Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ


ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ: ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΒΙΝΤΕΟ 



Γράφει ο Κίμων Χαραλάμπους


Μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους στάλθηκε από το Λονδίνο, τονίζοντας την νέα εποχή που ήρθε, όπου κανένας άνθρωπος δεν έχει εξουσίες πάνω στην περιουσία του.

Η «μέρα οργής» αριστερών διαδηλωτών στην Αγγλία, προκειμένου να πέσει η παρούσα κυβέρνηση που δείχνει να ξεφεύγει από την σφαίρα επιρροής των παγκοσμιοποιητών, μετατράπηκε μεν σε φιάσκο, καθώς όπως ειπώθηκε από δημοσιογράφους, τα άτομα δεν ξεπερνούσαν σε αριθμό τους μαθητές μια σχολικής εκδρομής, ωστόσο το μήνυμα στάλθηκε.


Οι κομμουνιστές διαδηλωτές, όπως σχολιάζεται, ήταν ως επί το πλείστον υποστηρικτές του επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος, Jeremy Corbyn, τον οποίο θέλει η Νέα Τάξη να ανεβάσει στην εξουσία.

Βασικό αίτημα των διαδηλωτών ήταν η αρπαγή των σπιτιών από τους έχοντες, προκειμένου να δοθούν σε αστέγους, κατά προτίμηση μουσουλμάνους μετανάστες. 


Το πανό γράφει πως η κατοικία δεν είναι προνόμιο αλλά δικαίωμα! Υπογράφει η «Επαναστατική Κομμουνιστική Ομάδα». Αυτό σημαίνει πως όλα τα σπίτια πρέπει να δοθούν στο Κράτος και εκείνος θα τα μοιράσει στους πολίτες βάζοντας δύο ή ακόμα και τρεις οικογένειες να ζουν στον ίδιο χώρο.

Η Νέα Τάξη προωθεί την εξαθλίωση και την φτωχοποίηση όλων των ανθρώπων, ισοπεδώνοντας τους πάντες οικονομικά προς τα κάτω.

Μετά έρχεται με την μορφή της Αριστεράς και ξεσηκώνει τους φτωχούς εναντίον των λίγων που τυχόν μπόρεσαν να γλυτώσουν από την οικονομική κατάρρευση και θεσπίζοντας νόμους παράλογους, τους καταστρέφει και εκείνους, προπαγανδίζοντας την ανακατανομή του πλούτου.

Ότι δηλαδή, θα τα πάρει από την συρρικνωμένη, λόγω των υπέρογκων φόρων, μεσαία τάξη και θα τα δώσει στους φτωχούς.

Οι φτωχοί και οι νεόπτωχοι ουρλιάζουν και στις μέρες μας ψηφίζουν αριστερά, που έρχεται και διαλύει και τους τελευταίους οικονομικά εύρωστους.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας απόλυτα ισοπεδωμένος προς τα κάτω λαός, που παρακαλεί να του δώσει το Κράτος, το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, χωρίς να ξέρει καν για τι διαμαρτύρεται όπως θα δείτε με συνθήματα που δεν έχουν κανέναν νόημα.


ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου