Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ- ΔΥΣΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...

Α. ΝΤΟΥΓΚΙΝ: «ΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΗ ΔΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!»


Ο Αλεξάντερ Ντούγκιν ο νο 1 διανοούμενος της Ρωσίας, την επαύριον της πολυμέτωπης επίθεσης κατά Ρωσίας: ”ας πολεμήσουμε επιτέλους αληθινά τη Δύση σε όλα τα επίπεδα με όλες τις δυνάμεις. Προς το παρόν, τραβάμε κόκκινες γραμμές μόνο για εμάς!

Έτσι αργά στρέφεται το πλοίο του ρωσικού κρατισμού κατά της Δύσης. Η σκέψη κινείται γρήγορα, η ύλη, το σώμα κινείται πολύ αργά. Το νόημα της ύλης είναι να καθυστερεί σε σχέση με το πνεύμα.
Η Βρετανία βρίσκεται πίσω από κατά συρροή στοχευμένες τρομοκρατικές επιθέσεις στο Νταγκεστάν. Αυτό ταιριάζει σε μια στρατηγική διαχειριζόμενης κλιμάκωσης. 

Αλίμονο, αυτό θα συνεχιστεί. Ας πολεμήσουμε επιτέλους αληθινά τη Δύση – σε όλα τα επίπεδα και χρησιμοποιώντας όλους τους πόρους. 

Προς το παρόν, τραβάμε μόνο κόκκινες γραμμές για εμάς.

Πρέπει να ξεκινήσουμε αντικαθιστώντας τους προσωπικά «πιστούς» κλέφτες ηλίθιους με αποτελεσματικούς πατριώτες διευθυντές αφοσιωμένους στη χώρα, την κυβέρνηση και τον λαό.”

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΌΣ

Νταγκεστάν.

20 νεκροί (εκ των οποίων οι 17 ήταν αστυνομικοί) και 35 τραυματίες. Σκοτώθηκαν επίσης 6 τρομοκράτες.

Σεβαστούπολη.

4 νεκροί (2 από αυτούς παιδιά), 153 τραυματίες (αρκετοί από αυτούς σοβαρά).

Αμπχαζία.

Υπήρξε επίσης ένα επεισόδιο στην Αμπχαζία στα σύνορα (1 νεκρός, 3 τραυματίες)...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου