Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΜΜΕ, ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ, ΜΚΟ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΠΟΥ ΠΛΕΝΟΥΝ ΜΥΑΛΑ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ROTHSCHILDS, O G.SOROS!


ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ  ΠΩΣ Ο G. SOROS ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ TIΣ "ΜΑΖΕΣ" ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΖΑ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΜΚΟ 

ΒΙΝΤΕΟ
Αποκαλύψεις που έχουν άμεση σχέση με τις ελληνικές δημοτικές εκλογές έκανε στο Russia Today ο πρώην πράκτορας των ΗΠΑ Σκοτ Ρίκαρντ o oποίος αποκάλυψε την άμεση σχέση που έχουν με την κρίση στην Ουκρανία και παλαιότερα στην Γεωργία οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται και οι πολιτικοί κύκλοι των χωρών αυτών από τον Τζορτζ Σόρος.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ΜΚΟ Solidarity Now του Τζορτζ Σόρος, χρηματοδοτούν δραστηριότητες των δήμων Αθήνας και Θεσσαλονίκης κατ'εντολή των δημάρχων τους Γ.Καμίνη και Γ.Μπουτάρη με πιο γνωστή από αυτές την αγορά πετρελαίου για τα σχολεία (υποχρεώση του δήμου) αλλά και την προστασία "αδύναμων" λαθρομεταναστών.Να υπενθυμίσουμε ότι στα εγκαίνεια της ΜΚΟ παρών ήταν ο ίδιος ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.!

Υπενθυμίζουμε την διείσδυση του Σόρος στα ελληνικά τεκταινόμενα με την "φιλανθρωπία του πετρελαίου θέρμανσης", πέρα από τους δήμους Αθηνών, Θεσσαλονίκης έφτασε μέχρι τη Νάουσα όπου και ο εκεί δήμαρχος, Τ.Καραμπατζός με μεγάλη χαρά αποδέχτηκε την χρηματοδότηση, αγνοώντας ακόμα και τις αντιδράσεις γονεών και κηδεμόνων.

«Η χρηματοδότηση παρόμοιων προγραμμάτων από τον Τζορτζ Σόρος, τα τελευταία 30 χρόνια ξεπέρασε τα 10 δισ. ευρώ», δήλωσε ο Ρίκαρντ.

"Στην δράση των ΜΚΟ του Σόρος στην Γεωργία που έριξαν τον προηγούμενο πρόεδρο Eduard Shevardnadze (η συνέντευξη δίνεται στην Sophie Shevardnadze η οποία είναι η εγγονή του πρώην προέδρου) υπήρχαν περισσότερες από 1000 ΜΚΟ, που κατήθυναν τις επαναστατικές κινήσεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα των χρωματιστών επαναστάσεων οι οποίες ξεκινησαν με την ανάμειξη του Τ.Σορος και άλλων"!

Ο Αμερικανός πρώην πράκτορας εκτίμησε την ίδια στιγμή ότι "οι περισσότερες δυτικές χώρες εξεπλάγησαν και δεν περίμεναν αποφασιστικές ενέργειες από ρωσικής πλευράς στην Ουκρανία"

"Ανέμεναν με βεβαιότητα ότι η Ρωσία θα απογοητευθεί, καθώς η Μόσχα συνεργαζόταν πολύ στενά με τον Γιανουκόβιτς. Ο Πούτιν στη δεδομένη κατάσταση έκανε μια πολύ δυνατή στρατηγική κίνηση, λέγοντας ότι οχυρώνεστε πίσω από την πλάτη μας, χειραγωγείτε κυβερνήσεις και ανεβάζετε στην εξουσία συμμορίτες. Σε κάθε περίπτωση οι Αμερικανοί ετοιμάζονταν κοπιωδώς 20 χρόνια γι' αυτήν την επιχείρηση. Όλα ήταν σχεδιασμένα εκ των προτέρων", διαπίστωσε ο πρώην πράκτορας.

Ο πρώην πράκτορας, πάντως διαπιστώνει επίσης ότι μόνο μερικές φορές κατέστη δυνατό να συγκεντρωθεί πλήθος 500 χιλιάδων πολιτών, παρά το ότι ο πληθυσμός της Ουκρανίας είναι περίπου 50 εκατομμύρια, αριθμός όχι και τόσο μεγάλος τελικά, αν υπολογίσει κανείς ότι εργάζονταν γι' αυτό επί 20 χρόνια, λίγα μόλις χρόνια αργότερα από την εποχή, που η Δύση υποσχόταν στον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ότι δεν πρόκειται να μετακινήσει τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ ούτε ίντσα ανατολικότερα...

Θα πρέπει να ανησυχούμε διότι ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε όλα αυτά επί σειρά ετών στις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες ο Τζορτζ Σόρος έχει καταφέρει να πατήσει πόδι και στην χώρα μας, ενώ ένας εκ των συνεργατών του είναι και ο γνωστός Άλεξ Ρόντος, που κατα τα χρόνια της δικής του διαχείρησης, μοιράστηκαν εκατομμύρια ευρώ των φορολογουμένων σε αγνώστου αντικειμένου ΜΚΟ. Δηλαδή η CIA δεν χρειάστηκε ούτε να τις χρηματοδοτήσει το έκαναν οι Έλληνες πολίτες.

Ανα πάσα στιγμή μπορέι να δημιουργηθούν προβοκάτσιες με λαθρομετανάστες, τους οποίους ο Τ.Σόρος θα υποστηρίξει μέσω του δικτύου του των ΜΚΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου