Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

ΑΛΛΗΘΕΙΑ Ή ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΠΟΘΟΙ ΤΗΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ" ΔΕΞΙΑΣ;

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

 


Στα χέρια των πατριωτικών δυνάμεων βρίσκεται πλέον το μέλλον της παράταξης και της χώρας.

Προφανώς τα ιστορικά χαμηλά για τη ΝΔ ένεκα του μητσοτακικού εθνομηδενισμού θορύβησαν Σαμαρά και Καραμανλή, αναγκάζοντάς τους να δημιουργήσουν πάραυτα κοινό μέτωπο κατά της καταστροφικής λαίλαπας του μητσοτακισμού.

Ενδεχομένως θεώρησαν ότι η βλάβη που προκλήθηκε στις ευρωεκλογές τείνει να καταστεί ανήκεστος, με κίνδυνο η ΝΔ να καταντήσει ΠΑΣΟΚ. Εξέλιξη που θα συμπαρασείρει αυτονοήτως και τη χώρα ρίχνοντάς τη στα βράχια.

Ιδιαίτερη σημασία έχει η σημειολογία που συνοδεύει την επισημοποίηση της πατριωτικής συμμαχίας των δύο ανδρών.

Η οποία αποτυπώνεται στο λιτό και συνάμα «πυρηνικό» δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο του Καραμανλή:

«Ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, ώρα 20:00, στο Πολεμικό Μουσείο, στο πλαίσιο εκδήλωσης για το βιβλίο του δημοσιογράφου κ. Μ. Κοττάκη ”Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή”. Θα προηγηθεί ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού και Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά».

Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί, τα… αποκαλυπτήρια της συμμαχίας γίνονται σε εκδήλωση στο Πολεμικό(!!!) Μουσείο για ένα βιβλίο που αποκαλύπτει τις βρομιές των «συμμάχων» εις βάρος της πατρίδας, τους οποίους «συμμάχους» έχει προσκυνήσει ο Μητσοτάκης ξεπουλώντας την κυριαρχία μας.

Τι χρείαν έχομεν μαρτύρων ότι ξεκίνησε ο… νυν υπέρ πάντων αγών για τη σωτηρία της λαβωμένης από τον εθνομηδενιστικό μητσοτακισμό πατρίδας;

Πατριώτες σας το είχαμε πει, οι πατριωτικές δυνάμεις της παράταξης δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψουν!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου