Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ: ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΙΑ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΙΩΝΙΑ (ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΓΕΙΑ!

 ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ Ή ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!! 

ΒΙΝΤΕΟ



Γράφει ο Άκης ο Πειραιώτης

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού έχει την ολέθρια και αποκρουστική συνήθεια να υβρίζει τα Θεία Πρόσωπα κάθε φορά που τσαντίζεται...

Αυτή του την συνήθεια πνευματικά πληρώνει κατά την γνώμη μου η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία σε διάστημα ενός έτους έχει απωλέσει δύο Ευρωλίγκες και τώρα το πρωτάθλημα... 

Σε αυτό το τελευταίο ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 2-0 στα τελικά ματς, έγινε 2-1 στο τρίτο ματς και στο τέταρτο (όπου αν νικούσε έπαιρνε το πρωτάθλημα), ο Ολυμπιακός ενώ προηγείτο με 11 πόντους, δέχθηκε ένα 5-0 από τον Παναθηναϊκό, οπότε ο Μπαρτζώκας άσκησε την άθλια συνήθεια του και έβρισε την Μητέρα του Κόσμου! 

Από τότε ο Ολυμπιακός δεν πέτυχε παρά ελάχιστες ελεύθερες βολές και έχασε πολλά τρίποντα με αποτέλεσμα να χάσει το ματς με 3 πόντους διαφορά...

Στο πέμπτο και καθοριστικό μάτς ενώ και πάλι ο Ολυμπιακός προηγείτο με 9 πόντους, σε ένα τρίποντο του Ναν, ο Μπαρτζώκας άσκησε ξανά την άθλια αποκρουστική συνήθειά του και έβρισε τον Κύριο της Δόξης!!! 

Το αποτέλεσμα το ξέρουν όλοι! Δεν θα πάρει ποτέ ξανά πρωτάθλημα ή Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός αν ο προπονητής της ομάδας δεν κόψει για πάντα αυτή την ολέθρια και αποκρουστική συνήθεια. Κι αν δεν μπορεί, να φύγει!!!Αυτά έγραψα εκφράζοντας όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που είναι πιστοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί.

Δείτε και φρίξτε! Ευτυχώς στο βίντεο δεν υπάρχει ήχος!!!


 




ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ: ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ Ή ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου