Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ...ΣΤΕΓΗ!


ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΟΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ…«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ Α.Φ.Μ. ΣΤΗΝ…ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ…!!!

ΒΙΝΤΕΟ-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη (Λος Άντζελες)

Οι ακόλουθες αποκαλύψεις έρχονται να προστεθούν στο ήδη μεγάλο έργον που έχουν κάνει εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com), εν συνεργασία με μεγάλο-δικηγόρους [όπως η πρώην Νομική Σύμβουλος της Παγκοσμίου Τραπέζης, κα Κάριν Χιουντής (Karen Hudes)], δυνατούς ακτιβηστές στην Ελλάδα (όπως η κα Βενετία Κάτζια που ειδικεύεται σε αυτό το θέμα) καθώς και πολιτικούς, σχετικώς προς το ΓΕΓΟΝΟΣ πως...

τόσον η Ελληνική όσον η Αμερικανική καθως και…ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ λειτουργούν ως…ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ που λειτουγούνται εκ του Ναού του Στέμματος του Λονδίνου που ελέγχεται εν κρυπτώ υπο του…ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ που, κάτα αυτόν τον τρόπον, ελέγχει και…ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ!!!

Είναι μια πάρα πολύ περίπλοκο θέμα που θέλει πολύ προσοχή και μελέτη, αλλά το έχουμε απλοποιήσει εμείς για όλους εσάς για να καταλάβετε ένα πράγμα: ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ…ΑΠΑΤΟΥΝ, ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ» ΜΑΣ!!!

Το πρώτο άρθρο που είχει γραφτεί ποτέ στα Ελληνικά για αυτό το θέμα, ήταν το δικό μας που είχαμε πρωτο-βγάλει στην «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» στις 28 Ιουν. του 2015 (δείτε το παρακάτω απόσπασμα)…Πάμε τώρα στις αποκαλύψεις!….
ΕΔΏ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΎ ΣΤΕΓΆΖΕΤΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ Α. Φ. Μ 0000931106 ΣΤΗΝ ΟΥΆΣΙΝΓΚΤΟΝ. Η ΔΙΕΥΘΥΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ: E 79th St., ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ, ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ.

ΕΛΛΑΣ Α.Ε.ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ” Α.Φ.Μ. 0000931106 ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΕΚΧΩΡΕΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ & ΤΙΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ…..

ΚΡΑΤΟΣ -ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ-ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ= ΕΝΝΟΙΕΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ. 

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ…. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ…. 

ΔΙ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΥΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ” ΜΕ Α.Φ.Μ. 0000931106 ΚΙ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΚΧΩΡΕΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΛΙΑ….. 

ΔΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΚΠΟΙΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ, ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ, 

ΤΩΡΑ ΕΚΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΜΕΘΑ. 

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ…
Δείτε τώρα το ακόλουθο απόσπασμα από τον επίσημο ιστότοπο της Χρηματαγοράς των ΗΠΑ (The SEC, Security And Echange Commission) όπου καταγράφει Ελλάδα ως….ΚΟΜΠΑΝΙΑ (COMPANY), ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ!!!Τώρα, στα παρακάτω άρθρα μας θα βρείτε όλα όσα χρειάζεσθε προκεινέμουν να διαφωτιστείτε επαρκώς επί του θέματους αυτού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ!….

Δείτε επίσης την πρώτη μου εμφάνιση στην επομπή «ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ» όπου τα ανέλυσα όλα αυτἀ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου