Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΥΝ ΕΣΤΙ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ...

               
Η DEYTSCHE BANK ΘΑ  ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ... Γράφει και κοινοποιεί ο Γεωκών

Κάποιος φίλος ρώτησε «Τι εννοείς όταν λές "φοβερές πολιτικές και θρησκευτικές εξελίξεις, θα υπάρχει αναβρασμός παγκοσμίως" ; Εννοείς παγκόσμια οικονομική κρίση που θα ξεκινήσει πχ από κατάρρευση της Deutsche Bank ; 

Γιατί πολλές φήμες λένε ότι η τράπεζα αυτή έχει ήδη καταρρεύσει τις προηγούμενες ημέρες και τόσο η ΕΚΤ όσο και η FED της δίνουν ενέσεις με τεράστια ποσά από μυστικά κεφάλαια ώστε να την κρατήσουν ζωντανή.» 

(Η απάντηση βρίσκεται σε κείμενο που δημοσιεύσαμε στις 24 Νοεμβρίου 2018, ο Γέροντας το κείμενο το έδωσε στον Γεωκών από το 2013) 


Στο μήνυμα του ο Γέροντας μου, μεταξύ άλλων έγραφε : 

Ετοιμαστείτε για την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ…


– Οι Γερμανοί θα χωριστούν σε μικρά κρατίδια …

– η Μέρκελ καλύτερα να…αντί να περιμένει να την σκοτώσουν…

– Ο πόλεμος θα διεξαχθη μεταξύ Βοσπόρου και θάλασσας του Μαρμαρά… 

– Ξεχάστε τους ποιμένες που δεν σας οδηγούν προς ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ, αυτοί θα μείνουν ορφανοί από ΤΟΝ ΘΕΟΝ, και θα προσπαθήσουν να σας αφήσουν κα εσάς ορφανούς. 

– Θα γίνουν σεισμοί σε χώρες που δεν έχουν γίνει μέχρι σήμερα…Στην Αγγλία θα γίνει πολύ μεγάλος σεισμός…

– Τα μάτια σας θα δουν πολλά , και φρικτά πράγματα , θα γίνει ο κόσμος θηρία, θα δείτε πολύ αγριότητα και κακία μεταξύ των ανθρώπων και μεταξύ των συγγενών, αλλά παιδιά μου να κρατάτε την αγάπη και την καλοσύνη. 

Λίγα λόγια από το βιβλίο Αρμαγεδδών… η τελευταία ελληνική "εκστρατεία". 

Οι Έλληνες θα επιτεθούν. Δεν μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό. Είναι μέσα στη φύση τους να επιτίθενται, ακόμα κι όταν δεν έχουν "όπλα" …πόσο μάλλον όταν έχουν. Τώρα θα δούνε όλοι τι σημαίνει έθνος και κόσμος ταυτόχρονα. Θα δούνε τι σημαίνει να πολεμάς έναν λαό 

H γνώση αποτελεί το τελειότερο "όπλο", ο ελληνισμός έχει αυτήν τη στιγμή το "στράτευμα", για να χρησιμοποιήσει αυτό το "όπλο". Έχει το στράτευμα για να κάνει μια παγκόσμια "εκστρατεία"….O ελληνικός λαός θα πολεμήσει με συγκεκριμένο τρόπο και για συγκεκριμένο στόχο 

Αυτός είναι ο περίφημος Αρμαγεδδών. Ο πόλεμος του ανθρώπου εναντίον του συστήματος. Ο πόλεμος του παιδιού του Θεού εναντίον αυτών που ελέγχουν τις ηγεσίες των εθνών και βασανίζουν την ανθρωπότητα. 

Ο τελευταίος παγκόσμιος πόλεμος. Ο πόλεμος αυτός θα είναι ο πιο λυτρωτικός παγκόσμιος πόλεμος, που έχει δει η ανθρωπότητα. Οι συμμετέχοντες είναι πλέον ορατοί σε όλο τον κόσμο. 

Οι λαοί ο ένας μετά τον άλλο μπορούν να απελευθερωθούν μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Η μεγαλύτερη "εκστρατεία" των Ελλήνων, θα είναι απόλυτα στατική. 

Ο ελληνισμός θα κάνει τον γύρο του κόσμου, χωρίς να κουνηθεί κανένας από τη θέση του. 

Δεν χρειάζεται να πας κάπου και να κάνεις κάτι, εφόσον εκεί ήδη βρίσκεται κάποιος άλλος και μπορεί να το κάνει μόνος του. 

Η γνώση μετακινείται και όχι ο φορέας της. Η γνώση μεταδίδεται με πολύ απλές διαδικασίες. Ο Έλληνας θα δημιουργεί Έλληνα και ο ελληνισμός θα "τρέχει", χωρίς να κινείται κανένας. 

Σήμερα και στην εποχή της απόλυτης ισχύος του σιωνισμού, μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι όχι μόνον δεν θα την διατηρήσει αυτήν την ισχύ, αλλά δεν θα μπορέσει να επιβιώσει… 

Γιατί ο νέος κόσμος θα έχει χαρακτηριστικά, που δεν θα τους επιτρέπει να επιβιώσουν. Γιατί ο νέος κόσμος, που θα είναι ελληνικός, δεν θα λειτουργεί με τον τρόπο που λειτουργούσε ο χριστιανικός και ευνοούσε τους Εβραίους. 

Ότι και να κάνουν όμως ένα είναι βέβαιο. Η μάχη έχει ήδη κριθεί.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου