Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΗΣΣΑΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ


ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙ5 ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ: «ΕΓΩ ΣΚΟΤΩΣΑ ΤΗΝ ΠΡΙΓΚΙΠΗΣΣΑ DΙΑΝΝΑ»
Ένας 80χρονος συνταξιούχος πράκτορας της MI5, ο John Hopkins, έχει κάνει μια σειρά από εκπληκτικές ομολογίες από τότε που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο Λονδίνο πριν δώδεκα μέρες και του είπαν ότι έχει λίγες εβδομάδες ζωής.


Ο Hopkins ισχυρίζεται ότι συμμετείχε σε 23 δολοφονίες για τη βρετανική υπηρεσία πληροφοριών μεταξύ 1973 και 1999, συμπεριλαμβανομένης και της δολοφονίας της πριγκίπισσας Νταϊάνα. 

Ο κ Hopkins, ο οποίος εργάστηκε για την M15 εδώ και 38 χρόνια ως λειτουργικός, ισχυρίζεται ότι συχνά χρησιμοποιήθηκε ως εκτελεστής από τον οργανισμό,για να δολοφονήσει άτομα που θεωρήθηκαν απειλή για την εσωτερική ασφάλεια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Εκπαιδευμένος τόσο ως μηχανικός όσο και εμπειρογνώμονας πυρομαχικών, ο κ Hopkins ισχυρίζεται ότι έχει επίσης μεγάλη εμπειρία σε λιγότερο συμβατικές μεθόδους που σκορπούν το θάνατο και την καταστροφή, συμπεριλαμβανομένων των χημικών ουσιών και δηλητήρια.

Ο 80χρονος Βρετανός άνδρας ισχυρίζεται ότι συμμετείχε σε δολοφονίες για την MI5 από τον Ιούνιο του 1973 ως και το Δεκέμβριο του 1999, κατά τη διάρκεια μιας περιόδου που λέει ότι
«η MI5 λειτουργούσε με λιγότερη εξωτερική εποπτεία».

Ο Hopkins λέει ότι ήταν μέρος ενός κυττάρου από επτά πράκτορες οι οποίοι ήταν αξιόπιστοι για τη διεξαγωγή πολιτικών δολοφονιών σε όλη τη Βρετανία. Τα περισσότερα θύματα ήταν πολιτικοί, ακτιβιστές, δημοσιογράφοι και συνδικαλιστές ηγέτες.

Ο κ Hopkins λέει ότι πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι μοναδική μεταξύ των θυμάτων του, καθώς αυτή είναι η μόνη γυναίκα που δολοφονήθηκε ποτέ. Είναι επίσης το μόνο θύμα που η ίδια η βασιλική οικογένεια διέταξε τον θάνατό της.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αισθάνεται «αμφίθυμος» για το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Από τη μία πλευρά,η Diana ήταν «μια όμορφη, καλόκαρδη γυναίκα» που δεν αξιζε να έχει μια σύντομη ζωή. Όμως, σύμφωνα με τον κ Hopkins, το Βρετανικο Στέμμα βρέθηκε σε κίνδυνο:

« Ήξερε πάρα πολλά βασιλικά μυστικά. Είχε μια τεράστια μνησικακία . Το αφεντικό μου μου είπε ότι έπρεπε να πεθάνει - είχε λάβει παραγγελία απευθείας από τον Πρίγκιπα Φίλιππο - και έπρεπε να το κάνει να φανεί σαν ατύχημα. 

Ποτέ δεν είχα σκοτώσει μια γυναίκα πριν, πολύ λιγότερο μια πριγκίπισσα, αλλά υπάκουσα την παραγγελία. Το έκανα για τη βασίλισσα και τη χώρα.»

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ
Ωστόσο δεν λέει με ποιόν τρόπο δημιούργησε το «ατύχημα», είχε βάλει εκρηκτικά στο αυτοκίνητο τα οποία ουδέποτε ανιχνεύτηκαν, τους έσπρωξε στον τοίχο άλλο αυτοκίνητο που οι κάμερες ποτέ δεν έδειξαν ή τι άλλο;
Πάντως η ομολογία του πράκτορα δικαιώνει μία από τις θεωρίες συνωμοσίας που φέρει την ΜΙ5 να έχει διαπράξει την δολοφονία, καθώς και τον Μοχάμεντ Αλ Φαγιέντ (πατέρα του Ντόντι Αλ Φαγιέντ που σκοτώθηκε μαζί με την Νταϊάνα), ότι το ζευγάρι δολοφονήθηκε με εντολή από το  Μπάκιγχαμ. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου