Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!!!


798 ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


 ΕΚΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΕΝΩ Η ΔΙ ΕΓΕΡΣΕΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΣΑΦΩΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ! ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!
ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!

(BINTEO)

H Χρυσούλα Γιαταγάνα (ΑΝ.ΕΛ)  στη συνεδρίαση της Βουλής που άρχισε στις 10.30 το πρωί, κραδαίνοντας το πολυνομοσχέδιο των 798 σελίδων είπε:   
«Αυτό εδώ το πράγμα κατατέθηκε στις 5.11 στις 9 το βράδυ και διανεμήθηκε στους βουλευτές σήμερα το πρωί! 
Ποιος μπορεί να το διαβάσει;  Εμείς θα το καταψηφίσουμε. Εσείς όμως που θα το ψηφίσετε μην μας πείτε δικαιολογίες μετά όπως ο Χρυσοχοϊδης. Δεν ντρέπεστε; … 
Εχουμε γερμανοκρατούμενη κυβέρνηση».


 Στις 11.10 απορρίφθηκε η αίτηση αντισυνταγματικότητας που είχε υποβληθεί από την αντιπολίτευση.  Η ψηφοφορία έγινε δι εγέρσεως, σηκώθηκαν οι βουλευτές, αλλά ο πρόεδρος της βουλής Β. Μεϊμαράκης είπε ότι δεν θεωρεί ότι περνάει, χωρίς να μετρήσει τους βουλευτές. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αντέδρασαν με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση και νευρικότητα. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είπε ότι το προεδρείο δεν εκβιάζεται με φωνές. Το Προεδρείο εφαρμόζει τον Κανονισμό της Βουλής και εφόσον αμφισβητείται το αποτέλεσμα θα γίνει ονομαστική ψηφοφορία για την αίτηση αντισυνταγματικότητας.Η συνεδρίαση διακόπηκε για μισή ώρα. Ο Νότης Μαριάς των Αν. Ελλήνων είπε αργότερα σε ραδιοφωνική συνομιλία, ότι έχουν φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η πλειοψηφία ψήφισε υπέρ της αντισυνταγματικότητας του νομοσχεδίου και θα τις αναρτήσουν στο Τwitter. Είπε ακόμη ότι οι κυβερνητικοί στο διάλειμα της συνεδρίασης, αναζητούν βουλευτές για να ψηφίσουν εναντίον της αντισυνταγματικότητας...
 
Η προδοσία σε όλο το μεγαλείο της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου