Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΚΕΡ. Η ΡΩΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ

Το ρωσικό Ναυτικό βύθισε ουκρανικό ναρκαλιευτικό παγιδεύοντας τον υπόλοιπο στόλο στην Σεβαστούπολη
Ο ρωσικός στόλος βύθισε πριν λίγο ένα παλιό ανθυποβρυχιακό σκάφος στην είσοδο του λιμανιού της Σεβαστούπολης αποκλείοντας μέσα στο ναύσταθμο ορισμένα ουκρανικά πολεμικά που αρνούνται να παραδοθούν στις Δυνάμεις Αυτοάμυνας της κριμαϊκής δημοκρατίας.

Η ενέργεια πλέον δεν αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στα πληρώματα που φοβισμένα από τις απειλές για "δίκες με την κατηγορία περί εσχάτης προδοσίας" που εξαπολύει η "κυβέρνηση" του Κιέβου σε όποιον παραδίδεται φοβόντουσαν να παραδώσουν τα πλοία.


Οι Ρώσοι αρνούνται να ασκήσουν βία μέχρι στιγμής και απλά τους έχουν αποκόψει από τον έξω κόσμο, καλώντας τους να παραδοθούν


Ο εκπρόσωπος του ουκρανικού υπουργείου Αμύνης, υπολοχαγός Αλεξέι Μαζέπα, δήλωσε πως Ρώσοι ναυτικοί βύθισαν το ανθυποβρυχιακό Οτσάκοφ, ώστε να εμποδίσουν την έξοδο από τη βάση.

Την ίδια στιγμή που το ρωσικό Ναυτικό βύθιζε το ναρκαλιευτικό, ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, πετούσαν επάνω από τα ουκρανικά πλοία για την περίπτωση που κάποιος ήθελε να αντιδράσει "θερμά" στην κίνηση αυτή.

Πλέον όλη η περιοχή ελέγχεται από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου