Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ...

 
ΑΦΟΥ Η ΧΟΥΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΗΜΕΡΑ
ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΜΗ!!!
 
 ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ!

Πού ακριβώς; Στις καρδιές μας; Στη φαντασία μας; Μήπως στη ζωή μας; Ασφαλώς όχι! Το Πολυτεχνείο όπως και κάθε σκίρτημα αυτοθυσίας, έχει πεθάνει μέσα μας.

Ακούστε τον Δημήτρη Παπαχρήστο σας παρακαλώ για λίγο...


Και τώρα πέστε μου: Έχουμε εμείς αυτό το φρόνημα;
Φωνάξαμε εμείς ποτέ έτσι απέναντι στα ΜΑΤ;
Έχουμε την ίδια αγάπη με εκείνους για τα εθνικά σύμβολα;

Τώρα στο πολυτεχνείο φωλιάζει το Ιndymedia, ο δήθεν αναρχικός ιστότοπος του Soros και δεκάδες λαθρομετανάστες απλώνουν εκεί τα εσώρουχά τους, ώστε να εξασφαλίζεται ότι δεν θα επαναληφθεί ένα Πολυτεχνείο κατά της σημερινής μασκαρεμένης και γιαυτό χειρότερης χούντας.

Κι όμως! Άν δεν ξυπνήσουμε από τον λήθαργο της ήδη χαμένης  ευζωίας μας, αν δεν σκοτώσουμε μέσα μας την απληστία του τραπεζίτη, αν δεν ξαναβρούμε το νήμα της χαμένης μας αυτοθυσίας, δεν πρόκειται να λευτερωθούμε.

Αδέλφια, ο εχθρός, άν και μερικοί που τους είπαν συνομωσιολόγους, τον λένε με το όνομά του (Rothschild &CIA), για τους πολλούς φαντάζει αόρατος, κρυμμένος πίσω από το αόριστο όνομα "αγορές". Είναι πιό επικίνδυνος από τότε!
Εξαχρειώνει αξιοπρέπειες! Αγοράζει συνειδήσεις! Τρώει ψυχές!

Απέναντι σ΄αυτό τον ύπουλο εχθρό, μπορεί να σταθεί μόνο ένα ξεχασμένο σύνθημα του Πολυτεχνειου:
Αυτό το σύνθημα σήμερα είναι ευχολόγιο...
 
Κι είναι ευχολόγιο γιατί, δεν θέλει κανείς την ενότητα παρά μόνο κάτω από την δική του καθοδήγηση! Έτσι εξηγείται γιατί τόσες πολλές προσπάθειες να ενωθούν τα κινήματα απέτυχαν!
 
Φυσικά και υπάρχουν οι κινηματοδιαλυτικοί παράγοντες και ξεφυτρώνουν κι άλλοι πληρωμένοι από τους τραπεζίτες, αλλά δεν  θα μπορούσαν να κάνουν τίποτε αυτοί, άν εμείς θέλαμε την ενότητα πάση θυσία, μπαίνοντας δεύτεροι και τρίτοι και τελευταίοι στην ιεραρχία του αγώνα!
 
Πόσες φορές είπαμε να οργανώσουμε μιαν Εθνοσυνέλευση;
Ούτε αυτό δεν μπορέσαμε να κάνουμε!
Παντού διχόνοια, παντού έριδες, παντού τάσεις επιβολής!
Πού η αυτοθυσία των παιδιών του Πολυτεχνείου;

Γκρουπούσκουλα δεκάδες με αρχηγίσκους που φαντάζονται ότι θα κυβερνήσουν την Ελλάδα! Θα μου πείς εδώ έχει φτάσει στον προθάλαμο της εξουσίας ο Τσίπρας, επομένως ο καθένας "δικαιούται" να φαντασιώνει την αναρρίχηση στό ανύπαρκτο!!!

Αλλά ας σοβαρευτούμε. Τα περιθώρια στενεύουν κι η πατρίδα μας κινδυνεύει όσο ποτέ! Κάθε μέρα εκχωρείται και μεγαλύτερο μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας, ενώ εμείς τρωγόμαστε σε δαιδαλώδεις αναλύσεις (άλλη αρρώστια!) και εθνοσωτήριες φαντασιώσεις !   
Αν θέλουμε να δούμε ξανά την πατρίδα μας ελεύθερη, αν θέλουμε να τιμήσουμε όλους τους νεκρούς μας που έπεσαν για την λευτεριά της Ελλάδας, ένας είναι ο δρόμος.

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ-ΑΓΩΝΑΣ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου