Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ:" ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

 

ENA TEΡΑΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΩΝΤου Μίκη Θεοδωράκη

Η δημιουργία ενός ενιαίου Μετώπου Αντίστασης των Λαών της Ευρώπης θα οδηγούσε σε ολοκληρωτική ήττα των δυνάμεων της καταστροφικής εισβολής και στη δημιουργία της Ευρώπης των Λαών, της Ειρήνης και της Προόδου. Της οποίας η δύναμη και ακτινοβολία θα ήταν τόσο μεγάλη, ώστε να μπορεί να παίξει κυρίαρχο ρόλο σε διεθνή κλίμακα...
 
 
Σήμερα η βασική αντίθεση βρίσκεται ανάμεσα στο σύνολο των λαών της Ευρώπης και των δυνάμεων που εκπροσωπούν και στοχεύουν στην παγκόσμια επικράτηση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, με κέντρο μια σειρά τεράστιες Τράπεζες, όπως οι Ροκφέλερ-Ρότσιλντ και Γκόλντμαν-Ζάξ, με παραρτήματα όπως η Ντόϋτσε Μπανκ και η Τράπεζα της Ευρώπης, με «Κυβερνητικό Εκπρόσωπο» την Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και τους δορυφόρους του ΔΝΤ, Οργανισμός Διεθνούς Εμπορίου και με όργανα όπως λ.χ. τη Σχολή Σικάγου (Φρήντμαν-βλ. τις αποκαλύψεις της Ναομι Κλάϊν στο βιβλίο της «Σοκ και Δέος»).
 
Στόχος αυτού του νέου Ολοκληρωτισμού είναι η Παγκοσμιοποίηση, δηλαδή...
Το χτίσιμο μιάς νέας, άγνωστου τύπου, κοινωνίας πάνω στα ερείπια των Λαών-Εθνών-Κρατών, με τη δημιουργία ενός νέου τύπου υπηκόων υποταγμένων και πιστών στα σχέδια και στις βλέψεις της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης που θα ελέγχεται και θα κατευθύνεται και θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Τραστ των Διεθνών Τραπεζών.
Ο σημερινός πολιτικός κόσμος των Ευρωπαϊκών Κρατών είναι διηρημένος σε δύο τμήματα: Σ’ αυτούς που γνωρίζουν τη νέα πραγματικότητα και είναι συνειδητά στην υπηρεσία των δυνάμεων της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, και σ’ αυτούς που αγνοούν τη νέα πραγματικότητα και συνεργάζονται έστω και ως αντιπολίτευση μέσα στο πολιτικό γίγνεσθαι με τους πρώτους, τους συνειδητούς υπαλλήλους του νέου Ολοκληρωτισμού. Έτσι οι σημερινές πολιτικές εξουσίες όλων των κομμάτων, Δεξιές, Κεντρώες, Αριστερές, Πράσινες κλπ. βρίσκονται μέσα στον ίδιο συρμό της πολιτικής εξουσίας, που τρέχει πάνω στις ράγες που ελέγχει η Παγκόσμια Διακυβέρνηση και οδηγούν στον θάνατο Εθνών-Λαών και στην αντικατάστασή τους με τη δημιουργία μιας νέας διεθνούς κοινωνίας απολύτως υποδουλωμένης στα συμφέροντα και τα κελεύσματα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
 
 
Επομένως, τα σημερινά Κοινοβούλια που βρίσκονται σήμερα κάτω από τον έλεγχο του ΔΝΤ και της Ευρώπης των Τραπεζών, έχουν μεταβληθεί σε όργανα του νέου Ολοκληρωτισμού, οπότε δεν υπάρχει καμμιά πιθανότητα αντίστασης μέσα απ’ αυτά τα συστήματα εξουσίας. Οι δυνάμεις που θέλουν να αντισταθούν μέσα σ’ αυτές τις νέες συνθήκες, θα πρέπει να έχουν ως κέντρο της δράσης τους την φυσική τους παρουσία μέσα στον Λαό.
 
Η πείρα στην χώρα μου από την παρουσία της Τρόικα στα τελευταία δυόμιση χρόνια, μάς οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο έλεγχος της οικονομίας και της κυβέρνησης από ξένους επιβάλλει συνθήκες ουσιαστικής ξένης κατοχής.
 
Για το λόγο αυτό η Αντίσταση του Λαού οφείλει να λάβει μορφές απελευθερωτικού αγώνα.
 
  Το όπλο μας είναι η ενεργητική αντίσταση του ενωμένου λαού. Επομένως η πατριωτική ενότητα του λαού είναι το κλειδί. Αυτό σημαίνει, ότι επειδή πλήττεται ο Λαός στο σύνολό του, η μορφή της ενότητας θα πρέπει να είναι πάνω από τις υπάρχουσες ταξικές, ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές. Δηλαδή εθνική-πατριωτική. Εάν ένας Λαός δεν αντιπαραθέτει το σύνολο των δυνάμεών του χωρίς καμμιά εξαίρεση στην λαίλαπα των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης, τότε είναι χαμένος.
 
Γιατί η επίθεση με όπλο το χρήμα είναι πολύ πιο βαθειά και αποτελεσματική από την όποια αστυνομική ή στρατιωτική δύναμη. Γιατί προσβάλλει τον πολίτη συνολικά. Όχι μόνο την ακεραιότητα του σώματος αλλά κι εκείνη του πνεύματος και της ψυχής του. Όπως στα πειράματα του Κάμερον που περιγράφει η Ναόμι Κλάϊν, στα οποία με 50 ηλεκτροσόκ έσβηνε από τον εγκέφαλο η μνήμη, δηλαδή η προσωπικότητα, έτσι το χρήμα με τα σοκ της ανεργίας, της εξαθλίωσης και του φόβου διαλύει την ατομικότητα-προσωπικότητα του πολίτη και καταστρέφει τον κοινωνικό ιστό που συγκροτεί τη μορφή και το περιεχόμενο του Λαού-Έθνους-Κράτους.
 
Είναι ανάγκη λοιπόν ο κάθε λαός να κατορθώσει να αντιτάξει το σύνολο των δυνάμεων που διαθέτει. Παράδοση, ιστορία, επιστήμη, τέχνη, πολιτισμός, εθνικός πλούτος και αναπτυξιακές δυνατότητες. Έτσι που το εθνικό-πατριωτικό κίνημα να μπορέσει να αντισταθεί από θέση ισχύος. Να απομονώσει τις δυνάμεις που υπηρετούν είτε επιμένουν να αγνοούν τον κίνδυνο από την επίθεση του νέου Ολοκληρωτισμού. Να βαθύνει την ενότητα του Λαού και να την οδηγεί ολοένα σε πιο ψηλά επίπεδα ισχύος και αποφασιστικότητας προβάλλοντας συνάμα το σχέδιο μιας νέας κοινωνίας στα πλαίσια μιας ολοκληρωτικά ελεύθερης Πατρίδας.
 
Φυσικά η δημιουργία ενός ενιαίου Μετώπου Αντίστασης των Λαών της Ευρώπης θα οδηγούσε σε ολοκληρωτική ήττα των δυνάμεων της καταστροφικής εισβολής και στη δημιουργία της Ευρώπης των Λαών, της Ειρήνης και της Προόδου. Της οποίας η δύναμη και ακτινοβολία θα ήταν τόσο μεγάλη, ώστε να μπορεί να παίξει κυρίαρχο ρόλο σε διεθνή κλίμακα.
 
ΠΗΓΗ
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου