Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Ο ΡΩΣΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ: «ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΧΟΥΘΙ.»

 ALEXANDER DUGIN:  «Η ΔΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ. ΌΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΜΑΧΗ...» 

 ΒΙΝΤΕΟ




Ο φιλόσοφος και Ακαδημαϊκός Alexander Dugin, ο νο 1 Ρώσος διανοούμενος, θεωρητικός της πολιτικής εσχατολογίας:

Ο νέος πόλεμος στη Μέση Ανατολή έχει ξεκινήσει. Το Θηρίο ερχόμενο από τη θάλασσα επιτέθηκε στους ηρωικούς Χούθι. Όλες οι υπόλοιπες ισλαμικές χώρες απλώς παρατηρούν καθημερινά με ηρεμία πώς το Ισραήλ εκπληρώνει την πλήρη γενοκτονία στη Γάζα. 

Η Δύση είναι ΤΟ Θηρίο. Όσοι δεν το πολεμούν ορκίζονται πίστη στον Σατανά. Είμαστε μέσα σε μια πραγματική αποκαλυπτική μάχη.









9 σχόλια:

  1. Η Δύση σε πίεσε Αλέκο μου να τσιπάρεις μέσω των εμβολίων για τον "κόβιντ" τους ομοεθνείς σου και τώρα να είναι εντοπίσιμοι μέσω του Darknet;

    Πιο υποκριτής πεθαίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Это Запад заставил тебя, мой Алекос, вводить вакцины для "ковида" своим соотечественникам, а теперь их можно отследить через Даркнет?

      Вы не можете быть более лицемерным.

      Διαγραφή
    2. Ο "Αλέκος" είναι τόσο σημαντικός, που δολοφόνησαν την κόρη του. Εσύ πάλι...

      Διαγραφή
    3. Δεν απαντάς το ερώτημά μου όμως. Και στις συμμορίες υπάρχουν διαπλεκόμενα

      Διαγραφή
    4. Ο εξαπωδίτης τους αναγκάζει να βαφτίζουν τους πυραύλους τους ως "SATAN".

      Διαγραφή
    5. Τους δικούς μας τους αναγκάζει να πίνουν νερό στ' όνομά του:
      "Και με το διάβολο θα πηγαίναμε προκειμένου να σώσουμε την Ελλάδα" (όπου Ελλάδα βάλε το τομάρι μας)

      Διαγραφή
    6. Ο μόνος (φαινομενικά) μάγκας είναι ο Λουκασένκο που δε μάσησε στις κορονο-απειλές και πράγματι προστάτεψε τους Λευκορώσους από αυτή την ακούσια αυτοχειρία.

      Διαγραφή
  2. Με τραπεζική κάρτα οι επιβιβάσεις στα ΜΜΜ: Σήμερα με την κάρτα, αύριο με την ηλεκτρονική ταυτότητα, μεθαύριο με ένα εμφύτευμα.

    Γράφει ο Ελευθέριος Ανδρώνης.

    https://www.sportime.gr/bloggers/eleftherios-andronis/me-trapeziki-karta-i-epivivasis-sta-mmm-simera-me-tin-karta-avrio-me-tin-ilektroniki-taftotita-methavrio-me-ena-emfitevma

    * * *

    Σύμφωνα με την Αγία Ματρώνα την αόμματη την Ρωσίδα, και σύμφωνα ΚΑΙ με άλλους Ρώσους Γέροντες, μελλοντικά ΚΑΙ η Ρωσία θα προσκυνήσει τον Αντίχριστο και γενικότερα τους Θεομάχους αντίχριστους.
    Η ΛΥΣΗ στα σοβαρότατα παγκόσμια προβλήματα, θα δοθεί από τον αληθινό και ζωντανό Θεό (βλέπε για παράδειγμα τα δυο επόμενα ιστορικά γεγονότα: κατακλυσμός του Νώε, καταστροφή των Σοδόμων και της Γομόρας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγιορείτης Αρχιμανδρίτης Γέρων Γεώργιος, πνευματικό τέκνο του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου: ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ !!!

    https://www.youtube.com/watch?v=L0o6_AqdyAY

    ΑπάντησηΔιαγραφή