Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ Η Β. ΚΟΡΕΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΣΒΑΛΟΝΤΑΣ "ΣΥΜΒΟΛΊΚΑ" ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΚΟΡΕΑ;

ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ Β. ΚΟΡΕΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ Ή ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΡΗΞΗ ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ…

ΒΙΝΤΕΟ

Αρκετοί Βορειοκορεάτες στρατιώτες τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν μετά από έκρηξη κοντά στην Αποστρατιωτικοποιημένη Ζώνη ενώ αναμένεται ο Πούτιν να φθάσει σήμερα. Συμπτώσεις.. 

Ένας αξιωματούχος του νοτιοκορεατικού στρατού ανακοίνωσε ότι πολλοί Βορειοκορεάτες στρατιώτες τραυματίστηκαν ή σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα της έκρηξης σε νάρκη. nknews


Αρκετοί Βορειοκορεάτες στρατιώτες τραυματίστηκαν από εκρήξεις ναρκών ενώ εργάζονταν κοντά στα σύνορα. 

Σύμφωνα με έναν αξιωματούχο του Γενικού Επιτελείου Ν Κορέας , αυτοί οι στρατιώτες εκτελούσαν εργασίες εκκαθάρισης και έβαζαν νάρκες κατά μήκος των συνόρων, αλλά «υπέστησαν πολλές απώλειες ως αποτέλεσμα επαναλαμβανόμενων εκρήξεων ναρκών ξηράς κατά τη διάρκεια της εργασίας τους». 

Σύμφωνα με τον αξιωματούχο του γενικού επιτελείου της Νότιας Κορέας, ο στρατός του Βορρά ενισχύει επίσης τις οχυρώσεις στην πλευρά των συνόρων βάζοντας νάρκες, χτίζοντας νέα αντιαρματικά φράγματα και αποψιλώνοντας μεγάλες εκτάσεις.

Προηγουμένως μεγάλος αριθμός Βορειοκορεατών στρατιωτών διέσχισαν τα σύνορα με τη Νότια Κορέα εντός του DMZ.

Μετά από προειδοποιητικές βολές από τον στρατό της Νότιας Κορέας, οι στρατιώτες αποσύρθηκαν. – yonhap αναφορές για «πολλαπλά θύματα» σε εκρήξεις ναρκών ξηράς – Yonhap


Αρκετές δεκάδες Βορειοκορεάτες στρατιώτες διέσχισαν τα σύνορα με τη Νότια Κορέα, προτού υποχωρήσουν υπό προειδοποιητικές βολές από τον στρατό της Νότιας Κορέας

«Δεκάδες Βορειοκορεάτες στρατιώτες διέσχισαν τη στρατιωτική οριοθέτηση (και) αποσύρθηκαν προς τα βόρεια μετά από προειδοποιητικούς πυροβολισμούς» από τον Νότο, δήλωσε το γενικό επιτελείο του στρατού της Νότιας Κορέας.

Η εισβολή έγινε λίγες ώρες πριν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν φτάσει στη Βόρεια Κορέα για μια σπάνια κρατική επίσκεψη.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα επισκεφθεί τη Βόρεια Κορέα την Τρίτη και την Τετάρτη.

Σε άλλο περιστατικό, αρκετοί Βορειοκορεάτες στρατιώτες τραυματίστηκαν από εκρήξεις ναρκών ενώ εργάζονταν κοντά στα σύνορα. 

Σύμφωνα με έναν αξιωματούχο του Γενικού Επιτελείου, αυτοί οι στρατιώτες εκτελούσαν εργασίες εκκαθάρισης και έβαζαν νάρκες κατά μήκος των συνόρων, αλλά «υπέστησαν πολλές απώλειες ως αποτέλεσμα επαναλαμβανόμενων εκρήξεων ναρκών ξηράς κατά τη διάρκεια της εργασίας τους».

Παρόλα αυτά, ο στρατός του Βορρά «φαίνεται ότι συνεχίζει απερίσκεπτα τις επιχειρήσεις του», πρόσθεσε ο αξιωματούχος.

Εδώ και αρκετούς μήνες, η Βόρεια Κορέα εργάζεται για την αποξήλωση των δρόμων και των σιδηροδρόμων που τη συνέδεαν με τον Νότο, όταν οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών ήταν καλύτερες.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου