Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Η ΚΡΙΜΑΙΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΩΣΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΥΣΗ ΦΡΙΤΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ...


TΟ 96,6% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ «ΠΑΡΑΝΟΜΟ»!
Εδώ έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια… 
Ο πλανητικός ιμπεριαλισμός έχει κυριολεκτικά ισοπεδώσει κάθε έννοια, έχει αναστρέψει το περιεχόμενο των λέξεων… 

Το δικό του πραξικόπημα στο Κίεβο το ονόμασε «επανάσταση», την κατάλυση των αστικών κοινοβουλευτικών διαδικασιών και την πραξικοπηματική εγκαθίδρυση στην εξουσία των ανδρεικέλων του, όλα αυτά τα ονόμασε «νομιμότητα»!!! 
«Παρανομία» και κατάλυση της «νομιμότητας» είναι το δημοψήφισμα στην Κριμαία:
Μια δημοκρατική λειτουργία του «κυρίαρχου λαού»… Για τους νεοταξίτες κροκόδειλους που χύνουν άφθονα δάκρια για τα «δημοκρατικά δικαιώματα» των λαών, το 96,6% του λαού της Κριμαίας είναι «παράνομο», δεν χωράει στα δικά τους καλούπια της «νομιμότητας»!!! 

Έτσι σύσσωμο το ιμπεριαλιστικό σκυλολόι της Δύσης καταγγέλλει σαν «παράνομο» το δημοψήφισμα στην Κριμαία. Πετάει στα σκουπίδια της Βούληση και τη δημοκρατική Απόφαση του λαού της Κριμαίας. Ο λαός της Κριμαίας είναι ΕΚΤΟΣ «νομιμότητας»: Της «νομιμότητας» των πραξικοπηματιών του Κιέβου… 

Ουρλιάζουν, διατεταγμένα και ενορχηστρωμένα τα φερέφωνα της νεοταξικής κακουργίας για την Κριμαία, ακριβώς γιατί εκεί ο λαός έχει κινητοποιηθεί ΣΥΣΣΩΜΟΣ ενάντια στην «επανάσταση» του Κιέβου:Την «επανάσταση» (ωμό αντεπαναστατικό πραξικόπημα) των ληστών και δημίων της ανθρωπότητας. 

Εδώ επαναβεβαιώνεται το μάθημα της Ιστορίας: Όταν οι λαοί κινητοποιούνται εναντίον της πλανητικής, ιμπεριαλιστικής κακουργίας και των ανδρεικέλων τους, ΓΙΝΟΝΤΑΙ, αυτομάτως,«παράνομοι», «εχθροί» του «Διεθνούς Δικαίου»: του «Δικαίου» της ΥΠΟΤΑΓΗΣ τους… 

Και είναι ακριβώς αυτή η ενεργητική Βούληση και Απόφαση του λαού της Κριμαίας, αυτό το 96,6%, που προκαλεί τα πανικόβλητα ουρλιαχτά των ηγεμόνων της ΕΕ και ΗΠΑ. 

Και είναι αυτή η λαϊκή παλίρροια που γκρεμίζει, επίσης, και το μύθο της «επανάστασης» στην Ουκρανία (μύθο που έθρεψαν και πολλοί «αριστεροί»). Διότι καμία γνήσια Επανάσταση δεν περιορίζεται σε «ένα πεζοδρόμιο», σε μία πόλη, στο Κίεβο. 

Οι Επαναστάσεις είναι τυφώνες που διαπερνούν όλη την επικράτεια μιας χώρας, ιδιαίτερα τα πιο ανεπτυγμένα βιομηχανικά διαμερίσματά της, εκεί που υπάρχει και ισχυρό εργατικό στοιχείο. 

Είναι σχήμα οξύμωρο, μέγιστη ιστορική ΑΝΤΙΦΑΣΗ, να μιλάει κανείς για λαϊκή επανάσταση στην Ουκρανία, όταν το πιο ανεπτυγμένο κομμάτι της, σχεδόν το σύνολο της Ουκρανίας, ήταν ΕΧΘΡΙΚΟ στην …επανάσταση!!! 

ΟΤΑΝ το 96,6% της Κριμαίας εκδηλώνει ανοικτά και ενεργητικά την απόρριψη αυτής της «επανάστασης»… 

Στο Κίεβο δεν έγινε καμία «ουκρανική επανάσταση». Μια οργανωμένη ιμπεριαλιστική αντεπανάσταση υλοποιήθηκε και ανέβασε πραξικοπηματικά τα ανδρείκελά της, ΚΟΝΤΡΑ και ΕΝΑΝΤΙΑ στον ουκρανικό λαό στο ΣΥΝΟΛΟ του. 

Γι αυτό ο λαός της Κριμαίας και των γύρω περιοχών συσπειρώνεται και κινητοποιείται τόσο αποφασιστικά και ΜΑΖΙΚΑ εναντίον της Αντεπανάστασης των πραξικοπηματιών στο Κίεβο… 

Γι αυτό δεν βλέπει κανένα άλλο δρόμο σωτηρίας από τα νύχια των αρπακτικών της Δύσης, έξω από αυτόν της Ρωσίας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου