Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΟΓΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ

Η ΔΟΛΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ»



Γράφει ο Kit Knightly

Λοιπόν, τι συμβαίνει με όλο το ψεύτικο κλάμα;

Η Rachel Maddow προσποιήθηκε ότι έκλαιγε για «παιδιά σε κλουβιά» . Ο Ματ Χάνκοκ προσποιήθηκε ότι έκλαιγε για τα εμβόλια κατά του Covid . Η Σάρα Σίντνερ προσποιήθηκε ότι έκλαιγε για τον Covid .

Ο Άντερσον Κούπερ προσποιήθηκε ότι έκλαιγε για το Ισραήλ , το ίδιο και ο Τζον Κίρμπι . Ο Βαν Τζόουνς προσποιήθηκε ότι έκλαιγε αφού ο Μπάιντεν «κέρδισε» τις «εκλογές» του 2020. Ο Adam Schiff και ο Adam Kinzinger προσποιήθηκαν και οι δύο ότι έκλαιγαν για την 6η Ιανουαρίου.


Όλοι το κάνουν, και είναι όλοι τόσο κακοί σε αυτό.

Και μιλώντας για κακή προσποίηση , θυμάστε εκείνες τις πρώτες φωτογραφίες ανθρώπων στην Κίνα που κείτονταν στο δρόμο, ίσιοι σαν σανίδες, που υποτίθεται ότι σκοτώθηκαν από τον «Covid»;


Λες και αυτός ο τρομακτικός νέος ιός πνίγει τα θύματά του ενώ περπατάνε και πέφτουν ξεροί στο έδαφος, σε μια τέλεια βουβή ταινία.

Και δεν είναι μόνο ο «Covid».

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκλογής του 2020 το «προσποιούμενο άσχημο» συνέβαινε παντού.

Μας είπαν, ξανά και ξανά, «Θα φαίνεται ότι κέρδισε ο Τραμπ, αλλά τότε ο Μπάιντεν θα κερδίσει την τελευταία στιγμή λόγω των ταχυδρομικών ψηφοδελτίων».

Και που να πάρει – είχαν δίκιο!

Από το πουθενά ο Τζο Μπάιντεν –ο «ανατριχιαστικός θείος Τζο» – ο οποίος στις αρχές του 2020 ήταν προφανώς ο λιγότερο δημοφιλής δημοκρατικός υποψήφιος και ακόμη πιο προφανώς γεροντικός – μεταμορφώνεται στον πιο δημοφιλή προεδρικό υποψήφιο
όλων των εποχών…

...καταρρίπτοντας τα ρεκόρ των λαϊκών ψήφων κατά πάνω από 13 εκατομμύρια ψήφους .

Τέτοια είναι η δύναμη της κακής προσποίησης , όταν απλά δεν δίνεις μια βλακεία για αληθοφάνεια ή βαρετές λεπτομέρειες ιστορικού προηγουμένου.

Αυτό συνέβη, φυσικά, μετά τη «θαυματουργή ανατροπή» του Μπάιντεν στις προκριματικές εκλογές, όπου οι μαζικές ήττες στην Αϊόβα και το Νιου Χάμσαϊρ άφησαν την εκστρατεία του να «πέσει στην άβυσσο» .

Το βράδυ των εκλογών μας παρουσίασαν άσχημα γραφήματα όπως αυτό:


Ανέφεραν ότι η καταμέτρηση του πρώτου 99% των ψήφων διήρκεσε μερικές ώρες και ότι η καταμέτρηση του τελευταίου 1% σε μερικές πολιτείες swing κράτησε δύο εβδομάδες .

…και μας είπε ότι όλα αυτά ήταν απολύτως φυσιολογικά και ότι όποιος έλεγε το αντίθετο ήταν «αρνητής των εκλογών».

Στις 6 Ιανουαρίου 2021 σας έδειξαν μια «εξέγερση» – μια λέξη που παλαιότερα σήμαινε «μια ένοπλη προσπάθεια κατάληψης του ελέγχου μιας κυβέρνησης με τη βία» αλλά τώρα σημαίνει «κάποιος με καπέλο Buffalo που βάζει τα πόδια του στο γραφείο της Nancy Pelosi» .

Μετά σου είπαν να φοβάσαι για τη μοίρα μιας «δημοκρατίας» που μόλις είχαν δείξει ότι δεν υπάρχει η προηγουμένως κραυγαλέα νοθεία των εκλογών τους .

Κακή προσποίηση στην πιο θρασύς της.

Ας είμαστε ειλικρινείς, τα ερτζιανά έχουν κορεστεί με αυτό τουλάχιστον από το 2020.

Θυμηθείτε εκείνους τους αξιαγάπητους γιατρούς και τις νοσοκόμες που γυρίζουν όλο και πιο περίτεχνα μουσικά βίντεο κατά τη διάρκεια μιας υποτιθέμενης θανατηφόρας πανδημίας.


Ολοφάνερα κακή προσποίηση.

Ο πόλεμος Ισραήλ-Χαμάς έχει ήδη δημιουργήσει παρόμοιες σκηνές.

Θέλω να πω, τι υποτίθεται ότι μας λέει αυτή η ρουτίνα βίντεο Busby Berkeley 4K από drone ;

?

Δεκάδες τέλεια συγχρονισμένες και χορογραφημένες γυναίκες που κάνουν πόζες γιόγκα πάνω από αφίσες υποτιθέμενων ομήρων σαν να είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο, όταν απλά ΔΕΝ είναι, σωστά;

Ποιος ανταποκρίνεται σε ένα αγαπημένο πρόσωπο που πιάνεται όμηρος καλώντας όλους τους φίλους του και κανονίζοντας μια συγχρονισμένη συνεδρία γιόγκα;

Λοιπόν, τι κοιτάμε; Πώς σχετίζεται αυτό με τον πραγματικό κόσμο;

Και μην ξεχνάτε τους «τρομοκράτες» με μηχανοκίνητα αιωρόπτερα που κυνηγούν με χαλαρό ρυθμό σε έναν από τους πιο προστατευμένους εναέριους χώρους του πλανήτη.

Και φυσικά η Χαμάς – που λειτουργεί από τη «μεγαλύτερη υπαίθρια φυλακή του κόσμου», με μόνο μερικές ώρες ηλεκτρικού ρεύματος την ημέρα και περιορισμένο φαγητό και φρέσκο ​​νερό – αλλά φτιάχνοντας κατά κάποιο τρόπο επαγγελματικά επεξεργασμένα μουσικά βίντεο υψηλής ευκρίνειας όπου φτιάχνουν αυτοσχέδια όπλα .

…και δεν πρέπει να ρωτάμε « πώς; "ή " γιατί; ”

Μετά την υποτιθέμενη βομβιστική επίθεση στο αραβικό νοσοκομείο Al-Ahli, οι γιατροί πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου περικυκλωμένοι από πτώματα:



Έφεραν λοιπόν τα σώματα στο βάθρο ή το βάθρο στα σώματα;

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ακριβώς και στις δύο περιπτώσεις;

Είναι λογικό; Είναι σεβαστό; Είναι καν υγειονομικό;

Στοιβάζοντας πτώματα και στη συνέχεια περνώντας ηλεκτρικά και καλώδια ήχου πάνω τους. Σε πολύ ζεστό καιρό , κάτω από έντονα φώτα τηλεόρασης.

Προφανώς οι οικογένειες που θρηνούσαν έπρεπε να περιμένουν για να συλλέξουν τους νεκρούς τους μέχρι μετά τη συνέντευξη Τύπου. Ας ελπίσουμε ότι δεν τους πείραξε.

Θέλω να πω ότι θα ήσασταν εντάξει με το ότι το αγαπημένο σας πρόσωπο που έχει πεθάνει χρησιμοποιείται ως σετ σερβιρίσματος για πρέσα, έτσι δεν είναι;

Όλο αυτό το διάστημα, το Ισραήλ συνέχιζε να βομβαρδίζει με χαλιά μια σχετικά μικρή και πολύ πυκνοκατοικημένη αστική περιοχή στο όνομα της «σωτηρίας ομήρων» που α) δεν είχαν κάνει φαινομενικά καμία προσπάθεια να ανακτήσουν και β) Θα μπορούσαν ΕΥΚΟΛΑ να ήταν μέσα σε ένα ή περισσότερα από τα κτίρια ισοπεδώνουν.

Και ΟΧΙ – παρακαλώ – δεν ισχυρίζομαι ότι οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν. Μην αρπάξετε για αυτή την εύκολη υπόθεση τεμπέλης ως λόγο για να απενεργοποιήσετε.

Οι άνθρωποι πεθαίνουν. Άνθρωποι δολοφονούνται. Και υποβαθμισμένος. Και τα πτώματα τους χρησιμοποιήθηκαν ως στολισμό για παγκοσμιοποιητικές ατζέντες. Αυτός είναι και ο στόχος και η μέθοδος.

Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι ο αφηγηματικός εξορθολογισμός για τον φόνο και για τόσα άλλα είναι κυριολεκτική τρέλα.

Και ρυθμίζουν τους ανθρώπους να μην το πουν, και τελικά να μην το δουν καν.

Κοιτάξτε γύρω σας - δείτε το όσο μπορείτε ακόμα.

Σκοτώνουν ανθρώπους ενώ ισχυρίζονται ότι σώζουν ζωές.

Πιέζουν τα εμβόλια ενώ παραδέχονται ότι δεν λειτουργούν

Παρουσιάζουν το σωματικά αδύνατο ως μια διαρκή πραγματικότητα

Αντιστρέφουν εντελώς τη σημασία των λέξεων και ωστόσο ισχυρίζονται ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει

Επιτίθενται στη λογική ως παραλογισμός και σου λένε ότι η παράνοια είναι λογική

Χρωματίζουν τη φάρσα ως τραγωδία και την πραγματική τραγωδία ως «αναγκαίο κακό».

Γελάνε και σου λένε ότι κλαίνε.

Σχεδόν κυριολεκτικά αναφέρουν 2+2=5 και αποκαλούν όποιον ισχυρίζεται ότι είναι το 4 «πέντε αρνητές».

Είναι αυτό απλώς το σύμπτωμα ενός κατεστημένου και των μέσων ενημέρωσης τόσο μακριά από την κανονική ανθρώπινη εμπειρία που δεν το καταλαβαίνουν πλέον αρκετά καλά για να το παραποιήσουν;

Ισως. Αλλά νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι κάτι περισσότερο.

Απλά ακούστε με…

Έχω υποστηρίξει στο παρελθόν ότι πρωταρχικός στόχος της νέας κανονικής ατζέντας είναι να διαταράξει τη σχέση κάθε ανθρώπου με τον πραγματικό κόσμο.


Ο τελικός στόχος της παγκοσμιοποίησης πολιτικής [είναι] ο έλεγχος όλων των πτυχών της ζωής, που επιτυγχάνεται με την εισαγωγή ενός ψηφιακού φίλτρου μεταξύ των ανθρώπων και της πραγματικότητας. Τράπεζες, επικοινωνία, κατανάλωση μέσων, αγορές. 

Κάθε αλληλεπίδραση που θα έχετε θα γίνεται μέσω μιας ψηφιακής μεμβράνης που μπορεί να παρακολουθεί τις ανταλλαγές σας με τον κόσμο και – εάν κριθεί απαραίτητο – να σας απαγορεύσει την πρόσβαση σε αυτόν τον κόσμο.

Κάνοντας κάθε αγορά από απόσταση, κάθε αλληλεπίδραση ψηφιακή, μπορούν να διαταράξουν αποτελεσματικά την ικανότητα όλων να αλληλεπιδρούν με την πραγματικότητα.

Ωστόσο, θα μπορούσε να υπάρχει επίσης μια πιο λεπτή και δυνητικά καταστροφική πολιτική - μια πολιτική που επιτίθεται στην ικανότητα των ανθρώπων να κατανοήσουν ή ακόμα και να αντιληφθούν αυτήν την πραγματικότητα .

Ένας πόλεμος, λόγω έλλειψης καλύτερης λέξης, της πραγματικότητας : οι φυσικοί νόμοι που διέπουν τον κόσμο μας, οι συναισθηματικές αντιδράσεις ανθρώπου προς άνθρωπο, η ίδια η ύπαρξη της λογικής σκέψης.

Αυτή είναι η ύπουλη μη πραγματικότητα του «νέου κανονικού»: Ανατροφή και ομαλοποίηση μιας διάχυτης επίμονης κατάστασης μη πραγματικού.

Γιατί; Ποιο είναι το όφελος από την καλλιέργεια της μη πραγματικότητας;

Λοιπόν, αυτή είναι μια περίπλοκη ερώτηση με ένα στρεβλό ίχνος αλληλένδετων πιθανών απαντήσεων.

Έχω γράψει στο παρελθόν για την τάση του ψυχοπαθούς ατόμου να λέει ψέματα χωρίς σκοπό, να λέει ψέματα ακόμα και όταν η αλήθεια θα εξυπηρετούσε καλύτερα τα συμφέροντά του. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ψυχοπαθείς είναι εθισμένοι στον έλεγχο και η απόλυτη έκφραση ελέγχου είναι να δημιουργήσουν έναν ψεύτικο κόσμο και να κάνουν τους ανθρώπους να ζουν σε αυτόν.

Αυτό ισχύει τόσο για ιδρύματα όσο και για άτομα. Ίσως περισσότερο. Για μια αυταρχική άρχουσα ελίτ, οι τρελές αφηγήσεις χρησιμεύουν τόσο ως τεστ πίστης όσο και ως τελετουργικό ταπείνωσης.

Αν σου δίνουν κάτι αδύνατο να το πιστέψεις, και δεν το αμφισβητείς, δείχνεις μεγαλύτερη πίστη στην εξουσία από πάνω σου παρά στην πραγματικότητα γύρω σου.

Όσο πιο παράλογο είναι το ψέμα που πιστεύεις –ή ισχυρίζεσαι ότι πιστεύεις– τόσο πιο πιστός είσαι στο Κόμμα. Όσο περισσότερο κουκουλώνεις το μυαλό σου με την εντολή του κατεστημένου, τόσο πιο χαμηλά βυθίζεσαι στην προσκύνηση, τόσο περισσότερο ταπεινώνεις τον εαυτό σου.

Όσο πιο πολύ ταπεινώνεις τον εαυτό σου, τόσο περισσότερο δεν είσαι πια δικός σου άνθρωπος.

Η ταπείνωση είναι η απόλυτη επίδειξη ελέγχου και η επίδειξη του ελέγχου είναι σημαντική για μια δομή εξουσίας που συλλαμβάνει την οικοδόμηση της ανασφάλειας και μένει για πάντα στα όρια της κατάρρευσης.

Αυτή η ιδέα του κοινωνικού ελέγχου μέσω συλλογικών πεποιθήσεων προϋπήρχε του Covid κατά δεκαετίες.

Πάρτε τη «θεωρία της μαγικής σφαίρας», μια εξήγηση που δεν είναι καθόλου εξήγηση. Η θεωρητική φυσική εκτεινόταν σε σχεδόν οριακό σημείο.

Έχει κυριολεκτικά τη λέξη "μαγεία" μέσα του.

Και οι άνθρωποι το επανέλαβαν, ίσως και το πίστευαν, αντί να ασχοληθούν με τον πραγματικό κόσμο στον οποίο μια τέτοια ιδέα ήταν ξεκάθαρα γελοία.

Συναλλαγές στη λογική τους για την άνεση του να ανήκουν.

Το να λες εξωφρενικά παράλογα ψέματα σάς επιτρέπει να δείξετε τη δύναμή σας στους ανθρώπους. Αλλά σας επιτρέπει επίσης να καλλιεργήσετε αυτή τη δύναμη. Για να προετοιμάσετε το έδαφος όπου τα χρήσιμα ψέματα μπορούν να ριζώσουν εύκολα.

Γιατί είναι πιο εύκολο να λες ψέματα σε ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει αλήθεια. Γιατί αν μπορώ να σας πείσω να εγκαταλείψετε την αίσθηση, οι αφηγήσεις μου δεν δεσμεύονται πλέον από τη συντριπτική μονοτονία της αιτιότητας, του γραμμικού χρόνου ή των νόμων της φυσικής.

Σε έναν κόσμο χωρίς λόγο ή κανόνα, όλα όσα σας λέω γίνονται εγγενώς πιστευτά. Σε έναν κόσμο όπου τίποτα δεν είναι αληθινό, όλα θα μπορούσαν να είναι.

Μπορώ να σου πω ότι παίρνω τα χρήματά σου μας κάνω και τους δύο πιο πλούσιους και δεν θα καταλάβεις ποτέ ότι σε ληστεύω.

Μπορώ να σου πω ότι οι ράβδοι και οι αλυσίδες είναι έκφραση ελευθερίας και ποτέ δεν θα καταλάβεις ότι είσαι σκλάβος μου.

Εν ολίγοις, χρησιμοποιούν τρελές αφηγήσεις για να διαβρώσουν την ιδέα της αντικειμενικής αλήθειας, γιατί αν δεν ξέρεις καν ότι υπάρχει κάτι τέτοιο, ελέγχεσαι πολύ πιο εύκολα.

Αυτή είναι η ύπουλη μη πραγματικότητα του «νέου κανονικού». Δεν πρόκειται μόνο για εξαπάτηση ή παραποίηση ή προπαγάνδα.

Είναι να σπάσεις το πνεύμα και το μυαλό σου.




4 σχόλια:

  1. Το γεγονός ότι γνωρίζουμε πως μας κυβερνάει μια ανώνυμη εταιρεία αμερικανικών συμφερόντων με την επωνυμία HELLENIC REPUBLIC S.A. με ελληνόφωνο γενικό διευθυντή (κατά κόσμον πορδηπουργό) ο οποίος παίζει το ρόλο του ηχείου (ούτε καν του μεταφραστή) και σιωπούμε, ή κωφεύουμε, ή αλλάζουμε θέμα, σημαίνει ότι είμαστε θανάσιμα μπλεγμένοι στα δίχτυα της εταιρείας αυτής και φοβόμαστε να τη μπουρλοτιάσουμε, για να μη συμπαρασυρθούμε κι εμείς και η "κανονικότητά" μας.

    Δε μας αξίζει η ελευθερία, επειδή είμαστε συμβιβασμένοι και συνένοχοι με τη μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη ΣΠΕΙΡΑ εγκληματιών όλων των εποχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι κρίμα, γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα. Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία…. Να φύγουν, γιατί παρόντες μολύνουν.

      Σήμερα πουλήθηκαν όλα. Έχει κατορθώσει ο «Διεθνής Σιωνισμός» με τα προγράμματα που κάνει εδώ και 180 χρόνια, να εφαρμόσει σήμερα τα σχέδια του. Σήμερα όμως που όλοι γονατίσαμε και δεν υπάρχει ελπίς, θα επέμβει ο Θεός των πατέρων μας για τα αίματα των Μαρτύρων μας και τα λείψανα των Αγίων μας.

      Το αίμα το Ελληνικό που χύθηκε για την Ορθοδοξία, εάν ενωθεί σήμερα θα γίνει πλωτό ποτάμι, να πνίξει τους κανίβαλους που λέγονται «μεγάλοι».Οι ελπίδες μας είναι μόνο στον Θεό. Κι εσείς να ζείτε χριστιανικά, γιατί σας λέω υπεύθυνα-και θα το δείτε-ότι δεν έχουμε μέρες. Αυτό που ανάβει τώρα στα Βαλκάνια θα συνεχιστεί.

      Αυτό θα είναι η αφετηρία μέσω της οποίας ο Θεός, με το δικό Του τρόπο, θα ελευθερώσει τους χριστιανούς και θα τους υψώσει πάλι στην γραμμή τους. Και θα επανέλθει το Βυζάντιο. Και ξέρετε γιατί; Διότι οι Ευρωπαίοι λαοί θα ξαναενωθούν. Ποιος θα τους καθοδηγεί; Δεν κρατάει κανείς. Μόνο εμείς κρατάμε την Ορθόδοξη πίστη».

      ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Κόβει το ένα καθήκι (Έλον Μάσκ), ράβει το άλλο (αρχιτουρκόγυφτος). Παρουσιάζει το προδοτοκάναλο (pornnews), το οποίο παλιά υποτίθεται ασχολείτο με ... "αμυντικά θέματα" πρώτη γλώσσα θα έπρεπε να έχει την τουρκική, δεύτερη την εβραϊκή, τρίτη την αγγλική και τέταρτη την ελληνική.

      Τι είναι αυτό που φοβούνται και απεμπολούν τα λαμόγια αυτά το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού και αντ' αυτού διεξάγουν ψυχολογικές επιχειρήσεις; Εναντίον ποιών; Έχουν πάρει αυτά τα αρχιλαμόγια από το ασώματο αφεντικό τους τα βασικά χαρακτηριστικά του: Δειλία και θράσος. Θρασύδειλα μιάσματα

      Διαγραφή
    3. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Τι να φοβούνται ρε μεγάλε; Την προσευχή των πιστών Χριστιανών. Εκείνοι ξέρουν γιατί.
      Πιο παλιά τους σταυρώναν, τους κρεμάγαν, τους γδέρναν, τους αποκεφαλίζαν, τους σουβλίζαν, τους έβαζαν μέσα σε πυρακτωμένα βόδια, τους έβαζαν να τρέχουν πατώντας πάνω σε καρφιά και πολλά άλλα (άμε θες περισσότερα, διάβασε το Συναξαριστή της ημέρας).

      Τώρα ο Θεός όμως δεν επιτρέπει μαρτύρια. Τους θέλει για μαγιά. Διότι έχει να πέσει πολλή δουλειά. Δε θα προλαβαίνουν να βαφτίζουν.



      Διαγραφή