Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ...

Stephen Lendman: "Η Ελλάδα είναι χώρα ... ζόμπι κι έτσι θέλουν να καταντήσουν και την Ουκρανία"!


"Χώρα ζόμπι" χαρακτήρισε την Ελλάδα ο διάσημος συγγραφέας, blogger και ιδιοκτήτης ενός από τους πιο σημαντικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς γνώμης στις ΗΠΑ, ο Stephen Lendman.

Το τραγικό είναι ότι o συγγραφέας (με σημαντική επιρροή στις ΗΠΑ) συγκρίνει την Ελλάδα με την Ουκρανία και θεωρεί ότι "Μπορεί να εξελιχιθεί η Ουκρανία σαν την Ελλάδα: Μία χώρα ζόμπι" ("The loan guarantees a Greek-style depression. Greece is a zombie country. Ukraine faces the same thing,")


Δηλαδή θεωρεί ότι μέχρι τώρα ακόμα και η Ουκρανία ήταν σε καλύτερη θέση από την Ελλάδα!

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που έδωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria Novosti αναφορικά με το δάνειο του ΔΝΤ τονίζει ότι "Το δάνειο εγγυάται μία κατάθλιψη ελληνικού τύπου. Η Ελλάδα είναι μια χώρα-ζόμπι. Η Ουκρανία πλέον αντιμετωπίζει την ίδια εξέλιξη" (σ.σ.: που μετέτρεψε την Ελλάδα σε χώρα-ζόμπι) είπε RIA Novosti.

Αυτό για να γίνει αντιληπτό πώς αντιμετωπίζουν στο εξωτερικό αυτό που η κυβέρνηση χαρακτηρίζει "succes story"

Οσο για την κατάσταση στην Ουκρανία, θεωρεί ότι είναι πολύ κοντά στον εμφύλιο. "Ένας πιθανός εμφύλιος πόλεμος είναι πολύ πιθανός πλέον στην Ουκρανία. Και αυτή η φωτιά που θα ανάψει είναι πολύ πιθανό ότι θα επεκταθεί και εκτός ουκρανικών συνόρων" δήλωσε ο Lendman και συμπλήρωσε "Μια πιθανή αντιπαράθεση Ανατολής-Δύσης είναι η πιθανότερη εξέλιξη», πρόσθεσε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου