Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΠ ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ROTHSCHILD!!!

ΙΔΟΥ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ!!! ΕΠΙΣΗΣ, Α.Ε. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»!!!

2 ΒΙΝΤΕΟ 


Οι τέσσερις τελευταίοι αχυράνθρωποι της "USA Corporation"...

του Ιωάν. Κουντούρη | 

Σας τα έχω αναλύσει όλα μέσ’στο παρακάτω βίντεο μου. Δείτε και την ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ του βίντεο γιατί ΕΚΕΙ σας έχω παράσχει όλα τα σχετικά άρθρα.

Η ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι μια βρετανική εταιρεία που εδρεύει στο Εδιμβούργο της Σκωτίας. Είναι η μητρική εταιρεία των αμερικανικών υποεταιρειών της Αμερικής με διάφορα ονόματα (τα οποία αλλάζει συνεχώς με την επανένταξη τους). 


Η εταιρεία ιδρύθηκε για πρώτη φορά στην Αμερική το 1868 στην πολιτεία του Delaware ως ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεία και πήρε τον έλεγχο της Επαρχίας της Κολούμπια, όταν το Κογκρέσο ψήφισε το νόμο του District of Columbia του 1871.
Δείτε εδώ πως η ανώνυμη εταιρεία η «THE UNITES STATED OF AMERICA, INC.» έχει καταχωρηθεί στην πολιτεία της Delaware!!!…

Δείτε εδώ πως η εταιρεια «THE UNITED STATES OF AMERICA LIMITED» έχει καταχωρηθεί στην…ΣΚΟΤΙΑ και η χώρα προελεύσεώς της ειναι…Η ΑΓΓΛΙΑ!!!…

για την πηγή μαζι με τα ΕΓΓΡΑΦΑ για του λόγου το αληθές.
Δείτε τώρα το βίντεο μου!…


Όποιος θέλει μπορεί να ψάξει για περαιτέρω αποδείξεις για όλ’αυτά στο σάιτ Dun & Bradstreet. ΔΕΙΤΕ την έρευνα που έκανε ένας ερευνητής σε αυτό σάιτ χρησιμοποιώντας τις λέξεις “United States Supreme Court” (δηλ., Ανώτατον Δικαστήριον των ΗΠΑ) για να δεί εάν και αυτός ο κλάδος της Ομοσπονδιακής κυβερνήσεως των ΗΠΑ λειτουργεί ως…ΑΝΥΝΩΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ή όχι. Τα αποτελέσματα ΣΟΚΑΡΟΥΝ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου