Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΊΔΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ


ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ WIKIPEDIA ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ  ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ...
"Ακριβώς επειδή βρίσκεται στην Wikipedia δεν σημαίνει ότι είναι αλήθεια"
Πολ Κρέγκ Ρόμπερτς - Μετάφραση Wan Wert

Κατά τη διάρκεια της ζωής μου, είδα την ηθική ακεραιότητα να σμικρυνθεί και να πεθάνει παντού στο δυτικό κόσμο. 

Δεν ήταν ποτέ πραγματικά σε αφθονία, αλλά υπήρχε σε ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μας και είχε κύρος. 

Οι άνθρωποι, ιδίως όσοι ζούσαν στο δημόσιο σφαίρα, δεν ήταν τόσο καταστροφικοί όσο είναι σήμερα.


Η τελευταία δεκαετία παρακολούθησε την εξαφάνιση της ελευθερίας του λόγου. Ένα ανεξάρτητο ΜΜΕ εξαφανίστηκε το τελευταίο έτος του καθεστώτος Κλίντον, όταν 6 μεγάλες εταιρείες παραχωρήθηκαν στο 90% των ΜΜΕ στα χέρια τους.

 Σήμερα, η ελευθερία του λόγου που προστατεύεται από το Σύνταγμα της Η.Π.Α. δεν εκτιμάται τόσο όσο οι «αισθήσεις» των αυτοαποκαλούμενων «ομάδων θυμάτων», που επηρεάζονται από τα πάντα, από τις πραγματικές δηλώσεις έως τις παραδοσιακές μορφές λόγου. 

Ακόμη και η επιστημονική συζήτηση για τη γενετική βάση της ευφυΐας προσβάλλει την ίδια και τη χρήση προθέσεων που αφορούν το φύλο, όπως αυτός και η ίδια.

Προφανώς οι ψευδείς δηλώσεις μπορούν να δηλωθούν ως αληθείς όπως όταν ένα βιολογικό αρσενικό δηλώνει ότι είναι θηλυκό και ανταγωνίζεται τα γυναικεία αθλήματα. 

Όσοι εναντιώνονται στην προφανή αυτή παρωδία κηρύσσονται "τρανσφοβικοί" και πρέπει να απολογηθούν. Μερικές φορές απολύονται επειδή επιμένουν σε βιολογικά δεδομένα.

Η άσκηση της ελευθερίας του Τύπου, όπως έκανε ο Julian Assange, προκαλεί σήμερα κατηγορίες κατασκοπείας και διαστρεβλώνεται ως απειλή για την εθνική ασφάλεια. 

Τα μέσα ενημέρωσης μιλούν με την ίδια φωνή, και είναι η φωνή που υπηρετεί τους άρχουσες ελίτ. Η αλήθεια δεν υπάρχει πουθενά. 

Ο μόνος σκοπός των μέσων ενημέρωσης σήμερα είναι να ελεγχθούν, ποιες εξηγήσεις θα δοθούν για κάθε θέμα προς όφελος των ελίτ. Τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον δυτικό κόσμο είναι απλά ένα Υπουργείο Προβολής. 

Οι νέοι, οι οποίοι δεν έχουν ποτέ βιώσει την ελευθερία του Τύπου ή την ελευθερία του λόγου, δεν γνωρίζουν καν τι είναι αυτές οι ελευθερίες.

Η Αμερική έγινε σήμερα μια χώρα που οι γονείς μου και οι παππούδες μου δεν θα αναγνώριζαν. Εάν επρόκειτο να αναστηλωθεί, θα πίστευε ότι ζούσαν στο 1984 του George Orwell. Και θα ήταν.

Εγώ και άλλοι της γενιάς μου, που σιγά-σιγά όλο και σβήνουν, δεν ενσωματώθηκαν στο Ματρίξ που δημιούργησαν οι ελιτ και οι παραλήπτες των μέσων ενημέρωσης για τους λαούς του δυτικού κόσμου. 

Κατά συνέπεια, είμαστε περιθωριοποιημένοι, παρά τα επιτεύγματά μας και τις διακρίσεις μας, και όταν επιμένουμε στην στάση μας αυτή, μας περιφρονούν και μας δυσφημούν.

Για παράδειγμα, η Βικιπαίδεια με χαρακτηρίζει κατά καιρούς ως "συνωμοσιολόγου", "αντισημίτη" και "αρνητή του ολοκαυτώματος." 

Αυτές οι ετικέτες χρησιμοποιήθηκαν παρά το γεγονός ότι δεν έχω γράψει ποτέ μια «θεωρία συνωμοσίας», έχω πολλούς Εβραίους φίλους και οικονομικούς υποστηρικτές και έχω φιλοξενήσει στο σπίτι μου Ισραηλινούς καλεσμένους και παρ 'όλα αυτά που δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το φθινόπωρο ή έχω γράψει γι' αυτό.

Με την περιγραφή της Βικιπαίδειας παρά την απουσία αποδεικτικών στοιχείων, διότι η Βικιπαίδεια είναι μέρος της δυσφήμισης μηχανισμού όσων αμφισβητούν τις επίσημες εξηγήσεις. 

Δεν μπορώ να ξέρω αν αυτό έγινε εκ προθέσεως ή από την ευκαιρία που παρέχει μια τέτοια ανοιχτή πηγή ενημέρωσης, στους αντιπάλους μου για λιβέλες και δυσφήμηση.

Οι σιωνιστές δεν με συμπαθούν, γιατί μερικές φορές αναδημοσιεύω στην ιστοσελίδα μου άρθρα από μη Ζητικοποιημένους Εβραίους και Ισραηλινούς πολίτες που επικρίνουν την Ισραήλ.

Είναι δυνατό ακόμη και σήμερα να επικρίνεστε την αμερικανική πολιτική χωρίς να χαρακτηρίζεστε ως "αντιμακερικός", αλλά αν επικρίνεστε την ισραηλινή πολιτική ή αναδημοσιεύσετε άρθρα κάποιου που κάνει αυτό σημαίνει ότι μισείτε τους Εβραίους. Για μένα, αυτό είναι πραγματικά αστείο. 

Ο βοηθός μου στο Υπουργείο Οικονομικών ήταν Εβραίος. Ο καθηγητής μου στο Πανεπιστήμιο του Oxford, Μάικλ Πολάνι, στον οποίο είναι αφιερωμένο το πρώτο μου βιβλίο, ήταν Εβραίος. 

Ο βραβευμένος με Νόμπελ, Μίλτον Φρίντμαν, Έβραος, ήταν υποστηρικτής της ακαδημαϊκής μου καριέρας. Ο αγαπημένος μου ακαδημαϊκός συν-συγγραφέας ήταν ο Ντέιβιντ Μέισελμαν, Εβραίος. 

Ο Ρον Ονζ, ένας Έβραος, αναδημοσιεύει τους στήλες μου, όπως και ο Ρομ Καλ, ο Εβραίος κι αυτός. Οι Εβραίοι συνεισφέρουν στην υποστήριξη της ιστοσελίδας μου. Αλλά σύμφωνα με την Βικιπαίδεια τους μισώ τους Εβραίους.

Υπάρχουν πολλοί Εβραίοι που σέβουν την αλήθεια και αγωνίζονται γι 'αυτήν. Δεν ανήκουν στην ισραηλινή κυβέρνηση, αλλά υπάρχουν. Οι χιονιστές τους αποκαλούν "αυτορέσκους Εβραίους." 

Με άλλα λόγια, ακόμη και οι Εβραίοι που επικρίνουν τις ισραηλινές πολιτικές χαρακτηρίζονται αντισημιτικοί. Κατηγορούνται ότι έχουν κριθεί από την Ισραήλ λόγω της μίσους τους προς τον εαυτό τους. 

Το ερώτημα που πολλοί έχουν είναι ότι μεταξύ όλων των χωρών του κόσμου είναι μόνο η Ισραήλ τόσο αποφασισμένη να αποτρέψει κάθε κριτική για τον εαυτό της. Γιατί μόνο το Ισραήλ;

Μέχρι πρόσφατα - και ποιος ξέρει, ίσως και πάλι αύριο - η Βικιπαίδεια με αποκάλεσε "αρνητή του ολοκαυτώματος." 

Τα "στοιχεία" ήταν μια ανασκόπηση βιβλίου που έγραφε για δύο από τα βιβλία του Ντέιβιντ Τίρβινγκ, κανένα από τα οποία δεν αφορούσε την καταστροφή, αλλά σε ένα από τα βιβλία, Τίρβινγκ ανέφερε τα ευρήματά του ότι υπήρξαν εκβολές και απελάσεις των Εβραίων. 

Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπήρχε ένα είδος ολοκαυτώματος, αλλά δεν βρέθηκε καμία απόδειξη ότι υπήρξε η οργανωμένη εξόντωση που απεικονίζεται στην επίσημη ιστορία του ολοκαυτώματος.

 Παρέθεσα τα συμπεράσματα του Irving και η Wikipedia θεωρούσαν την αναφορά μου στα ευρήματα του Irving ως δική μου άποψη.

Ακολούθησε ένα αγώνα μεταξύ του Λόμπι της Ισραήλ και των ομάδων της CIA που κατοικούν στην Βικιπαίδεια και αρκετών αναγνώστες μου, οι οποίοι ενημέρωσαν ότι διόρθωσαν την ψευδή αναφορά μόνο και μόνο για να επικοινωνήσουν ξανά μαζί μου 24 ώρες αργότερα με το μήνυμα ότι τα έθνη είχαν ξανανεβάσει την παρανόηση. 

Προς το παρόν, το απόσπασμα αναφέρει λίγο ή πολύ σωστά: 

Η Κρήτη του βιβλίου του David Irving, ο πόλεμος του Χίτλερ και ο πόλεμος του Τσόρτσιλ

Το 2019, ο Ρόμπερτ έγραψε σε μια ανασκόπηση των βιβλίων του David Irving, του Χίτλερ και του Τσόρτσιλ ότι:

"Ο Ιρβίνγκ, χωρίς καμία αμφιβολία ο καλύτερος ιστορικός του ευρωπαϊκού μέρους του Β 'Παγκόσμιου Πολέμου, έμαθε με μεγάλο κόστος ότι τα προκλητικά μυστήρια δεν παραμένουν απαράδεκτα .. Θα αποφύγω την ιστορία του πώς συνέβη αυτό, αλλά, Ναι, μαντέψατε, ήταν Σιωνιστές ". [37]

Ο Ρόμπερτς δήλωσε χωρίς να υποστηρίξει το συμπέρασμα του Ιρβινγκ ότι:

"Κανένα Γερμανικό σχέδιο ή εντολές από τον Χίτλερ ή από τον Χίμλερ ή οποιονδήποτε άλλον έχει βρεθεί για οργανωμένη καύση με φυσικό αέριο και καύση των Εβραίων ... Οι" στρατοπεδεύσεις θανάτου "Ήταν στην πραγματικότητα στρατόπεδα εργασίας." 

Ο Αούσβιτς, για παράδειγμα, που σήμερα είναι μουσείο του Ολοκαυτώματος, ήταν ο τόπος της εργοστασιακής έλασσης της Γερμανίας και η Γερμανία ζητούσε απολύτως εργατικό δυναμικό ".

Το ερώτημα που παραμένει στο μυαλό μου είναι γιατί, από όλα τα πολλά σχόλια βιβλίων που έχω γράψει, επιλέχθηκαν κάποιες γραμμές από την έκθεση μου για τα ευρήματα του Irving για να συμπεριληφθούν στο βιογραφικό μου; 

Μήπως ο σκοπός ήταν να είχαμε παράπονο για το ότι παραβίασαν τις απόψεις ενός ιστορικού, ο οποίος έχει περάσει 40 χρόνια μελετώντας το θέμα, όπως πιστεύω, και παρουσίασε σαν εμένα ότι δεν έχω περάσει 5 λεπτά μελετώντας το φωτοβολταϊκό;

Οι δικηγόροι μου σκέφτηκαν ότι θα μπορούσαν να έχουν δικαίωμα για αγωγή κατά της φτώχειας εναντίον της Wikipedia και προσφέρθηκαν να ρίξουμε μια ματιά. 

Με ενδιαφέρει περισσότερο η εισβολή της Βικιπαίδειας στην ιδιωτική μου. Δεν έχω δώσει τη συγκατάθεσή μου να συμπεριληφθούν σε λίστες που με κάποιο τρόπο πρέπει να προωθηθούν στην αγορά. 

Η υπόθεση της παραφροσύνης της απογοήτευσης του ολοκαυτώματος με ενόχληση, γιατί υποδηλώνει τη συναίνεσή μου ότι η άρνηση ή η αμφισβήτηση κάποιας πτυχής του ολοκαυτώματος ήταν άτρωτη και ο καθρέφτης της προσωπικότητας ενός ατόμου. 

Αλλά αν αυτοί που αμφισβητούν την επίσημη ιστορία του ολοκαυτώματος είναι σωστοί, γιατί είναι αδιανόητο να είσαι ένας "αρνητής του ολοκαυτώματος"; 

Καθώς δεν έχουν μελετηθεί το ολοκαύτωμα ή τα έργα εκείνων που έχουν, νομίζω ότι υπήρξε μια υπονομευτική υπόθεση με δέσμευση σε μια θέση που δεν είχα εξετάσει. 

Το ζήτημα περιπλέκεται περαιτέρω λόγω της ελευθερίας του λόγου και της ελεύθερης σκέψης.

Αναφερόμενος στην αναφορά της Βικιπαίδειας για μένα παρατήρησα άλλη μια παράξενη έμφαση.

 Για παράδειγμα, η Βικιπαίδεια πιστεύει ότι είναι σημαντική βιογραφική πληροφορία του Darrell Delamaide στην Αμερική Σήμερα, ο Luke Brinker του Salon και ο Michael C. Moynihan του The Daily Animal με έγραψαν:

" O Roberts ως συνωμοσιολογος" και "ως συμμετέχων στην λατρεία του Πούτιν. "

Αρνούμενος να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της Ουάσιγκτον, ο Πούτιν μείωσε τον κίνδυνο πυρηνικού πολέμου.
Γιατί αυτό το γεγονός συνιστά "λατρεία του Πούτιν;" 

Αυτή η κατηγορία εναντίον μου είναι κάτι περισσότερο από το πορτρέτο των ανθρώπων που δεν βοηθούν το Ουάσινγκτον να διεθνοποιήσει όλη τη Ρωσία ως "Ρώσους πράκτορες;"

Δεν έχω ακούσει ποτέ για τον Delalmaide, τον Brinker ή τον Moynihan. Έχει κανείς; Ποια είναι τα επιτεύγματά τους πέρα ​​από το να λειτουργούν ως κατηγοριοποιητές για λογαριασμό των κεντρικών ελεγχόμενων εξηγήσεων; 

Αυτός ο τρόπος με τον οποίο βάζω στο στόμα μου ψευδείς λέξεις για το ολοκαύτωμα αντιγράφει τον τρόπο που παλαιότερα είχαν παραμορφώσει την έκθεση μου σχετικά με τους ιστορικούς συμπερασμούς για τη δολοφονία της JFK και παρουσιάστηκαν ως έκθεση βασισμένη στις δικές μου έρευνες.

Για να αποδείξουμε την πολιτική μου ανοχή και την έλλειψη συμπάθειας για την ισότητα των φύλων, η Wikipedia τονίζει ότι «αντιστάθηκα στην εξισορρόπηση των φύλων στα στρατιωτικά πλοία της Αμερικής», όπως έκανε και το αμερικανικό ναυτικό. 

Είμαι επίσης ένοχος που δεν πιστεύω στην "ύπαρξη ανδρικής προνομίου των λευκών". 

Προφανώς, όποιος το έγραψε αυτό ήταν τόσο αποφασισμένος να παρουσιάσει ως πολιτικά λάθος που δεν τους πέρασε από το μυαλό γιατί, αν οι λευκοί άνδρες είναι υπέρμαχοι, αυτοί, αντίθετα με όλους τους άλλους, δεν προστατεύονται από τις ποσοστώσεις και τις προφυλάξεις για έκφραση hate εγκληματα μισους. 

Ένας λευκός άνδρας ανώτερος μηχανικός στην Google απεσύρθη επειδή είπε ότι οι άνδρες και τα γυναίκες είναι καλοί σε διαφορετικά πράγματα.

Υπάρχουν και άλλα εξίσου ανόητα αποσπάσματα στο λογαριασμό μου στη Βικιπαίδεια. Αλλά δεν έχει νόημα να τα αλλάξουμε. 

Το πρόβλημα με ένα υλικό ανοιχτού κώδικα όπως η Βικιπαίδεια, σε αντίθεση με μια επαγγελματική πηγή που έχει αξιολογηθεί από τους ομοτίμους, είναι ότι ο καθένας μπορεί να αλλάξει οποιοδήποτε κείμενο για να εξυπηρετήσει οποιοδήποτε σκοπό εκτός από την ακρίβεια και την αλήθεια. 

Η Βικιπαίδεια με την ανοιχτή πηγή επιτρέπει την παραποίηση. 

Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είναι καλύτερο απλά να απορρίψουμε την Βικιπαίδεια ως μια αναξιόπιστη πηγή. 

Διαφορετικά, πρόκειται για μια ατελείωτη μάχη, καθώς υπάρχουν περισσότερα από αυτά που λένε την αλήθεια.

 Σε ένα κόσμο χωρίς ακεραιότητα, μια εγκυκλοπαίδεια ανοιχτού κώδικα δεν είναι σε θέση να παράσχει αξιόπιστες πληροφορίες.

Οι αναγνώστες έχουν κακή άποψη για την Βικιπαίδεια και τα Snopes (σμ. Αντίστοιχο των αντιχόξ). Παράδειγμα:

ΧΧ! Αυτό θα μου αρέσει το Quackwatch! (Σμ άλλο αντί αντιγραφή) Δεν θα ακούσω καν κάποιον που να λέει τίποτα για την υγεία εκτός αν χαρακτηρίζεται Κουάκ από το Quackwatch! Το ίδιο και με την Βικιπαίδεια! Αν η Βικιπαίδεια σε συμπαθεί, εγώ όχι! 

Δεν αποτελεί ΚΑΘΟΛΟΥ αξιόπιστη πηγή. Μου αρέσει όταν ψάχνω για πόλεις, με πληροφορίες και δημογραφικά στοιχεία, αλλά ΜΟΝΟ ΓΙΑ αυτό θα χρησιμοποιήσω πραγματικά την Βικιπαίδεια! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΣΗΜΑ ΤΙΜΗΣ ΑΝ Η WIKI ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΘΕΊ !!!! Στοίχημα ότι ούτε εσύ είσαι δημοφιλής στους Snopes! Ω! Και όσο για συνωμοσιολογος! 

Γνωρίζετε ότι Ο ΟΠΙΟΣ δεν πιστεύει όλα όσα του λένε, όπως τον αποκαλούν! Κι άλλο σήμα τιμής! Για όσους από μας ακούνε, είσαι ένας ήρωας, τόσο ψηλά όσο ο Ron Paul! Ευχαριστώ για όλα όσα κάνετε και ελπίζω να έχετε ένα υπέροχο Φεστιβάλ Ευχαριστιών! Αγάπη για σένα και την οικογένειά σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου