Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ...ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!

 ΟΙ ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ 

ΒΙΝΤΕΟ



Από την  Rhoda Wilson. 


Τι ψεκάζουν στον ουρανό; Ποιος το κάνει; Γιατί το κάνουν, ποια είναι τα κίνητρά τους; Και τι μπορούμε να κάνουμε για να θέσουμε τέρμα σε αυτό;

Αυτά είναι ερωτήματα που έθεσε ο Richard Vobes σε δύο πιλότους την περασμένη εβδομάδα, οι οποίοι διεξάγουν εις βάθος έρευνα για τους χημικούς αεροψεκασμούς. Για να προστατεύσουν την ανωνυμία τους, οι δύο πιλότοι ονομάστηκαν Eves και Russ για τη συνέντευξη.

Η Eves, που εδρεύει επί του παρόντος στο Βέλγιο, είναι εμπορικός πιλότος για πάνω από 25 χρόνια. Έχει ταξιδέψει εκτενώς σε όλη την Ευρώπη, την Αμερική, τον Καναδά, τη Μέση Ανατολή και τη Σιγκαπούρη και άρχισε να παρατηρεί τους χημικούς αεροψεκασμούς πριν από περίπου 10 χρόνια.

Ο Russ ξεκίνησε την καριέρα του στην αεροπορία στο στρατό πριν προχωρήσει στο να γίνει εμπορικός πιλότος. Αυτή τη στιγμή πετάει στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

Οι χημικοί αεροψεκασμοί οδηγούν πίσω στην ατζέντα της μείωσης του πληθυσμού, δήλωσε ο Eves. Οδηγεί στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, και μεταξύ των κύριων χορηγών του είναι ο Bill Gates.

Το πρόγραμμα chemtrail πηγαίνει βαθιά, είπε ο Russ. Εμπλέκονται οι διεθνείς αρχές περιορισμού και ελέγχου του εναέριου χώρου, καθώς και οι στρατιωτικές αρχές και οι αρχές πολιτικής αεροπορίας.



Ενεργοποιήστε την αυτόματη μετάφραση κάνοντας κλικ:

 Στο πρώτο κάτω δεξιά εικονίδιο (Υποτίτλοι ή Subtitles)

 Μετά στο δεύτερο (ρυθμίσεις)

 Επιλέγετε Υπότιτλοι ή Subtitles (κλικ) και στην συνέχεια

   Αυτόματη μετάφραση ή Auto translate (κλικ), 

Ελληνικά ή Greek (κλικ).


Richard Vobes: Η αλήθεια για τους χημικούς αεροψεκασμούς από πιλότους, 12 Ιουνίου 2024 (58 λεπτά)

Η γεωμηχανική είναι μια αμφιλεγόμενη επιστήμη χειραγώγησης του κλίματος για τον δηλωμένο σκοπό της καταπολέμησης της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής. Υπάρχουν διάφοροι τύποι γεωμηχανικής, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης της ηλιακής ακτινοβολίας ("SRM") ή της ηλιακής γεωμηχανικής.

Η έγχυση στρατοσφαιρικού αερολύματος ("SAI"), ή η γεωμηχανική στρατοσφαιρικών αερολυμάτων ("SAG"), είναι μια συγκεκριμένη πρακτική ηλιακής γεωμηχανικής που περιλαμβάνει ψεκασμό αερολυμάτων στον ουρανό σε μια προσπάθεια εκτροπής των ακτίνων του Ήλιου. Αυτά είναι παραδείγματα αυτού που συχνά αναφέρεται ως χημικά ίχνη ή χημικοί αεροψεκασμοί.

Τι ψεκάζουν και γιατί;

Σε όλη την Ευρώπη έχουν γίνει δοκιμές σε δείγματα των υπολειμμάτων που αφήνονται στα αυτοκίνητα και τις οροφές. Χρησιμοποιώντας φασματομετρία μάζας, αρκετά εργαστήρια επιβεβαίωσαν ότι τα κύρια συστατικά είναι το βάριο, το στρόντιο, το οξείδιο του αργιλίου, διάφορα μικροπλαστικά, μέχρι 2% ουράνιο και οξείδιο του γραφενίου.

«Αυτά τείνουν να είναι τα βασικά στοιχεία σε αυτό που ψεκάζουν», δήλωσε ο Eves. Προσθέτοντας ότι το βάριο και το στρόντιο είναι και τα δύο καρκινογόνα.

«Ανακαλύψαμε ότι, στην Ευρώπη, περίπου τα δύο τρίτα των χημικών ουσιών προέρχονται από την Αμερική και περίπου το ένα τρίτο των χημικών ουσιών προέρχονται από την Ινδία. Υπάρχουν διάφορες εταιρείες που τους φέρνουν. ο στρατός πιστεύουμε επίσης ότι τους φέρνει», δήλωσε ο Eves. Στο Βέλγιο, είπε, «ο στρατός ψεκάζει εδώ και αρκετό καιρό. Στην πραγματικότητα, ο στρατός ψεκάζει πολύ περισσότερο από τους πολιτικούς χειριστές».

«Η δικαιολογία για αυτό, λένε – μιλάμε για τους παγκοσμιοποιητές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης κλπ – είναι να χαμηλώσουν τον Ήλιο επειδή είναι η κλιματική αλλαγή, ή όπως αλλιώς θέλουν να το ονομάσουν την επόμενη εβδομάδα, και να δηλητηριάσουν ύπουλα τα πάντα», εξήγησε ο Eves.

«Είναι το πρόγραμμα μείωσης του πληθυσμού, όλα οδηγούν πίσω σε αυτό», πρόσθεσε ο Eves. «Οδηγεί πίσω στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. οδηγεί πίσω στο [Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ] και οι κύριοι παίκτες που το χρηματοδοτούν είναι το Ίδρυμα Μπιλ Γκέιτς και διάφοροι άλλοι».

Ο Eves συνέχισε λέγοντας ότι αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνεται στην Ατζέντα 2030 και την Ατζέντα 21 των Ηνωμένων Εθνών. «Είναι καλά τεκμηριωμένο στις ατζέντες του Johns Hopkins», δήλωσε ο Eves.

Περιλαμβάνεται επίσης στη συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα του 2015, γνωστή και ως συμφωνία του Παρισιού. "Η συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα το 2015, της οποίας όλα τα κράτη μέλη υπέγραψαν συμφωνία λέγοντας ότι αυτό θα προχωρήσουν και θα κάνουν, θα αναλάβουν τη γεωμηχανική", δήλωσε ο Russ. «Η συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα βασίζεται εξ ολοκλήρου στην απάτη... επειδή γνωρίζουμε ότι έχουν πει ψέματα για το CO2 επίπεδα."

Οι χημικοί αεροψεκασμοί δεν είναι μόνο εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, αλλά είναι επίσης εγκλήματα κατά του φυσικού κόσμου.

Οι χημικές ουσίες από τους χημικούς αεροψεκασμούς εισέρχονται στο γρασίδι που τρώνε στη συνέχεια τα ζώα. «Έχουμε μιλήσει με πολλούς αγρότες... από το Βέλγιο και πολλοί αγρότες αναφέρουν κάθε είδους προβλήματα με τα ζώα, ιδίως τα νεογέννητα ζώα όπως τα αρνιά. Αρχίζει να επηρεάζει τα πάντα. Και είναι ύπουλο», δήλωσε ο Eves.

Όταν το αλουμίνιο εισέρχεται στο έδαφος, σκοτώνει όλη τη φυτική ζωή από τις ρίζες προς τα πάνω, δήλωσε ο Russ. Και, μεταξύ άλλων, το οξείδιο του αργιλίου προάγει τη νόσο του Alzheimer στους ανθρώπους. Σύμφωνα με το Geoengineering Watch, πριν από 10 χρόνια μπορούσε ήδη να φανεί ότι οι πληθυσμοί των μελισσών υπέφεραν από τις αρνητικές επιπτώσεις των chemtrails.

"Έχει αποδειχθεί ότι οι μέλισσες έχουν τόσο πολύ αλουμίνιο που συσσωρεύεται στο σύστημά τους που παίρνουν μια μορφή της νόσου του Alzheimer", δήλωσε ο Russ. "Εάν οι μέλισσες πεθάνουν και οι καλλιέργειες πεθάνουν, κάτι που αποτελεί μέρος του σχεδίου και της συνολικής ατζέντας, εκεί θα έχετε προβλήματα εφοδιασμού τροφίμων", δήλωσε ο Russ. «Είναι όλα συνδεδεμένα».

Αιτήσεις για εκατοντάδες διπλώματα ευρεσιτεχνίας γεωμηχανικής έχουν γίνει από διάφορες εταιρείες από όλο τον κόσμο, δήλωσε ο Eves. "Οι κύριοι χορηγοί για πολλές από αυτές τις εταιρείες επιστρέφουν στις ίδιες πηγές, δηλαδή μερικά από τα ιδρύματα του Σόρος, τα ιδρύματα Gates και ούτω καθεξής".

Αρχικά, ο Eves απέρριψε τα μεταλλικά σωματίδια στα αεροπορικά καύσιμα, καθώς θεωρήθηκε ότι το καυτό τμήμα του κινητήρα θα τα έλιωνε όλα. «Αλλά στην πραγματικότητα, αυτό που βάζουν στο καύσιμο έχει υψηλότερο σημείο τήξης περίπου 900 βαθμούς και τα θερμά τμήματα των κινητήρων τείνουν να καίγονται περίπου στους 700 έως 800 βαθμούς. [Ωστόσο,] πολλές από αυτές τις εφαρμογές ψεκασμού που μπορείτε να δείτε να κάνουν τα αεροσκάφη στην πραγματικότητα δεν περνούν από το καύσιμο, μερικές από αυτές είναι στο καύσιμο, μια πολύ μικρή ποσότητα, αλλά πολλές από αυτές είναι στην πραγματικότητα εξωτερικά ακροφύσια ", δήλωσε ο Eves.

Τα μεταλλικά σωματίδια που ψεκάζουν σε περίπου 10.000 έως 15.000 πόδια συνεργάζονται με το HAARP.

"[Το HAARP] είναι υψηλής συχνότητας, αλλά χρησιμοποιούν χιλιάδες Watt, οπότε επηρεάζει την ιονόσφαιρα. Και έχοντας ήδη τα μεταλλικά σωματίδια στην ιονόσφαιρα, μπορούν να προκαλέσουν διαφορετικούς θόλους πίεσης ή θερμότητας, όπως το αποκαλούν, οι οποίοι στη συνέχεια χειρίζονται τον αεροχείμαρρο, ο οποίος στη συνέχεια συλλέγει περισσότερο νερό καθώς έχει μεγαλύτερη θαλάσσια τροχιά. Και στη συνέχεια, όταν καταρρεύσει ο θόλος θερμότητας, ο αεροχείμαρρος έρχεται πάνω από το Ηνωμένο Βασίλειο [και] πάνω από τη βόρεια Ευρώπη και έχουμε δύο έως τρεις φορές τις κανονικές βροχοπτώσεις. Όλα αυτά γίνονται από το σχεδιασμό», εξήγησε ο Eves.

Ο Russ εξήγησε ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο μοτίβο στα μονοπάτια που δείχνει πότε έχει ενεργοποιηθεί το HAARP. «Το αποκαλούν σκουμπρί ουρανό... [είναι] πολύ λεπτοί κυματισμοί στον ουρανό», δήλωσε ο Russ.


Richard Vobes: Η αλήθεια για τους χημικούς αεροψεκασμούς από πιλότους (χρονική σήμανση 19:20)

Από μετεωρολογική άποψη, ο ουρανός σκουμπριού προκαλείται από κύματα συχνότητας στην ανώτερη ατμόσφαιρα. «Φυσικά, αν θέλετε να κάνετε κάτι κρυφά χωρίς οι άνθρωποι να ασχολούνται με αυτό που κάνετε, θα το κάνετε να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο φυσικό», δήλωσε ο Russ.

«Αλλά υπάρχουν ξανά και ξανά παραδείγματα όπου έχουν ψεκάσει και στη συνέχεια έχουν χειραγωγήσει – όλοι έχουν δει και φωτογραφίσει και βιντεοσκοπήσει αυτό το σύννεφο σκουμπριού. Το νέφος σκουμπριού είναι επιβεβαίωση ότι έχει χρησιμοποιηθεί HAARP ή πράγματι ραντάρ 5G ή Doppler ... Είναι πολύ δύσκολο, προφανώς, να γνωρίζουμε αν είναι πραγματικά φυσικός ουρανός σκουμπριού ή αν έχει χειραγωγηθεί από το HAARP, αλλά [το HAARP χειραγωγείται] συνήθως συμπίπτει μέσα σε λίγες ώρες από τον ψεκασμό».
Ποιοι τύποι αεροσκαφών εμπλέκονται στις εργασίες ψεκασμού;

Είναι ένα μείγμα εμπορικών πτήσεων και ειδικά προσαρμοσμένων αεροπλάνων που κάνουν τον ψεκασμό. «Οι αρχικοί ένοχοι ήταν φορτηγά αεροσκάφη που έχουν μετατραπεί», δήλωσε ο Eves. Στην Ευρώπη, «υπάρχει μια εταιρεία που προμηθεύει φορτηγά αεροσκάφη που ονομάζεται ASL ... [που] μισθώνουν μερικά από αυτά τα αεροσκάφη σε διάφορες εταιρείες σε όλη την Ευρώπη, εταιρείες εμπορευματικών μεταφορών, οι οποίες στη συνέχεια υποβάλλουν αίτηση για τις μετατροπές που είναι αρκετά απλό να γίνουν».

"Στο Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχουν μερικές εταιρείες που παρακολουθούμε επίσης [που] έχουν ένα σύστημα roll-on-roll-off", δήλωσε ο Eves.

Το σύστημα roll-on roll-off είναι ένα σύστημα εμπορευματοκιβωτίων όπως συνήθως ένα φορτηγό αεροσκάφος. «Είναι μια παλέτα με αντλία, καλωδίωση, ένα δοχείο με τα χημικά μέσα. Φορτώνονται στο αεροσκάφος. Τοποθετούνται στη θέση τους. Ένας μηχανικός θα τα συνδέσει όλα και θα μεταφερθεί στον αέρα», δήλωσε ο Eves.

Άλλα αεροσκάφη θα έχουν μόνιμες δεξαμενές. «Είναι σκόπιμα και εσκεμμένα τοποθετημένα, έτσι ώστε η CAA [υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας] σε κάθε χώρα να έχει εγκρίνει αυτά τα συστήματα. Έτσι, η CAA γνωρίζει τι κάνουν», δήλωσε ο Eves.

Ξέρουν οι πιλότοι τι κάνουν; «Ναι, το κάνουν. 100%», είπε ο Eves. Αυτές οι χημικές ουσίες ταξινομούνται ως επικίνδυνα εμπορεύματα. «Εάν έχετε επικίνδυνα εμπορεύματα στο αεροσκάφος... ο κυβερνήτης πρέπει να έχει κάτι που ονομάζεται NOTOC, το οποίο είναι NOTIFICATION TO Captain, και αυτό θα αναφέρει πού βρίσκονται τα επικίνδυνα εμπορεύματα [τοποθετημένα στο αεροσκάφος]».

Γνωρίζουν το πλήρωμα εδάφους και οι κατασκευαστές χημικών, για παράδειγμα; "Το όλο σύστημα είναι πολύ έξυπνα σχεδιασμένο", δήλωσε ο Eves. Για τις εταιρείες που ασχολούνται με τους ψεκασμούς, οι πιλότοι και οι μηχανικοί είναι συνήθως πρώην στρατιωτικοί που έχουν υπογράψει τον επίσημο νόμο περί μυστικών της χώρας τους και «ξέρουν πώς να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό».

Οι προμηθευτές των χημικών ουσιών πιθανότατα δεν κάνουν πάρα πολλές ερωτήσεις. Οι άνθρωποι που αναμιγνύουν τις χημικές ουσίες, «Ναι, θα ξέρουν σίγουρα, αλλά θα είναι πολύ λίγοι και πάλι θα υπόκεινται σε πολύ αυστηρές συμβάσεις συμφωνιών εμπιστευτικότητας και ούτω καθεξής», δήλωσε ο Eves. "Είναι πολύ καλά οργανωμένο [και] ο αριθμός των ανθρώπων που θα κάνουν το χειρισμό θα είναι ελάχιστος".
Ποιος άλλος το γνωρίζει;

Ο Russ είπε ότι αν και είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πόσα αεροπλάνα λειτουργούν ανά πάσα στιγμή, αυτό που είναι σαφές είναι ότι λειτουργούν σε ένα καθορισμένο μοτίβο. «Αυτό το καθορισμένο μοτίβο... ελέγχονται όλα από τις διεθνείς υπηρεσίες καθώς και από τις υπηρεσίες εναέριας κυκλοφορίας του Ηνωμένου Βασιλείου».

«Γνωρίζουμε επίσης ότι μιλούν με τους στρατιωτικούς χειριστές. Στην Εθνική Υπηρεσία Εναέριας Κυκλοφορίας, το NATS όπως ονομάζεται, τόσο οι στρατιωτικοί όσο και οι πολιτικοί χειριστές κάθονται δίπλα-δίπλα σε μια αίθουσα ελέγχου», δήλωσε ο Russ.

Ένα σχέδιο πτήσης αρχειοθετείται έτσι ώστε να γνωρίζουν τη διαδρομή, το υψόμετρο, την ταχύτητα και την κατεύθυνση που πρόκειται να πάρουν οι πτήσεις πριν από την απογείωση του αεροπλάνου. Στη συνέχεια, τα αεροσκάφη μπλοκάρονται, ώστε να μην είναι ορατά σε ζωντανούς ιχνηλάτες πτήσης, όπως το ραντάρ 24. «[Οι στρατιωτικοί και πολιτικοί ελεγκτές] προφανώς μπορούν να δουν το αεροσκάφος για λόγους ασφαλείας... [αλλά] οι εφαρμογές δεν θα αφήσουν τον Joe Public να τις δει», εξήγησε ο Russ.

Για την υπεράσπιση των χωρών από επιθέσεις, υπάρχει ένα διεθνές σύστημα που ονομάζεται προειδοποίηση ταχείας αντίδρασης ("QRA"), δήλωσε ο Russ. Το ΝΑΤΟ το ονομάζει σύστημα εναέριας αστυνόμευσης του ΝΑΤΟ και στην Αμερική ονομάζεται NORAD. "Εάν ένα αεροσκάφος, για οποιονδήποτε λόγο, δεν εμφανίζεται σε ένα σύστημα ραντάρ ή έχει χάσει την επαφή του ασυρμάτου με τον ελεγκτή κ.λπ., τότε θα ξεκινήσει το QRA που περιλαμβάνει την κρυπτογράφηση μαχητικών αεροσκαφών". Αυτό σημαίνει ότι τα αεροσκάφη που ψεκάζουν chemtrails έχουν άδεια να πετάξουν επειδή η Βασιλική Πολεμική Αεροπορία δεν σπεύδει να τους αναχαιτίσει.

«Τόσο βαθιά πηγαίνει όλο αυτό το πράγμα», είπε ο Russ. «Επειδή αυτό δείχνει τη συμμετοχή των διεθνών περιορισμών και ελέγχου του εναέριου χώρου, καθώς και της CAA εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο».
Τι μπορεί να κάνει το κοινό;

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει το κοινό, είπε ο Eves. Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες όπου οι άνθρωποι μπορούν να δημοσιεύσουν φωτογραφίες και πληροφορίες για να βοηθήσουν στη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων. Έτσι, για όλους, παρακαλούμε να είστε πιο προσεκτικοί και να συγκεντρώσετε αποδεικτικά στοιχεία όταν μπορείτε.

Τα αεροσκάφη που ψεκάζουν, ψεκάζουν μεταξύ 10.000 και 15.000 ποδιών, πετούν αρκετά αργά και δεν βρίσκονται στις εφαρμογές παρακολούθησης πτήσεων. Έτσι, εάν έχετε μια καλή κάμερα, τηλεφακό ή ακόμα και ένα τηλέφωνο, τραβήξτε μια φωτογραφία του αεροσκάφους σημειώνοντας τη θέση, την ημερομηνία, την ώρα και την κατεύθυνση της πτήσης.

Εάν παρατηρήσετε ασυνήθιστο εξοπλισμό όταν βρίσκεστε σε αεροδρόμιο, σημειώστε το. Θα ήταν πραγματικά χρήσιμο αν γνωρίζετε κάποιον που εργάζεται σε ένα αεροδρόμιο και θα μπορούσατε να του ζητήσετε να γράψει οποιοδήποτε ασυνήθιστο εξοπλισμό ή δραστηριότητα.

Ψεκάζουν επίσης πάνω από τη θάλασσα. Πάνω από τη θάλασσα, το αεροσκάφος τείνει να πέσει σε περίπου 5.000 πόδια. Έτσι, εάν οι αλιείς και οι αγρότες κοντά στην ακτή μπορούν να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στον ουρανό και να τραβήξουν φωτογραφίες, αυτό θα βοηθούσε.

Μια άλλη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες time-lapse πάνω από μία ώρα ή μερικές ώρες για να δείξετε τα αεροπλάνα να ψεκάζουν και τους χημικούς αεροψεκασμούς να αναπτύσσονται. Αυτό θα συμβάλει στην ευαισθητοποίηση. Θυμηθείτε να βάλετε μια ημερομηνία και χρονική σήμανση στις εικόνες ή το βίντεο.

Δεν μας έχει ζητηθεί η συγκατάθεσή μας για ψεκασμό χημικών ουσιών στον ουρανό. 

Καθώς πλησιάζουν οι εκλογές, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τους υποψηφίους βουλευτές σας και να δηλώσετε ότι θα θέλατε να κάνουν εκστρατεία κατά των χημικών αεροψεκασμών ή τουλάχιστον να θέσουν το ζήτημα εάν θα ήθελαν να ψηφίσουν. 

Ή, θα μπορούσατε απλώς να κάνετε μια διερευνητική ερώτηση όπως "Ποια είναι η άποψή σας για τους χημικούς αεροψεκασμούς;"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου