Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

OTAN ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ BRICKS ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΛΑ...ΣΩΠΑΙΝΕΙΡΩΣΙΑ ΠΡΟΣ ΗΠΑ :ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΡΑΧ!
ΚΙΝΑ ΠΡΟΣ ΗΠΑ: ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ!
  Με κατάρρευση της εύθραυστης οικονομίας των ΗΠΑ απειλεί ο Β.Πούτιν τους Αμερικανούς σε περίπτωση που διανοηθούν να του επιβάλουν οποιαδήποτε οικονομική κύρωση, και θα έχει βοήθεια σε αυτό τους γεωπολιτικούς του συμμάχους της Κίνας.Η Κίνα θα απαιτήσει το αμερικανικό χρέος σε χρυσό και ο Β.Πούτιν θα απορρίψει το δολάριο ως νόμισμα αναφοράς!

Πρακτικά θα εποστρέψουν την Αμερική στην εποχή του μεγάλου Κραχ του 1929!

Λίγες ώρες μόνο χρειάστηκε η Μόσχα για να περάσει στην αντεπίθεση μετά τη διατύπωση εκ μέρους των ΗΠΑ δια της εκπροσώπου τύπου του Στέιτ Ντιπάρντμεντ της απειλής ότι «δεν εξετάζει απλά» αλλά «είναι πιθανό να επιβάλει» κυρώσεις στη Ρωσία για τις ενέργειες της στην Ουκρανία, όπως ανέφερε τη Δευτέρα η Τζεν Ψάκι.

Τη ρελάνς διατύπωσε ο σύμβουλος του Κρεμλίνου, Σεργκέι Γκλαζίεφ, ο οποίος χρησιμοποιείται συχνά από την ρωσική ηγεσία στη διατύπωση σκληρών θέσεων αν και δεν συμμετέχει στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Όπως δήλωσε ο Γκλαζίεφ τυχόν επιβολή κυρώσεων θα οδηγήσει σε «κραχ του αμερικανικού χρηματοπιστωτικού συστήματος» καθώς η Μόσχα είναι πιθανόν να αναγκαστεί να εγκαταλείψει το δολάριο ως νόμισμα αναφοράς και να αρνηθεί να αποπληρώσει τα δάνειά της προς τις αμερικανικές τράπεζες.

Αλλά ακόμα και αν οι κυρώσεις δεν έχουν στόχο την Ρωσία αλλά επιχειρήσεις και ιδιώτες επιχειρηματίες της χώρας, τότε, πρόσθεσε ο Γκλάζιεφ, η Μόσχα θα συστήσει στους κατόχους αμερικανικών αξιών να τις πουλήσουν.

Σε απίστευτο κάζο τείνει να εξελιχθεί για ΗΠΑ-ΕΕ η κρίση στην Ουκρανία καθώς η Κίνα παίρνει ξεκάθαρα το μέρος στην κρίση υπέρ Ρωσίας και μάλιστα με τρόπο που στριμώχνει τις ΗΠΑ. Ως απάντηση στα οικονομικά μέτρα εναντίον της Ρωσία, η Κίνα απαντά ζητώντας πίσω το χρέος που της οφείλουν οι ΗΠΑ και μάλιστα σε χρυσό!

Mε τηλεγράφημα του, το Ιτάρ Τας αλλά και το vesti.ru, επιβεβαιώνει τη μεγάλη γεωπολιτική συμμαχία Ρωσίας-Κίνας! Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι:

«Ρωσία και Κίνα έχουν την ίδια οπτική γωνία τόσο στο θέμα των βαθύτερων αιτιών που οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση την Ουκρανία όσο και στον ρόλο που έπαιξαν οι ξένες δυνάμεις της Δύσης που υποστήριξαν τους διαδηλωτές του Κιέβου», όπως σημειώνει το ίδιο τηλεγράφημα που επιβεβαιώνει την χτεσινή είδηση του βρετανικού δικτύου Sky News ότι υπάρχει ταύτιση απόψεων μεταξύ Κίνας – Ρωσίας στο Ουκρανικό ζήτημα.

Επιπλέον, αναφέρει ότι μετά τις απειλές των ΗΠΑ για εμπάργκο της Αμερικής στη Ρωσία, η Κίνα θα απαιτήσει το χρέος των ΗΠΑ προς σε αυτούς σε ράβδους χρυσού, αν στραφούν εναντίον του συμμάχου της!

Αυτό μεταδίδουν τα Ρωσικά πρακτορεία τις τελευταίες ώρες, αναφέροντας επίσης πως η Αμερική δεν θα μπορέσει να ξεχρεώσει την Κίνα καθώς ο χρυσός που έχει, δεν είναι αρκετός για να εξοφλήσει το χρέος της!

Όπως αναφέρουν τα Ρωσικά πρακτορεία οι κινεζικές αρχές είναι έτοιμες να χρησιμοποιήσουν το δικαίωμα του «βέτο» εάν οποιαδήποτε απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ στραφεί εναντίον της Ρωσίας.

Επί του πρακτέου αποδεικνύεται ότι εάν οι ΗΠΑ θελήσουν να κάνουν "καουμποϊλίκι" θα το πληρώσουν πολύ ακριβότερα από ότι οι έτερες δύο υπερδυνάμεις. Άλλωστε η οικονομία των ΗΠΑ κρέμεται κυριολεκτικά από μια "κλωστή".

Για να καταλάβει κάποιος τι συμβαίνει με το τύπωμα του δολαρίου το οποίο γίνεται αφειδώς, οι ΗΠΑ γλυτώνουν τον πληθωρισμό γιατί καταφέρνουν να κυκλοφορουν το δολάριο στον κόσμο, μέσω όπλων, ναρκωτικών και πετρελαίου. Έτσι δεν γεμίζει η εσωτερική αγορά με άχρηστο χαρτί. Εάν οι Ρώσοι πουλήσουν υδρογονάνθρακες σε άλλο νόμισμα τότε αυτόματα το δολάριο μετατρέπεται σε ...χαρτί τουαλέτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου