε προηγούμενο σημείωμά μας επικεντρωθήκαμε στη φθορά που υπέστησαν ορισμένοι «θεσμοί» σε αυτές τις ευρωεκλογές, όπως τα κόμματα, τα μέσα ενημερώσεως και οι εταιρίες δημοσκοπήσεων. 

Θα μπορούσα να αθροίσω στους χαμένους αυτής της αναμέτρησης και τον θεσμό του βουλευτή, ιδιαιτέρως της κυβερνητικής πλειοψηφίας.