Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

O ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ....

ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ (ΠΤΕ) ΕΦΑΓΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΒΡΥΧΗΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ Έχουμε πεί ότι η Συρία θα είναι Σημείον Παγκοσμίου Πολέμου.

Από εκεί θα αρχίσει ο Γ΄ΠΠ. Έτσι λοιπόν μετά την ήττα και το ηχηρό χαστούκι που δέχτηκε η Νέα τάξη και η "παγκόσμια εξουσία" της από την Ρωσία και τον λαό της Κριμαίας, επαναφέρει το πολεμικό κλίμα στην Συρία, με τον λεοπόντικα που βρυχάται, το Ισραήλ. 
Το Ισραήλ λοιπόν προειδοποίησε σήμερα ότι "η Συρία θα πληρώσει «μεγάλο τίμημα» για τη βοήθειά του στους εχθρούς του Ισραήλ". Σαν απάντηση στην έκρηξη βόμβας εναντίον ισραηλινών στρατιωτών στα κατεχόμενα Υψίπεδα του Γκολάν, κοντά στη γραμμή εκεχειρίας με τη Συρία, και τον τραυματισμό τεσσάρων ισραηλινών στρατιωτών, το Ισραήλ σήμερα το πρωί με αεροπορικές επιδρομές είχε βομβαρδίσει συριακούς στόχους...

«Θεωρούμε ότι ο Ασαντ ευθύνεται γι αυτά που συμβαίνουν στο έδαφός του και αν συνεχίσει να συνεργάζεται με τα τρομοκρατικά στοιχεία που επιδιώκουν να βλάψουν το εβραϊκό κράτος, θα πληρώσει μεγάλο τίμημα»δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Μοσέ Γιαλόν και πρόσθεσε:

«Δεν θα ανεχτούμε προσβολή της κυριαρχίας μας ή οιαδήποτε επίθεση εναντίον στρατιωτών μας και πολιτών μας και θα αντιδράσουμε αποφασιστικά και δυναμικά εναντίον οποιουδήποτε προσπαθήσει να δράσει εναντίον μας, ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε, όπως κάναμε αυτή τη νύχτα».

Θεωρούμε ότι η κίνηση αυτή, δια στόματος του μαριονετίστα όλων των δυτικών ηγετίσκων, δηλαδή της κυβέρνησης του Ισραήλ, είναι η ουσιαστική αντίδραση των δυτικών γερακιών στην ήττα που υπέστησαν στην Ουκρανία.

Θεωρούμε ότι άλλο ένα πιθανό χτυπημα αντιπερισπασμού ίσως είναι επίθεση της Τουρκίας στην Ελλάδα, αλλά πάντως η Ρωσία δεν θα εγκαταλείψει και πάλι την Συρία κι έτσι ο πόλεμος θα πιαστεί από κάτω...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου