Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΡΕΑΣ, ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ Η ΑΠΟ ΕΝΤΟΜΑ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ 


 Της Tracy Thurman

Τα τρία τελευταία άρθρα μου, εξέτασαν τον παγκόσμιο πόλεμο κατά των αγροτών, τους ένοχους πίσω από αυτή την ατζέντα και τις τακτικές που χρησιμοποιήθηκαν για να προετοιμάσουν το κοινό για την καταστροφή της επισιτιστικής μας ελευθερίας.

 Σήμερα θα καλύψουμε ορισμένα από τα σχέδια και τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν για να αφαιρέσουν το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση σε υγιεινά τρόφιμα.

Οι περισσότεροι αναγνώστες είναι πιθανώς εξοικειωμένοι με τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (ΓΤΟ) και το πώς έχει αποδειχθεί ότι οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί προκαλούν σημαντικά προβλήματα υγείας, το πώς έχουν καταστρέψει τις ζωές ανεξάρτητων αγροτών που διώκονται, αφού η γη τους μολύνθηκε ακούσια από σπόρους Monsanto, και πώς έχει αυξηθεί η χρήση glyphosate χάρη στις ΓΤΟ καλλιέργειες Roundup Ready.

 Δυστυχώς, η διαφθορά στον εφοδιασμό τροφίμων φτάνει πολύ πέρα ​​από αυτό το σημείο.

Η DARPA, η Αμερικανική Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων Άμυνας, χορήγησε εκατομμύρια δολάρια σε ερευνητές για να μετατρέψουν τα στρατιωτικά πλαστικά απόβλητα σε σκόνη βακτηριακής πρωτεΐνης που μπορεί να δοθεί ως τροφή στον άνθρωπο.

Σίγουρα είστε εξοικειωμένοι με τα τεχνητά κρέατα που χρηματοδοτούνται από τον Bill Gates, όπως το Impossible Burgers, από καρκινογόνο, ΓΤΟ σόγια και νευροτοξίνες όπως το εξάνιο και το MSG, και τα οποία έχουν βρεθεί θετικά σε υψηλά επίπεδα glyphosate.

Πολλοί πολίτες δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν ήδη γενετικά τροποποιημένα ζώα στα τρόφιμα μας. Οι γενετικά τροποποιημένοι χοίροι, οι αγελάδες και ο σολομός έχουν εγκριθεί για πώληση στις ΗΠΑ. Η ρυθμιστική διαδικασία για την έγκρισή τους έχει συντομευθεί δραματικά. Εάν παραγγείλετε σολομό σε ένα εστιατόριο ή άλλο κατάστημα τροφίμων αντί να τον αγοράσετε στη λιανική, δεν απαιτείται να σας ενημερώσουν ότι τρώτε ένα έδεσμα-Φρανκενστάιν.

Εάν ο γενετικά τροποποιημένος σολομός-Φρανκεστάιν σας άνοιξε την όρεξη, σίγουρα θα λατρέψετε τα γενετικά τροποποιημένα βακτηριακά σπόρια της Aanika Biosciences που περιέχουν «γραμμωτούς κώδικες» DNA που εφαρμόζονται πάνω στην παραγωγή. 

Δεν μπορούν να αφαιρεθούν με το πλύσιμο, το βράσιμο, το τηγάνισμα, το φούρνο μικροκυμάτων ή τον ατμό, και θα κάνουν την τροφή ανιχνεύσιμη από το χωράφι μέχρι την αποχέτευση, έτσι οι δοκιμές των τοπικών λυμάτων σας θα αποκαλύπτουν τι τρώει ο τοπικός πληθυσμός.

 Δεν υπάρχει υποχρέωση επισήμανσης για να σας ειδοποιήσουν ποιο προϊόν έχει ψεκαστεί με αυτά τα γενετικά τροποποιημένα σπόρια. 

Δεδομένης της εμμονής του USDA με την παρακολούθηση και την επιτήρηση τροφίμων, υπάρχει μια πολύ πραγματική πιθανότητα να προσπαθήσουν να επιβάλουν τη χρήση τέτοιων σπορίων, όπως ακριβώς επιβάλλουν επί του παρόντος τα τσιπ RFID στα βοοειδή για ιχνηλασιμότητα. 

Εάν πιστεύετε ότι η επιτήρηση των λυμάτων ακούγεται εξωπραγματική, πρέπει να συνειδητοποιήστε ότι έγινε κοινή πρακτική κατά τη διάρκεια του Covid ως μέσο προσδιορισμού των εστιών μόλυνσης και αιτιολόγησης περαιτέρω lockdown. Τώρα χρησιμοποιείται για να δικαιολογήσει τις γεωργικές καταστολές στο όνομα του H5N1, του ιού της γρίπης των πτηνών.

Φυσικά, έχουμε την περίφημη ατζέντα ‘‘Eat The Bugs’’ (φάτε έντομα). Στην Ευρώπη, πολλά έντομα έχουν εγκριθεί για ανθρώπινη κατανάλωση, συμπεριλαμβανομένων των αλευροσκωλήκων, των γρύλων και των αποδημητικών ακρίδων. Όταν είναι σε αρκετά χαμηλά επίπεδα, οι εταιρείες δεν χρειάζεται καν να το αναφέρουν ως συστατικό στις ετικέτες των τροφίμων. 

Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, «Τα έντομα ως τρόφιμα αναδεικνύονται ως ένα ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα τον εικοστό πρώτο αιώνα λόγω του αυξανόμενου κόστους της ζωικής πρωτεΐνης, της επισιτιστικής ανασφάλειας, των περιβαλλοντικών πιέσεων, της αύξησης του πληθυσμού και της αυξανόμενης ζήτησης για πρωτεΐνη μεταξύ των μεσαίων τάξεων […] 

Έτσι, πρέπει να βρεθούν εναλλακτικές λύσεις στη συμβατική κτηνοτροφία. Συνεπώς, η κατανάλωση εντόμων συμβάλλει θετικά στο περιβάλλον και στην υγεία και τα μέσα διαβίωσης».

Μην δίνετε σημασία στο γεγονός ότι οι σκόπιμες πολιτικές αυτών των ίδιων κυβερνήσεων δημιουργούν το πρόβλημα που ισχυρίζονται ότι λύνουν. Είναι πάλι η στρατηγική «πρόβλημα-αντίδραση-λύση». Τα τρόφιμα με βάση τα έντομα είναι πλέον διαθέσιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και τις ΗΠΑ επίσης.



Κάποιος μπορεί να υποστηρίξει ότι όλα αυτά είναι ωραία και καλά, αρκεί να μην αναγκαζόμαστε να τα φάμε και να έχουμε ενημερωμένη συγκατάθεση για το αν υπάρχουν ή όχι στα πιάτα μας. 

Όμως, όπως οι βάσεις για το καθεστώς Covid είχαν τεθεί εκ των προτέρων και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που χρησιμοποιήθηκαν για τον έλεγχο του πληθυσμού αναπτύχθηκαν πριν καταστούν υποχρεωτικά, το ίδιο ισχύει και εδώ, και τα τεχνάσματα για να σας αφαιρέσουν την ελεύθερη επιλογή των τροφίμων σας έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η Νέα Υόρκη και το Λονδίνο έχουν αρχίσει να παρακολουθούν τα τρόφιμα που αγοράζουν οι κάτοικοί τους. Έχουν δεσμευτεί να μειώσουν την ποσότητα κρέατος που μπορεί να σερβιριστεί σε σχολεία και νοσοκομεία ως μέρος μιας σαρωτικής πρωτοβουλίας για την επίτευξη 33% μείωσης των εκπομπών άνθρακα από τα τρόφιμα έως το 2030

Η πόλη της Νέας Υόρκης δηλώνει ότι οι περισσότερες από αυτές τις εκπομπές οφείλονται σε «κρέας, πουλερικά, ψάρια, γαλακτοκομικά προϊόντα και αυγά».

Οι εταιρείες πιστωτικών καρτών θα παραδώσουν δεδομένα αγοράς τροφίμων στην πόλη, ώστε να μπορούν να κάνουν τους υπολογισμούς τους – η American Express είναι ανοιχτός συνεργάτης σε αυτό το πρότζεκτ. 

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς, δήλωσε ότι «όλα τα τρόφιμα δεν δημιουργούνται ίσα. Η συντριπτική πλειονότητα των τροφίμων που συμβάλλει στην κρίση εκπομπών μας βρίσκεται στο κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα […] 

Είναι εύκολο να μιλήσουμε για τις εκπομπές που προέρχονται από τα κτίρια και πώς επηρεάζουν το περιβάλλον μας, αλλά τώρα πρέπει να μιλήσουμε για το βόειο κρέας. Και δεν ξέρω αν ο κόσμος είναι έτοιμος για αυτή τη συζήτηση».

Αυτό το πρόγραμμα δεν θα περιοριστεί στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο. Η C40 Cities, ο οργανισμός πίσω από την προώθηση των «πόλεων των 15 λεπτών», συνεργάζεται με δήμους σε όλο τον κόσμο για την παρακολούθηση της κατανάλωσης των κατοίκων τους.

 Άλλες αμερικανικές πόλεις που έχουν υπογράψει το σχέδιο C40 περιλαμβάνουν τη Φιλαδέλφεια, το Ώστιν, το Σικάγο, το Μαϊάμι, τη Βοστώνη, το Λος Άντζελες, το Χιούστον, το Φοίνιξ, το Πόρτλαντ, το Σαν Φρανσίσκο, την Ουάσιγκτον, DC και το Σιάτλ.

 Η υπόθεση πίσω από το σχέδιο βασίζεται σε μια έκθεση του Arup Group, μιας θυγατρικής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Rockefeller. 

Οι πόλεις C40 έχουν θέσει έναν «φιλόδοξο στόχο»: μέχρι το 2030, οι κάτοικοί τους δεν θα πρέπει να έχουν κρέας, γαλακτοκομικά, ιδιωτικά αυτοκίνητα, θα τους επιτρέπεται να αγοράζουν μόνο 3 νέα ρούχα το χρόνο και θα τους επιτρέπεται μόνο μία πτήση μικρής απόστασης κάθε 3 χρόνια. Δεν θα κατέχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος.



Ίσως να είστε ένας από τους λίγους τυχερούς που θα μπορούν ακόμα να αγοράσουν κρέας, γαλακτοκομικά, ψάρια και φρέσκα λαχανικά. Δυστυχώς, ακόμη και αυτά θα είναι μολυσμένα, αν οι τεχνοκράτες καταφέρουν να περάσει το δικό τους. 

Πιθανότατα έχετε ακούσει διάφορες αντικρουόμενες ιστορίες σχετικά με το εάν υπάρχουν ή όχι εμβόλια mRNA στο φαγητό μας και εάν αυτά μπορούν να μεταδοθούν σε εσάς όταν τα τρώτε.

Στο επόμενο άρθρο μου, θα «σκάψουμε» για να αποκαλύψουμε την αλήθεια για τα εμβόλια στην προσφορά τροφίμων.


Η Tracy Thurman είναι υπέρμαχος της αναγεννητικής γεωργίας, της κυριαρχίας των τροφίμων, των αποκεντρωμένων συστημάτων τροφίμων και της ιατρικής ελευθερίας. 

Συνεργάζεται με το τμήμα δημοσίου συμφέροντος του Barnes Law Firm για να διαφυλάξει το δικαίωμα αγοράς τροφίμων απευθείας από αγρότες χωρίς κρατική παρέμβαση




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου