Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Η ΡΩΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ

Η ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΝΑ "ΚΑΘΑΙΡΕΣΕΙ" ΤΙΣ ΗΠΑ
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ


ΒΙΝΤΕΟ
Όπως μεταδίδει το Reuters σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται προσπάθεια της Ρωσίας να εκθρονίσει την αμερικανική ηγεμονία από το ΔΝΤ εκμεταλλευόμενη τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η αμερικανική οικονομία.

Συγεκριμένα "η Μόσχα ασκεί τεράστιες πιέσεις τα υπόλοιπα μέλη του ΔΝΤ ώστε να εξοβελίσουν την αμερικανική ηγεμονία και ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Αντόν Σιλουανόφ έθεσε το ζήτημα σε κορυφαίους αξιωματούχους χωρών μελών της G20",σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.


Πίσω από την όλη επιχείρηση βρίσκεται ο ... πρώην διευθυντής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος εργάζεται τώρα για λογαριασμό της ρωσικής κυβέρνησης και βρήκε μια καλή ευκαιρία να ... εκδικηθεί τις ΗΠΑ για την σκευωρία που στήθηκε το 2011 σε βάρος του και για την παγκόσμια γελοιοποίησή του.

Ο Ντομινίκ Στρος Καν κατευθύνει τις ρωσικές ενέργειες, γνωρίζοντας ακόμα και τις ... πέτερες μέσα στο ΔΝΤ και έχοντας δεσμούς χρόνων με κορυφαία στελέχη του.

Οι ΗΠΑ έχουν μπλοκάρει έτσι όλες τις χρηματοδοτήσεις, μεταξύ των οποίων και της Ελλάδας, εξ ου και η αδυναμία του ΔΝΤ να χρηματοδοττήσει με σοβαρά ποσά την Ουκρανία.

Ομως οι χώρες-μέλη της G20 έχουν εκνευριστεί και από την οικονομική αδυναμία των ΗΠΑ, αλλά και από την αλαζονεία που επιδεικνύουν και πλεόν θέτουν προθεσμία μέχρι τον Απρίλιο – οπότε θα υπάρξει σύνοδος της G20, του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας – στις ΗΠΑ, σε διαφορετική περίπτωση θα χρηματοδοτήσουν οι ίδιες, προεξαρχούσης της Ρωσίας, το μερίδιο των ΗΠΑ.


Φυσικά αν όντως υπάρξει ανατροπή στην ηγεσία του ΔΝΤ, πολλά θα αλλάξουν και σε ότι αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης από την τρόικα της ελληνικής κρίσης...
Παράλληλα σε στρατιωτικό επίπεδο η Ρωσία απάντησε στις ΗΠΑ και στην αποστολή F-15  στην Πολωνία, με μια κολοσσιαία επιχείρηση μεταφοράς δεκάδων αντιαεροπορικών συστημάτων όλων των κατηγοριών (μεγάλου, μεσαίου, μικρού, και πολύ μικρού βεληνεκούς). Για να γίνει αντιληπτό το εύρος της επιχείρησης χρησιμοποιήθηκαν 30 τρένα των 50 βαγονιών-πλατφορμών το καθένα για να μεταφέρουν τα α/α από την Δυτική Περιφέρεια στο πεδίο βολής...

Πριν από λίγο δε μεταδόθηκαν δορυφορικές εικόνες από τις κύριες βάσεις των ρωσικών στρατηγικών αεροσκαφών που δείχνουν ότι 30 βομβαρδιστικά έχουν συγκεντρωθεί μόνο στο αεροδρόμιο του Borisoglebsk όπου βρίσκεται μία από τις κεντρικές αποθήκες ρωσικού πυρηνικού οπλισμού (Voronezh-45).

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο και τις δορυφορικές εικόνες υπάρχει μεταφορά...υλικών από την αποθήκη στα αεροσκάφη, που σημαίνει ότι φορτώνονται σαν να επίκειται η έναρξη του Γ' ΠΠ.


Την είδηση αναμετέδωσε και το beforeitsnews.com, το οποίο αναρωτιέται εάν προκειται για ετοιμασία ρωσικών αντιποίνων σε περίπτωση κάποιας νατοϊκής συμβατικής επίθεσης. Την ίδια στιγμή το αμερικανικό σαίτ αναφέρει κάτι πολύ σημαντικό."Οι ΗΠΑ επέβαλαν οικονομικές κυρώσεις στη Ρωσία, για την επέμβαση στην Ουκρανία, την ίδια στιγμή που ξόδεψαν 5 δισ.δολάρια για να αποσταθεροποιήσουν την χώρα και για να εκδιωχθεί ο Β.Γιανούκοβιτς"!

Όπως μεταδίδει το αμερικανικό Turner Radio Network το οποίο βασίστηκε σε εικόνες από αμερικανικούς δορυφόρους που φωτογράφησαν τις ρωσικές κινήσεις.Για να γίνει αντιληπτή η σημασία αυτής της συγκέντρωσης στρατηγικών βομβαρδιστικών, μόλις πριν τρεις ημέρες στο αεροδρόμιο βρισκόντουσαν...δύο!

 Τα αεροπλάνα παραμένουν στον αεροδιάδρομο και μοιάζουν να έιναι συνδεδεμένα με Auxiliary Power Units (APU's) όπως τα περιγράφουν οι Αμερικανοί δείγμα ότι τα αεροσκάφη παραμένουν σε ετοιμότητα για άμεση απογείωση! Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου