Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΥΒΡΙΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ!

ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ. ΈΚΑΨΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΩΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑ...ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...O ΠΙΟ ΗΘΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...
2 ΒΙΝΤΕΟ


Ναζιστική θηριωδία στη Γάζα. Έκαψαν παιδιά ως και μωρά.. Με βόμβες έκαναν φούρνο το σχολείο....

Οι εικόνες είναι τρομερές, παιδιά ηλικίας 1 έως 12 ετών κάηκαν ζωντανά από τον ισραηλινό στρατό σε σχολείο. Ο πιο ηθικός στρατός στον κόσμο όπως τον προπαγανδίζουν οι ιθύνοντές του.

Ο ισραηλινός στρατός πραγματοποίησε αεροπορικές επιδρομές σε σχολεία στη Γάζα, σκοτώνοντας πολλά παιδιά και ενήλικες. Η γενοκτονία συνεχίζει την πορεία της!

Παιδιά κάηκαν ζωντανά από τον ισραηλινό στρατό στο σχολείο της Γάζας

Τη νύχτα της 24ης προς την 25η Ιουνίου 2024, ο ισραηλινός στρατός πραγματοποίησε καταστροφικές αεροπορικές επιδρομές που στοίχισαν τη ζωή αρκετών αθώων πολιτών, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, πυροδοτώντας ένα κύμα παγκόσμιας οργής.



Φονικές επιδρομές στα σχολεία

Στην καρδιά της Γάζας, το σχολείο Abdul Fattah Hammoud, στην οδό Jaffa που μετατράπηκε σε καταφύγιο για οικογένειες που προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τη βία, έγινε στόχος των ισραηλινών δυνάμεων. Οι εικόνες και οι μαρτυρίες που συγκεντρώθηκαν στο χώρο είναι ανυπόφορες. Ένας απελπισμένος άνδρας τράβηξε από τις φλόγες το απανθρακωμένο σώμα ενός μικρού κοριτσιού, φωνάζοντας: «Θεέ μου, βγάλαμε ένα κοριτσάκι από τις φλόγες!». »

Στις παρακάτω εικόνες, οι διασώστες δείχνουν μια απανθρακωμένη μάζα στο έδαφος: είναι το παλαιστίνιο μωρό Sham Saleh Jarrah, μόλις 18 μηνών, που κάηκε ζωντανό..
Σύμφωνα με τους γιατρούς που βρίσκονταν στο σημείο, δύο ισραηλινά χτυπήματα έπληξαν σχολεία στην πόλη της Γάζας, προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον 15 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων πέντε παιδιά που κάηκαν ζωντανά. Αυτά τα παιδιά δεν είχαν καμία πιθανότητα επιβίωσης, θύματα μιας ανεξήγητης και απάνθρωπης πράξης βίας.

Μια ολόκληρη οικογένεια αποδεκατίστηκε
Το σχολείο Abdul Fattah Hammoud ήταν το σκηνικό μιας απερίγραπτης οικογενειακής τραγωδίας. Ο Saleh, η σύζυγός του Asmaa και τα παιδιά τους Anas, Raghad, Yahya, Razan και Sham, ηλικίας από ενάμισι έως 12 ετών, καθώς και η μητέρα του Saleh, 77 ετών, σκοτώθηκαν όλοι στην επίθεση. 

Μια ολόκληρη οικογένεια έχει διαγραφεί από τα πολιτικά μητρώα, ένα τραγικό παράδειγμα της φρίκης που επιβλήθηκε σε αθώους ανθρώπους.




17.000 oρφανά

Το Κυβερνητικό Γραφείο Μέσων Ενημέρωσης στη Γάζα ανέφερε ότι πάνω από 17.000 παιδιά έχουν μείνει ορφανά από την έναρξη της ισραηλινής γενοκτονίας κατά των Παλαιστινίων στη Γάζα πριν από περισσότερους από οκτώ μήνες.

Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι, σύμφωνα με το Κυβερνητικό Γραφείο Μέσων Ενημέρωσης στη Γάζα, το 3% των ορφανών παιδιών στην περιοχή έχουν χάσει τραγικά και τους δύο γονείς τους λόγω της συνεχιζόμενης ισραηλινής επιθετικότητας.

O ΠΙΟ ΗΘΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.. αλλά ξέχασα η αντίληψη περί ηθικής έχει αλλάξει πλέον άρδην…


 ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ΣΤΗ ΠΟΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΚΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΡΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ ΑΙΩΝΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΡΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ ΑΙΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή