Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΟΥΙΛΣ ΜΕ ΤΟΝ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Α. ΑΘΗΝΑΙΟ


Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΖΩΛΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΥΠΕΡΑΞΙΑ . 
Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΤΡΑΓΚΙ ΧΡΕΟΣ, ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΖΟΛΩΤΑ


Στο Στουντιο
Ο Δημοσιογραφος Κωστας Wills

Στο Τηλέφωνο

12μμ-13μμ O κ. Δημήτρης Κωσταντακόπουλος

13μμ-14 μμ Ο Καθηγητης Ανδρεας Αθηναιος

Τεκμηριωση απο το Συνεδριο Καινοτομιας οτι

1) Το Επιστημονικο Δυναμικο της Ελλαδας ειναι ισχυροτατο και θα μπορουσε να ειναι ο Τριτος Παραγων Αδηλων πορων διπλα στομ Τουρισμο και την Ναυτιλια καθοτι εχει αποδοση απο 1/3 εως 1/8 των Κρατικων Ενισχυσεων
2) Λεφτα που οντως υπαρχουν δεν απορροφώνται η δινονται σε δημιουργία καφετεριων



3) ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ειναι μοναδικο στον Κοσμο, με τεκμηριωση Φαρμακευιτικων Ερευνων σημαντικων για την αγορα, αφου ειναι απαραιτητο για την "αγορα" φαρμακου. (Τα φαρμακα που παραγονται με μελετες σε αλλο DNA δεν θα αποδωσουν στην Ελλαδα- στους Ελληνες)


Αλλη Τεκμηριωση


Α) Εαν Κοιταξετε το Ευρω, εχει πανω του την υπογραφη του "τυπογραφου" κ. Ντραγκι. Ειναι ενα χαρτι, οπως το χαρτι κουζινας η το Toilet Paper που με πολιτικη αποφαση προσδιοριστικε ως Μεταβιβαζομενο Voucher συναλλαγων, με την μοναδικοτητα αυτος που το εκδιδει απο ..."αερα" να το "βαφτιζει" δανεικο προς τις χωρες και να δημιουργει ΠΛΑΣΤΟ ΧΡΕΟΣ, ωστε να δημιουργηθεί η "παπατζιδικη" ανηθικη βαση, του υποτιθεμενου χρεους προς Λεηλασια των Εθνων και των Λαων. 





Το 20 ευρω με την Υπογραφη του "τυπογραφου" Νταγκι  αριστερα


Β) Στο Ελληνικο Νομισμα Υπηρχε η Υπογραφη του Διοικητη της Τραπεζας της Ελλαδας.

Η Υπογραφη του Δημητρη Χαλκια στο Χιλιαρικο του 1987 η Παλαιοτερα (Απρίλιος 1956) του Ξενοφωντος Ζολωτα (Βλεπε στο τελος της Δημοσιευσης) ηταν πολυ ισχυροτερη και "καθαροτερη" αυτης του Ντραγκι.

Η Καλυτερα εαν θελετε δεν υπαρχει συγκριση αναμεσα στις Ελληνικες και στην Ντραγκιο Υπογραφη ΔΙΟΤΙ: 

Το "Τυπωμα" Δραχμης, δεν δημιουργουσε Χρεος, αλλα ως μεσο συντονισμου της Οικονομικης Δραστηριοτητας Δημιουργουσε Αναπτυξη.
Η Δραχμη, οπως και καθε ΚΡΑΤΙΚΟ, η Ομοσπονδιακο (USD $$$) Νομισμα, δημιουργουνται εκ γεννεσεως, και δημουργουν γεννεση.






Μερος της Νομισματικης Συλλογης του Περσεα Αθηναιου που εκτιθεται στο Μουσειο Πολιτιστικης Κληρονομιας του Ιδρυματος Ελληνισμου στην Γλωσσα Σκοπελου


Οσοι αντιλαμβανονται την εννοια της Δημιουργιας Χρηματος, αντιλαμβανονται και την διαφορα μεταξυ Κρατικου η Ομοσπονδιακου Χρηματος απο την μια πλευρα, και "χρηματος που δημιουργει χρεος" οπως ειναι σε παγκοσμια πρωτη το Ευρω, μπορουν να κρινουν περα απο την οποια κινδυνολογια, προπαγανδα και δολια σκοπιμοτητα που σκοπο εχει την λεηλασια του Εθνικου και Ιδιωτικου πλουτου της Ελλαδας.


Οπως τεκμηριωθηκε στην σημερινη αλλα και σε αλλες εκπομπες, του Κωστα Ουιλς, οι Παγκοσμιοποιητες και οι Γερμανοι θελουν την Ελλαδα αλλα χωρις τους Ελληνες.


KKK


Απο την συλλογη του Περσεα Αθηναιου.
Το Ιδρυμα δωρισε μερικα τετοια χιλιοδραχμα στο Νομισματικο Μουσειο της Αθηνας. Τα οποία περιεργως πως, δεν εκτιθενται στην Αιθουσα της Δραχμης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου