Σάββατο, 4 Μαρτίου 2017

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ "ΣΩΤΗΡΙΑΣ" ΔΙΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!!!

BLOOMBERG: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η 4η ΠΙΟ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΕΙΚΤΗΣτην τέταρτη θέση της λίστας των χωρών με τις πλέον εξαθλιωμένες οικονομίες στον πλανήτη φιγουράρει η Ελλάδα. 

Το πρακτορείο Bloomberg δημοσίευσε την κατάταξη των χωρών στον Δείκτη Εξαθλίωσης (Bloomberg's Misery Index) για το 2017 και η χώρα μας παραμένει … ακλόνητη στην πρώτη πεντάδα.


Το δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg σχολιάζει πως αν το 2016 ήταν η χρονιά των πολιτικών σοκ, τότε το 2017 θα είναι η χρονιά που θα αρχίσουμε να διαπιστώνουμε πώς τα σοκ αυτά θα επηρεάσουν την παγκόσμια οικονομία.

Για τον υπολογισμό του δείκτη, λαμβάνονται υπόψη τα στοιχεία για τον πληθωρισμό και την ανεργία σε κάθε χώρα. Για μία ακόμη χρονιά, η Βενεζουέλα κατέχει τη «μαύρη» πρωτιά, καθώς τα πλείστα πολιτικά και οικονομικά της προβλήματα έχουν άμεσο αντίκτυπο στον δείκτη τιμών καταναλωτή και στην απασχόληση.

Τελευταία στη λίστα βρίσκεται και φέτος η Ταϋλάνδη, η οποία διαθέτει τη λιγότερο εξαθλιωμένη οικονομία βάσει του δείκτη του Bloomberg.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου