Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: ΜΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΝΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΟΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!


 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ:ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ


Μία ψύχραιμη ματιά χωρίς κορώνες και "χοιρινά",αλλά με πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το ποιός είναι ποιός σε θέσεις κλειδιά και μας σερβίρει ότι μας σερβίρει...

Γρἀφει ο Πέτρος Δημητρίου


Έχει πλέον καταστεί φανερό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης -όπως και οι προκάτοχοί του, (κόμματα και πολιτικές πλέον δεν υφίστανται)- απλά εκτελεί τις επιταγές των εντολέων του.

Εκτελεί κυρίως τις επιταγές του εντολέα του George Soros και της υπερεθνικής οικονομικής ελίτ, που από τη μεριά τους προωθούν την με κάθε μέσο και τρόπο παγκοσμιοποίηση και κυριαρχία των Αγορών επί των λαών και των κρατών τους.


Οι ενέργειες εδώ υποστηρίζονται κυρίως από την Μ.Κ.Ο. Solidarity Now (Μ.Κ.Ο. "Αλληλεγγύη Τώρα"), που αποτελεί παράρτημα του ιδρύματος Open Society Foundations του αφεντικού George Soros, με έτος ίδρυσης στην Ελλάδα το 2012, και διακηρυγμένο σκοπό την "χρηματοδότηση και εκπόνηση δράσεων κυρίως για τους πρόσφυγες". 

Από τότε, το 2012 στο Νταβός, είχε αναγγείλει τα σχέδιά του για την Ελλάδα, και τα έθεσε σε εφαρμογή (παρόντος μάλιστα και του πανηγυρίζοντος Γ. Α. Παπανδρέου).

Η σύνθεση της διοίκησης της εν λόγω Μ.Κ.Ο., δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών ή παρερμηνειών...

Διοικητικό Συμβούλιο Solidarity Now:

Πρόεδρος:

Στέλιος Ζαββός

(κουμπάρος του George Soros -ήταν εκείνος που πάντρεψε τον Στ. Ζαββό με τη Σοφία Δοξιάδη, τον Ιούνιο του 2004- και αδελφός του Γιώργου Ζαββού, υφυπουργού Οικονομικών στην κυβέρνηση Κυρ. Μητσοτάκη, αρμόδιου για την εποπτεία του χρηματοπιστωτικού συστήματος!). 

Είναι Ελληνοαμερικανός οικονομολόγος, "ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Zeus Capital Managers Ltd, εταιρείας διαχείρισης ιδιωτικών κεφαλαίων ανάπτυξης ακινήτων και υποδομών, θεωρείται εκ των σημαντικών παικτών στη διεθνή σκακιέρα του χρήματος και των επαφών με κορυφαίους πανεπιστημιακούς, όπως τον Νουριέλ Ρουμπινί, τον Τζον Στίγκλιτζ ή τον Τζον Πόλσον. 

{Ο Τζον Πόλσον εξαγόρασε σε εξευτελιστικές τιμές τις μεθοδευμένα και δολίως πτωχευμένες τράπεζες Άλφα και Πειραιώς, και μαζί με την τρ. Πειραιώς, στα χέρια του περιήλθε χαρτοφυλάκιο της πρ. Αγροτικής Τράπεζας με το 10% των μετοχών της ΕΥΔΑΠ - από τα εγκλήματα της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ από τον Ιούλιο 2012. 

Σχετικά με το ξεπούλημα στον Τζων Πόλσον, στο άρθρο μου από το 2014: "Ιστορικό εσχάτης εθνικής προδοσίας : η μεθόδευση για το ξεπούλημα ΑΤΕ – ΕΥΔΑΠ στα «κοράκια»"...

Γενική Διευθύντρια (νέα, 2019):
Αντιγόνη Λυμπεράκη

- ανιψιά Κων/νου Μητσοτάκη από την αδερφή του Αρτεμισία, ακραιφνής νεοφιλελεύθερη, πρ. βουλευτής "Το Ποτάμι". 

Στοχευμένη επιλογή, το μητσοτακέικο ήταν προ των πυλών. (και ποια επιλογή βέβαια δεν είναι...)

Μέλη:
Γιάννης Μπουτάρης (νεότερο μέλος, 2018)

Νίκος Αλιβιζάτος

Αρίστος Δοξιάδης

Νικηφόρος Διαμαντούρος

Μάνος Ματσαγγάνης

Χρήστος Ροζάκης

Αννα Τριανταφυλλίδου (Ερευνήτρια Α' στο ΕΛΙΑΜΕΠ και Επίκ. Καθηγήτρια με ειδίκευση στην Κοινωνιολογία της Μετανάστευσης και τη Μεταναστευτική Πολιτική και στον τομέα του εθνικισμού...).
κ.λ.π

Τα ονόματα αυτά τα συναντάμε σε όλες τις πρωτοβουλίες υπέρ αντεθνικών θέσεων και της παγκόσμιας διακυβέρνησης της υπερεθνικής οικονομικής ελίτ:

1. υπέρ την πολιτικής των Ανοικτών Συνόρων και ελεύθερων μεταναστευτικών ροών, που υπηρετούν μέσω της MKO Solidarity Now, παραρτήματος της Open Society του αφεντικού George Soros.

2. υπέρ των μνημονίων

3. υπέρ της αναθεώρησης της Ιστορίας (Λιάκος, Ρεπούση, Δραγώνα, Δήμου, Κουλούρη, Κοππά, Βερέμης κ.λ.π.)

4. υπέρ των μέτρων εγκαθίδρυσης καθεστώτος εργασιακού μεσαίωνα (όλοι συμμετείχαν στα φόρουμ με θέμα την "Ευελφάλεια" [Flexicurity] και επικεφαλής την τότε Υπ. Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου - Bilderberg)

5. υπέρ της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς
6. υπέρ του σχεδίου Ανάν το 2004

Επίσης, οι ίδιοι και οι ίδιοι άνθρωποι απαντώνται σε οργανισμούς όπως το ΕΛΙΑΜΕΠ (Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής - εκ των ιδρυτών και πρ. Πρόεδρός του διετέλεσε ο καθηγητής Θάνος Βερέμης δημιουργός των εκπομπών για το 1821 στον ΣΚΑΪ με τον παραπλανητικό τίτλο "Η γέννηση ενός έθνους") και το Κέντρο για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (CDRSEE), που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, των οποίων χρηματοδότης είναι το Open Society Foundations του G. Soros [ανατρέξτε σε δημοσιεύματα για την δράση του και τα πρόσωπα που το στελεχώνουν... Νίμιτς Αμερικανός διαμεσολαβητής για το Σκοπιανό, Γεώργιος Δαυίδ (George A. David)

Επί σειρά ετών πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Εμφιαλώσεων (3Ε, Coca Cola) μέλος της οργανωτικής επιτροπής της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, κ.λ.π].

Η ΕΕ και οι διάφοροι διεθνείς οργανισμοί, όπως η Ύπατη Αρμοστεία ΟΗΕ, σε αγαστή συνεργασία με τις "ανθρωπιστικές/αλληλέγγυες" ΜΚΟ -που θησαυρίζουν, δρουν ως δουλέμποροι, υποδαυλίζουν και επιδοτούν τις μεταναστευτικές ροές με πασιφανή τα κίνητρα και τον σκοπό τους, για όποιον αρνείται να τον δουλεύουν ψιλό-γαζί.

Υ.Γ. Η διάβρωση του πολιτικού προσωπικού της χώρας από τις "ευεργεσίες" του George Soros είναι σχεδόν ολοκληρωτική. Ο χώρος που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει και εκείνος αλωθεί όπως και της ΝΔ, οι δε πρώην δήμαρχοι Αθήνας και Θεσσαλονίκης ήταν εκ των καλύτερων λακέδων του συστήματος Soros.

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
Επειδή το μεταναστευτικό στην σημερινή του μορφή είναι εν πολλοίς μεθοδευμένο και κατασκευασμένο από την άρχουσα οικονομική Ελίτ, όχι για το καλό των μεταναστών ούτε βέβαια των λαών που τους υποδέχονται, πρέπει να αντιμετωπιστεί με την αναγκαία ευθύνη και σοβαρότητα. 

Στην Ελλάδα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι το πρόβλημα είναι τεράστιο και θα διογκώνεται όσο περνάει ο καιρός. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι το θέμα δεν είναι μόνο υπόθεση... ανθρωπισμού. Και ότι πρέπει να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για να αντιμετωπιστεί η κρίση. 

Πρώτα πρώτα πρέπει να αποδεχτούμε όλοι ότι δεν είναι δυνατόν η χώρα να υποδεχθεί όλο αυτό το κύμα μεταναστευτικών ροών, που αποτελούνται μάλιστα από ανθρώπους που είναι και διαφορετικού πολιτισμικού προτύπου και εντελώς άλλης θρησκευτικής "αγωγής". 

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι ο "πολυπολιτισμός" που διαφημίζεται από τα αφανή/φανερά κέντρα που τον διαφημίζουν δεν είναι πολιτισμός, διότι πολιτισμός σημαίνει όσμωση και όχι βίαιη επιβολή του ενός προτύπου πάνω στον άλλο. 

Ούτε βέβαια πολυπολιτισμός είναι τα γκέτο και τα "κέντρα φιλοξενίας μεταναστών" που αποτελούν τα σύγχρονα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Δεν είναι δυνατόν η χώρα να γίνει προορισμός των εκατομμυρίων εξαθλιωμένων ανθρώπων που οι ίδιοι που τους έχουν εξαθλιώσει δημιουργούν τώρα συνθήκες ξεριζωμό τους για να διαλύσουν άλλες κοινωνίες. 

Διότι έτσι, δεν προκειται να προκύψουν νέες πολυπολιτισμικές κοινωνίες, αλλά η οριστική διάλυση των κοινωνιών, που σήμερα έχουν να προστατεύσουν κάτι... αυτό που οι μαφίες του χρήματος θέλουν να καταργήσουν.

Εδώ πρέπει να πούμε για εκείνους από τους συμπολίτες μας που, από την μία, κινούνται από ιδεαλισμό, ανθρωπιστικές ιδέες, αισθήματα συμπάθειας και αλληλεγγύης προς τους μετανάστες και πρόσφυγες, ότι, από την άλλη, δεν μπορεί να αγνοούν ότι η χώρα αυτή τη στιγμή δέχεται τρομερή πίεση και είναι φυσικό ένα μεγάλο μέρος του ντόπιου πληθυσμού να αισθάνεται ανασφάλεια και απειλή. 

Είναι απαράδεκτο και εγκληματικό καθόσον, λαϊκά στρώματα να γίνονται συνεργοί στα σχέδια των ισχυρών αφού πέφτουν αυτοβούλως στην θανάσιμη δίνη ο ένας να στρέφεται κατά του άλλου. 

Αυτό το έγκλημα κάνουν όσοι εκφράζονται με υποτιμητικά και προσβλητικά λόγια, χαρίζοντας όλους τους άλλους στο ρατσισμό και στο φασισμό. Η Ελλάδα και οι Έλληνες έχουν αποδείξει διαχρονικά ότι είναι χώρα και λαός φιλόξενος. 

Δεν μπορεί ελαφρά τη καρδία και χωρίς συναίσθηση του κακού που κάνουν να χαρίζουν κάποιοι σχεδόν όλους τους συμπατριώτες τους στον ρατσισμό και τον φασισμό. 

Αλγεινή εντύπωση επίσης δημιουργεί η ανευθυνότητα και η ανοησία μερίδας των αυτοαποκαλούμενων "αλληλέγγυων", οι οποίοι χλευάζουν και λοιδορούν οτιδήποτε έχει σχέση με την Ελλάδα και είναι ελληνικό, με υποτιμητικές εκφραστικές παραφράσεις του στυλ «"μπατριώτες", θα έρθουν οι ξένοι και θα χαλάσουν τον "μπολιτισμό" μας», και άλλες τέτοιες φτηνές κουταμάρες, νομίζοντας ότι οι ίδιοι αποκτούν κύρος και διαπιστευτήρια προοδευτισμού υποβιβάζοντας τόσο τους διπλανούς τους και πολλές φορές δικούς τους ανθρώπους.

 Ώστε, δεν έχουμε τίποτα να προστατεύσουμε και από κανέναν; Πρέπει να σταματήσει πάραυτα αυτός ο ανερματιστος και χωρίς καμία δικαιολογία ιδιότυπος ελιτισμός.

Από την άλλη πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι στις μεταναστευτικές ροές πράγματι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν απόλυτη ανάγκη την βοήθεια και συμπαράστασή μας. 

Πρέπει λοιπόν να μελετηθεί το πρόβλημά βαθιά και διεξοδικά και να γίνει διαχωρισμός εκείνων των προσφύγων και μεταναστών που έχουν απόλυτη ανάγκη ασύλου. 

Σε αυτήν την κατηγορία βεβαίως πρώτα-πρώτα ανήκουν οι οικογένειες προσφύγων με παιδιά. Κατόπιν άλλοι που ανήκουν στις ευπαθείς κατηγορίες, που προέρχονται από εμπόλεμες περιοχές, που διώκονται πολιτικά κ.λ.π.. 

Όσοι ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες και κατόπιν και επιλεκτικής ποσόστωσης, θα πρέπει να είναι ευπρόσδεκτοι στην χώρα, εφόσον και οι ίδιοι αποδεχτούν τους νόμους και τις υποχρεώσεις που απορρέουν και είναι σύμφωνοι να σεβαστούν το πολιτιστικό πρότυπο και τα ήθη της χώρας που θα διαμείνουν. 

Από τους υπόλοιπους, θα πρέπει ένα μέρος τους να προωθηθούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες ή να επαναπροωθηθούν στη χώρα από την οποία παρανόμως εισήλθαν ( βασικά, Τουρκία).

Κατόπιν αυτών, για όποιον θέλει να συνεχίσει να το παίζει ανώδυνα και ανεύθυνα "ανθρωπιστής" (κατηγορώντας τους υπόλοιπους ότι δεν είμαστε) να μας πληροφορήσει αν υπάρχει για εκείνον ένα πλαφόν για τον αριθμό μεταναστών που η χώρα μπορεί να υποδεχτεί. 

Αφού θυμίσουμε ότι ο πληθυσμός μας είναι κοντά στα 11 εκατομμύρια άτομα και φθίνει, οι δε μετανάστες προέρχονται από σχεδόν 80 χώρες που, μερικές έχουν πληθυσμούς 200 εκατομμυρίων, άλλες 100 και άλλες 50 εκατομμυρίων και πάει λέγοντας. 

Υπάρχει κάποιο όριο για το πόσους σηκώνει η έρμη η πατρίδα, για εκείνους που είναι ακραιφνείς "ανθρωπιστές", ή θεωρούν ότι δεν έχει καμία σημασία και αξία η έννοια "πατρίδα"; 

Αλλά, σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η πρότασή τους "Μπάτε χίλιοι αλέστε", θα αποτελέσει για όλους εμάς, που θεωρούμε ότι κάτι έχουμε εδώ σε αυτόν τον τόπο που αξίζει να υπερασπιστούμε, αιτία πολέμου. 

Και είμαστε η συντριπτική πλειονότητα, δεν θα αφήσουμε να αφανιστεί ο τόπος μας και όσα αυτός αντιπροσωπεύει.

Τελικά: Ή θα στραφούμε όλοι μαζί κατά των δυναστών μας, αιώνιων εκμεταλλευτών και σύγχρονων δουλεμπόρων, που δημιουργούν την δυστυχία και το ξερίζωμα αυτών των συνανθρώπων μας ή το μέλλον που προετοιμάζεται από αυτούς τους δυνάστες μας καταφθάνει ζοφερό για όλους μας, μετανάστες ή μη.2 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ για την αναδημοσίευση. Θα ήταν χρήσιμο βέβαια να υπήρχαν και οι σύνδεσμοι (links) που συνοδεύουν το κείμενο και παραπέμπουν σε σημαντικά στοιχεία. Εδώ το πλήρες θέμα. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1003611470005644&id=100010704006502

    ΑπάντησηΔιαγραφή