Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ


ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΒΙΝΤΕΟ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!


Οι φουσκωμένοι λογαριασμοί της ΔΕΗ αυτή την τετραμηνία το παράκαναν! Όπως θα δείτε στην φωτογραφία που ακολουθεί, ο λογαριασμός φουσκώνει και υπερδιπλασιάζεται, εξ αιτίας των απίθανων πρόσθετων χρεώσεων που έχουν εφευρεθεί, για να πληρώνει ο καταναλωτής, όχι μόνο όλο το μάρμαρο αλλά και την εξώρυξη, την διακίνηση και την "φτηνή παροχή"στους αδυνάτους...



Από το συνολικό ποσό πληρωμής έχει αφαιρεθεί το ποσό που πληρώθηκε έναντι. Άρα αν αθροίσουμε τα δύο ποσά θα βγάλουμε   το σύνολο του λογαριαμού για την τετραμηνία:
551+199=750 Ευρώ

Επάνω όμως βλέπουμε ότι για το ρεύμα το κόστος είναι 345 Ευρώ
Δηλαδή ούτε τα μισά! 405 Ευρώ είναι η κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης που την πληρώνουμε εμείς, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που πάλι εμείς τις πληρώνουμε και ο χώρισμός και η μερική πώληση της ΔΕΗ (ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ) που και αυτήν εμείς την πληρώνουμε!


Και για όλα αυτά οι πολιτικοί μας δεν βγάζουν άχνα όπως για όλα τα θέματα που πάνε στραβά και τα πληρώνει ο λαός! Αντίθετα ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατσαδιάζει ανελέητα υπουργούς, επιτελείς και εν γένει κρατικούς λειτουργούς για τις ολιγωρίες και τις αστοχίες τους, που έχουν σαν συνέπεια την ταλαιπωρία ή την επιβάρυνση του λαού!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΣΑΔΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ. ΣΤΟ 4.10 ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ! 






ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ (ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ) ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ!

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ; 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου