Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!!


ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΗΝ ΞΕΡΑΣΩ!!
Γράφει η Αnna Art

Ξενοδόχοι νοικιάζουν τα καταλύματα τους σε λαθροεισβολείς! Ιδιοκτήτες σπιτιών νοικιάζουν τα σπίτια τους σε λάθρο! 
Ιδιοκτήτες πούλμαν διαθέτουν τα πούλμαν τους για μεταφορά λαθροεισβολέων! Φορτηγατζήδες το ίδιο! 

Μαγαζάτορες πουλάνε σε λάθρο τα εμπορεύματα τους! Άλλοι τους προσλαμβάνουνε και στις επιχειρήσεις τους( βλέπε Καπάνη Θεσσαλονίκης), η στα χωράφια τους η σε κτηνοτροφικές μονάδες! 

Αστυνομικοί ρίχνουν χημικά στους αντιδρούντες δηλαδή στο λαό που δεν θέλει τους λαθροεισβολείς! Εφοριακοί δίνουνε ΑΦΜ παρανόμως χωρίς να ελέγξουν κάν τον λαθροεισβολέα! Μόνο γιατί δέχονται εντολές!

Η περιφέρεια κάνει ελληνοποιήσεις! Στον δήμο δίνουν βεβαιώσεις για τις Ελληνοποιήσεις! Στον ΟΑΕΔ τους δίνουν όλα τα επιδόματα άμεσα χωρίς κάν να τους ελέγξουν, ενώ στους Έλληνες δεν παραχωρούν ούτε μισό ευρώ! 

Οι λογιστές τους ενημερώνουν για όλα τα επιδόματα που δικαιούνται! Οι δικαστικοί αθωώνουν τους εγκληματίες, κλέφτες, βιαστές γιατί είναι λαθροεισβολείς, ενώ δικάζουν του Έλληνες με τον αντιρατσιστικό νόμο γιατί τους θεωρούν ρατσιστές! 

Οι στρατιωτικοί διαθέσανε τα στρατόπεδα για να εγκατασταθούν οι λαθροεισβολείς και βάζουν τους φαντάρους να τους υπηρετούν θαρρείς και όλα είναι τσιφλίκι τους!

 Η Εκκλησία διαθέτει την περιουσία της στους μουσουλμάνους λαθροεισβολείς ενώ άφησε τους Ορθόδοξους Έλληνες να λιμοκτονούν και να αυτοκτονούν, και ενώ η περιουσία της, είναι δωρεές του Ελληνικού ορθόδοξου λαού! 

Γιατί δεν μας λέγατε τόσα χρόνια να ασπαστούμε το Ισλάμ και μας βαφτίζατε ορθοδόξους αφού είστε εραστές του Ισλάμ και όχι της ορθοδόξου θρησκείας που εκπροσωπείτε; 

Οι γιατροί και οι νοσηλευτές τρέχουν να υπηρετήσουν τους λαθροεισβολείς όπως και τα ασθενοφόρα για ψύλλου πήδημα, όπως και να ξεγεννάνε μουσλίμια, ενώ οι Έλληνες πεθαίνουν χωρίς φάρμακα και περιμένουν στις ουρές! 

Οι καθηγητές και οι δάσκαλοι εκτός του ότι καλοδέχτηκαν τα λαθρομμεμέτια δεν αντιδράσανε κάν όταν παραμόρφωσαν και κατάντησαν εκτρώματα τα μαθήματα ιστορίας και θρησκευτικών! 

Οι δημοσιογράφοι κάνουν δακρύβρεχτα ρεπορτάζ για τους πρόσφυγες! Οι λιμενικοί τρέχουν να σώσουν τους πνιγμένους από τις βάρκες! 

Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ τρέχουν να συνδέσουν ρεύματα σε στρατόπεδα χότ σπότ και παλιά εργοστάσια, όπως και οι υπάλληλοι της ύδρευσης, ενώ διακόπτουν συνδέσεις από πτωχευμένους Έλληνες!

 Οι ιστορικοί μούγκα στην στρούγκα για την αλλοίωση και καπηλεία της ιστορίας μας! 

Οι αρχαιολόγοι κατάντησαν αρχαιοκάπηλοι με το να σηκώνουν αρχαία από τα μνημεία μας με φορτηγά και να τα φυγαδεύουν εξωτερικό( βλέπε Αμφίπολη), οι νησιώτες αντί να πάρουν τα τρεχαντήρια και όλες τις βάρκες τους να βγούν στο Αιγαίο να περιπολούν δέχονται στωικά όλες τις λαθροεισροές! 

Και εμείς οι πολίτες κάθε πόλης και κάθε χωριού αντί να ξημερώνουμε με περιπολίες στις εισόδους των πόλεων μας και χωριών μας κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου! 

Κατά τα άλλα κάνουμε αντίσταση από το facebook , δεν τους θέλουμε στον τόπο μας αλλά περιμένουμε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα! Όπως πάντα! Τα σκατώνουμε εμείς και άλλοι να τρέξουν να μας σώσουν! 

Και τα λεφτά μας; Που να πηγαίνουν άραγε; Μα που αλλού; Να θρέψουμε αυτούς τους πολύτιμους λαθροεισβολείς! Εμείς πληρώνουμε για εμάς και αυτοί όλοι τα διαθέτουν σε αυτούς! 

Ωρέ Έλληνα πώς κατάντησες για τα αργύρια για να πλουτίσεις! Να ξεπουλήσεις την χώρα που σε γέννησε , που σε έθρεψε, να ξεπουλήσεις το μέλλον των παιδιών σου! 

Γιατί με τα εκατομμύρια λαθροεισβολέων δεν νομίζω να περιμένετε να μείνει πατρίδα στους Έλληνες! Και αν όλοι εσείς νομίζετε ότι δεν είστε ρατσιστές με τους Έλληνες πλανάστε πλάνην οικτρά! ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ γιατί το επιλέξαμε!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου