Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ Κ...ΛΟΟΥΝ

 
ΚΛΟΟΥΝ  ΦΟΥΧΤΕΛ: "3.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΣΟ 1.000 ΓΕΡΜΑΝΟΙ"
 
 
 
 
 
Τρεις χιλιάδες εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα κάνουν τη δουλειά, την οποία στη Γερμανία την κάνουν μόνο 1.000 άτομα, είπε θρασύτατα ο γκαουλάϊτερ και ο εντεταλμένος της γερμανίδας καγκελαρίου για την ελληνογερμανική αυτοδιοικητική συνεργασία και υφυπουργός Εργασίας, Χανς Γιόακιμ Φούχτελ.


Ο θρασύτατος σιωνιστής Φούχτελ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 3ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, που θα πραγματοποιηθεί αύριο και την Παρασκευή στο συνεδριακό κέντρο "Ν. Γερμανός" της ΔΕΘ, και ανέφερε αυτό το στοιχείο, για να δείξει το πρόβλημα που υπάρχει στην Ελλάδα με την αποτελεσματικότητα στη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις αντιδράσεις των εργαζομένων στους ΟΤΑ απέναντι στη διαθεσιμότητα και κινητικότητα συναδέλφων τους, που προωθεί η κυβέρνηση.

«Υπάρχουν μελέτες και έρευνες που έδειξαν ότι, για εργασίες όσον αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, απαιτούνται 3.000 εργαζόμενοι στην Ελλάδα, ενώ στη Γερμανία η δουλειά διεκπεραιώνεται με 1.000 άτομα. Θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις, ιδιαίτερα στους εταίρους που χρηματοδοτούν διαδικασίες στην Ελλάδα, γιατί δεν γίνεται πιο αποτελεσματική εκμετάλλευση του εργατικού δυναμικού και να φανούν τρόποι πως θα μειωθεί ο αριθμός τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κλόουν Φούχτελ.

Την  είδηση την πήραμε από εδώ, αλλά την πειράξαμε λιγάκι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου