Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΩΝ 

ΔΗΜΩΝ; 
O Μπουτάρης πριν οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ κηρύξουν την απεργία τους είχε ανακοινώσει πως που η συγκομιδή των σκουπιδιών έπρεπε να δοθεί σε ιδιώτη. Μάλιστα είχε έρθει και σε συμφωνία και είχαν έτοιμα τα ιδιωτικά απορριμματοφόρα. 

Και βέβαια για 3 μέρες της συγκομιδής των σκουπιδιών ο Μπουτάρης θα τους δώσει 190 εκ ευρώ. 


Ένα εξωφρενικό ποσό που αντιστοιχεί με τους μισθούς για δύο μήνες που πληρώνονται όλοι οι εργαζόμενοι. 


Και τί θα γίνει αν τα σκουπίδια τα αναλάβει ο ιδιώτης; Ότι έχει γίνει με τις καθαρίστριες στα νοσοκομεία και σε δημόσιες υπηρεσίες. 

Το κράτος δίνει στον ιδιώτη 3000 ευρώ για κάθε εργαζόμενο, και ο εργολάβος δίδει στις καθαρίστριες που όλες είναι αλλοδαπές ημερομίσθιο 320 ευρώ. 

Το ίδιο θα συμβεί και με τους εργάτες των δήμων. Οι έλληνες θα απολυθούν και θα προστεθούν στην στρατιά των ανέργων. 

Η αγοραστική ζήτηση των ελλήνων θα μειωθεί περεταίρω, άρα και η κατανάλωση, με συνέπεια όχι μόνο οικονομία δεν θα έχουμε αλλά θα αυξηθεί η οικονομική και κοινωνική κρίση.


2 σχόλια:

 1. Όταν άρχισε η κρίση,εκτός από τη περίφημη Δανειακή Σύμβαση που δεν πέρασε από τη Βουλή,δημιουργήθηκε η περίφημη Ελληνογερμανική Συνεργασία με κύριο εκπρόσωπο τον Φούχτελ
  http://www.grde.eu/el/dgv/beschreibung/Gemeinsam_Gestalten_GR.pdf
  όπου αναδείχτηκαν και αναδεικνύονται τρόποι και περιοχές συνεργασίας και μεταφοράς τεχνογνωσίας σε τοπική οργάνωση.
  Με ότι αυτό συνεπάγεται...
  http://www.grde.eu/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο σύνδεσμος της Ελληνογερμανικής εταιρικής σχέσης
  http://www.griechenland.diplo.de/Vertretung/griechenland/el/03/Deutsch__griechische__Zusammenarbeit.html

  Γερμανικές αποστολές στην Ελλάδα
  http://www.griechenland.diplo.de/Vertretung/griechenland/el/Startseite.html


  https://epamhellas.gr/?p=51778  31 Οκτωβρίου 2016

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

  Στο Ναύπλιο, στις 3, 4 και 5 Νοεμβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί η έκτη κατά σειρά συνέλευση της Ελληνο – Γερμανικής Συνέλευσης, με κορυφή στην ατζέντα της την προσφυγική κρίση. Η Ελληνογερμανική Συνέλευση (DGV), είναι «ένα δυναμικό δίκτυο οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, κοινωνίας των πολιτών και οικονομικών φορέων», όπως αρέσκεται η ίδια να προπαγανδίζεται. Επί της ουσίας, δεν είναι τίποτα άλλο παρά το προϊόν της διεθνούς σύμβασης μεταξύ της Ελλάδας και της Γερμανίας, όταν τον Μάρτιο του 2010 (προ μνημονίων), υπογράφτηκε από την καγκελάριο Μέρκελ και τον τότε ελληνόφωνο πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου, η γνωστή σε όλους μας Ελληνογερμανική Εταιρική Σχέση.

  Η σύμβαση αυτή, που ποτέ δεν ψηφίστηκε, αλλά ούτε καν πέρασε από την ελληνική Βουλή, ήταν η εκ προτέρων κατοχύρωση της εκχώρησης της Ελλάδας στην ίδια την Γερμανία, μπροστά στην επερχόμενη υπαγωγή της χώρας στις Δανειακές Συμβάσεις και τα μνημόνια, που ανήγγειλε 2 μήνες μετά από το Καστελόριζο ο σύγχρονος ολετήρας της Ελλάδας Γ. Παπανδρέου.

  Η Γερμανία, με την υπογραφή της σύμβασης για την Ελληνογερμανική Εταιρική Σχέση, φρόντισε να της ανήκει το οικόπεδο Ελλάδα και έτσι να έχει τον πρώτο λόγο στον έλεγχο και διαχείριση της εκποίησής της, αλώνοντας την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

  Επιτετραμμένος γκαουλάιτερ ανέλαβε ο υφυπουργός οικονομικής συνεργασίας και ανάπτυξης της Γερμανίας Γιόακιμ Φούχτελ. Τομείς που επικεντρώνουν την εκποίηση οι Γερμανοί, με την αμέριστη βέβαια συνεργασία και υποτέλεια των σύγχρονων δοσίλογων κυβερνώντων, περιφερειαρχών και δημάρχων που συμμετέχουν στο έγκλημα αυτό κατά της πατρίδας, είναι, η ενέργεια, κάθε είδους υποδομές, η έρευνα αλλά και η υγεία, η παιδεία, οι μεταφορές, τα απορρίμματα, πολιτιστικοί θησαυροί και άλλα. Επίσης προσβλέπουν και στην αποδόμηση των αγώνων του ελληνικού λαού, ειδικά αυτούς της πρώτης κατοχής, διοργανώνοντας κάθε λογής ημερίδες ελληνογερμανικής (λυκο)φιλίας. έτσι προσδοκούν να αποδυναμώσουν και να σβήσουν την ιστορική μνήμη μας, επικεντρώνοντας ειδικά στη νέα γενιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή