Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΗΣ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΠΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ!


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ, ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ, ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΟ 2013

ΒΙΝΤΕΟ, SKRIB
Κοινοποιούμε το μεγάλο θαύμα που μας χάρισε ο Θεός μας δια των Αγίων του στην μικρή γειτονιά της Στουτγάρδης, για την καλύτερη οργάνωση του Blog και την χαροποιό ενημέρωση σας και την συμμετοχή σας στην χαρά του Κυρίου μας. Στην παρούσα ανάρτηση θα διαβάσετε τα εξής στα ελληνικά και τα γερμανικά:

Η πρόκληση/ πρόσκληση του Γέροντα Νεκτάριου προς τους αιρετικούς και ετερόδοξους 
Η δήλωση της κ. Έρνα Λάϊρερ στα ελληνικά και γερμανικά 
Το βίντεο όπου το θαύμα γίνεται μπροστά στην κάμερα 
Το δεύτερο θαύμα που μετατρέπει την χαρά του πρώτου σε θλίψη 
Ομολογία Πίστεως Γέροντος Νεκτάριου 

Προς επιβεβαίωση αυτής της πίστεως, παρακαλούμε και προσκαλούμε όλους τους αιρετικούς παππικούς, προτεστάντες, εβραίους, ιεχωβάδες και όλες τις δοξασίες της μέσης και άπω ανατολής, αν τολμούν να πάνε στον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας τον κύριο Σόιμπλε, ο οποίος είναι βασανιζόμενος δεινός μετακινούμενος με το αναπηρικό του καροτσάκι και μπροστά στις κάμερες, επικαλούμενοι ευχές της πίστεως των ο καθένας, να τον σηκώσουν υγιή από το αναπηρικό του καροτσάκι.


Αν δεν το τολμήσουν σύντομα, σημαίνει ότι γνωρίζουν την ρηχότητα της πίστεως τους ο καθένας και αυτομάτως αν είναι τίμιοι θα πρέπει να παραδεχτούν την μοναδικότητα της αλήθειας της Ορθοδόξου Εκκλησίας και αν όντως επιθυμούν την σωτηρία των να επιστρέψουν με πόθο στην μητέρα Εκκλησία την Ορθόδοξο.


Δήλωση της Κυρίας Έρνας Λάιρερ που περιγράφει 

λεπτομερώς το πως έζησε το θαύμα (ελληνικά/γερμανικά)

Die Erklärung der Frau Erna Leirer für das große Wunder, 

den sie erlebte (griechisch/deutsch)


Το μεγάλο θαύμα που έγινε ζωντανά μπροστά σε κάμερα


Das große Wunder live vor der Kamera


<

Το δεύτερο Θαύμα μετατρέπει τη χαρά του πρώτου σε θλίψη


Είδατε φίλοι μου στο video που προηγήθηκε την κυρία Έρνα να πηγαίνει υγιής και χαρούμενη στο σπίτι της Ελληνίδας φίλης της Αναστασίας, αποδεχόμενη την πρόσκληση της σε γεύμα. Με τον ίδιο χαροποιό τρόπο επέστρεψε στο σπίτι της.


- Τότε η Αναστασία την ρώτησε:


«Έρνα μήπως τώρα είναι ο κατάλληλος χρόνος να μας δώσεις την άδεια να προβάλουμε προς δόξαν Θεού το μεγάλο θαύμα που ζούμε στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο;»


- Η Κυρία Έρνα απάντησε:


«Περίγραψτε το θαύμα στα Ελληνικά και Γερμανικά και εγώ θα το υπογράψω»


Η περιγραφή του θαύματος στα Ελληνικά, ανεγνώσθη στην Γιαγιά Έρνα (στα γερμανικά) από την Αναστασία και η Γιαγιά έμεινε ενθουσιασμένη. Αυτό το κείμενο παρεδόθη στον Έλληνα Κύριο Παύλο Ανδρεάδη, επίσημο μεταφραστή του Γερμανικού Κράτους στην Στουτγκάρδη.


Λίγο πριν ολοκληρωθεί η μετάφραση στην Γερμανία, η Γιαγιά Έρνα ανακοίνωσε την απόφασή της να υπογράψει τα κείμενα με την περιγραφή του θαύματος, στους συγγενείς της.


- Εκείνοι την ρώτησαν:


«Αν εσύ υπογράψεις ότι έγινε θαύμα και ότι είσαι καλά και περπατάς, θα σου κόψουν το επίδομα αναπηρίας!!! Πώς θα ζεις;»

Εκβιαστικό το δίλημμα για την ανήμπορη Γιαγιά. Την υποχρέωσαν κατά κάποιο τρόπο να αθετήσει την ελευθερία του αυτεξούσιού της, που από καρδίας είχε υποσχεθεί την υπογραφή και να προσηλωθεί στην ιδιοτέλεια της γης. Δεν υπέγραψε τα κείμενα για την δόξα του Ιησού Χριστού. Η Χάρις τους Ιησού Χριστού συρρικνώθηκε και η Γιαγιά ξανακάθησε στο αναπηρικό της καροτσάκι ανάπηρη, όπως πριν το πρώτο θαύμα. Ω, ποία στεναχώρια για την Γιαγιά. Ω αχαρίτωτη Δύση, είσαι όντως αξιοθρήνητη. Είσαι πρώτη στις πονηριές και στους σχεδιασμούς εκμεταλλεύσεως των λαών, αλλά δυστυχώς, για εσένα κενή από πνευματικό περιεχόμενο. Το μέλλον σου θα είναι πολύ κακό. Επέστρεψε γρήγορα στην Ορθόδοξο Μητέρα Εκκλησία.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ 
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ 
ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!
Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ' ΗΜΩΝ
ΑΜΗΝΟ Μοναχός Νεκτάριος με τη γιαγιά Έρνα, που θαυματουργικά σηκώνεται από το αναπηρικό της καροτσάκι, αφού προηγουμένως προσκύνησε τα άγια αντικείμενα από το Άγιον Όρος. 

Ομολογία Ορθοδόξου Πίστεως Γέροντος Νεκταρίου 
Περί του Μεγάλου Θαύματος Στην Γερμανία
Οφείλω μερικές πνευματικές εξηγήσεις στους Έλληνες και μη Έλληνες, Ορθοδόξους ή όχι για το βάρος της ευθύνης που επωμίζομαι να παρουσιάσω (μετά από τρία χρόνια και μερικούς μήνες), το μεγάλο θαύμα που πραγματοποίησε ο Ιησούς Χριστός, δια μέσου των Ορθόδοξων Αγίων του στην γιαγιά Έρνα σε μια μικρή γειτονιά της μεγάλης Στουτγάρδης, στην Γερμανία τον Φεβρουάριο του 2013.

Στην ορθοδοξία αγαπητοί μου, κεντρική σημασία και ανυπολόγιστη αξία έχει το πρόσωπο – υπόσταση. Σημείο αναφοράς λοιπόν, το πρόσωπο – υπόσταση, δείχνει την πληρότητα του αυτεξούσιου, δηλαδή την πληρότητα της ελευθερίας της εικόνας του Θεού.

Σε αυτή την πληρότητα του αυτεξούσιου της, έφθασε η γιαγιά Έρνα όταν μας είπε: 

«περιγράψτε το θαύμα στα Ελληνικά και Γερμανικά και εγώ θα το υπογράψω». 
Έως εδώ δεν υπάρχει καμία βία, δίλημμα ή ιδιοτέλεια. Όλα κυλούν χαριτωμένα.

Ας έλθουμε τώρα να δούμε τι έχει στην Δύση κεντρικότερη σημασία και ανυπολόγιστη αξία. Στην δύση λοιπόν υψηλότερη αξία έχει ο τύπος, δηλαδή ο νόμος. Αυτός λοιπόν ο νόμος, δημιουργημένος από έξυπνους ανθρώπους, προβάλλεται εδώ και πολλούς αιώνες ως έχων υψηλότερη αξία από το πρόσωπο – υπόσταση που το δημιούργησε ο Θεός.

Ο παραπάνω περιγραφόμενος νόμος του κόσμου, έχει εξοστρακίσει εδώ και πολλούς αιώνες, την χάρη του Θεού, από την ζωή του ανθρώπου στη Δύση, για αυτό και οι άνθρωποι γίνονται όλο και περισσότερο σκληροί και η σοφία τους περιορίζεται στις αισθήσεις του σώματος. Αυτή η σοφία όμως δεν τους ελευθερώνει, αντίθετα τους σκλαβώνει. Τρανή απόδειξη η στάση ζωής των συγγενών της Γιαγιάς Έρνας, της Γιαγιάς στο θαύμα που μόλις είδατε στο βίντεο. 

Είπαν στην συγγενή τους που το 2013 ήταν 87 ετών και μόλις λίγο καιρό πριν είχε σηκωθεί από το αναπηρικό της καροτσάκι μετά από ένα υπέροχο θαύμα του τριαδικού Θεού: 

«ΑΝ ΕΣΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ».Βάζουν την ανήμπορη Γιαγιά Έρνα σε ένα εκβιαστικό δίλημμα οδηγώντας την στη αθέτηση της τυπικής υπογραφής της στα δύο κείμενα το Γερμανικό και το Ελληνικό. Υπογραφή την οποία όμως η Γιαγιά είχε ήδη τοποθετήσει με την ελευθερία του αυτεξούσιου της και στα δύο κείμενα.

Χρησιμοποιώντας την ιδιοτέλεια της είσπραξης κοινωνικού επιδόματος, σκοτώνουν το αυτεξούσιο του προσώπου και τελικά το ίδιο το πρόσωπο, ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.Ω ΑΧΑΡΙΡΩΤΗ ΔΥΣΗ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΗ.


Είσαι πρώτη στις πονηριές και στους σχεδιασμούς εκμετάλλευσης των λαών, αλλά δυστυχώς για εσένα, κενή από πνευματικό περιεχόμενο. Το μέλλον σου δεν θα είναι καθόλου καλό. Λυπάμαι!!


Μετά τις παραπάνω διασαφηνίσεις, πιστεύω ότι κατανοείται όλοι σας αδελφοί μου ( ως εικόνα Θεού) αναγνώστες, ότι ήταν για εμένα (έναν Ορθόδοξο Μοναχό Αγιορείτη) τον οποίον ο Θεός χρησιμοποίησε ως σκεύος εκλογής, αν και έσχατος στην μοναστική κοινότητα, ομολογία πίστεως να προβάλλω το Μεγάλο Θαύμα για την δόξα του ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ μου και την ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ 
ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!


Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ' ΗΜΩΝ
ΑΜΗΝ


ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου