Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΣΤΗΜΑ HAARP: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑΥΜΑ Η ΟΠΛΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ;


 
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ HAARP
"ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΙ" ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΥΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ;

ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ
 
Τι είναι το σύστημα HAARP - Ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους
 

HAARP : "Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας", έλεγχος των δυνάμεων της φύσης και μέσο μαζικής καταστολής των μαζών

 
Μια νέα τεχνολογία που δουλεύει με δισεκατομμύρια ραδιοκύματα, μπορεί να ελέγχει και να αλλάζει τον καιρό οπουδήποτε στον κόσμο, προκαλεί τσουνάμι, σεισμούς, και τυφώνες και επίσης μπορεί να επηρεάζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο, είναι το υπέρτατο καταστροφικό όπλο!!!

HAARP Conspiracy Theory full movie with greek subs (Jesse Ventura)

Ο Jesse Ventura και η ομάδα του πάνε προς την Αλάσκα για να διερευνήσουν τον σκοπό της εγκατάστασης HAARP.

Σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Αλάσκα, ένα ειδικό ερευνητικό κέντρο της κυβέρνησης λέγεται πως δοκιμάζει το HAARP ή το "Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας", το οποίο, κάποιοι πιστεύουν, επιτρέπει τα ραδιοκύματα να αναπτυχθούν ως ένα πιθανό όπλο. Αν αυτό αληθεύει, αυτά τα ραδιοκύματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να αλλάξουν τον καιρό και στον έλεγχο του μυαλού των ανθρώπων. Ο Jesse και η ομάδα κατευθύνονται στο Last Frontier για να ερευνήσουν, αλλά οι νευρικοί φύλακες προσπαθούν να τους σταματήσουν στην πύλη της εγκατάστασης και να τους κρατήσουν από την εύρεση του πραγματικού σκοπού από πρώτο χέρι. Η ομάδα μιλάει επίσης με έναν επιστήμονα που καταδεικνύει πώς τα ραδιοκύματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μετακινηθούν κυριολεκτικά τα σύννεφα.

Παρουσιάζουν Εμπειρογνώμονες και Αυτόπτες μάρτυρες που περιλαμβάνουν: Ο Δρ Brooks Agnew, ένας φυσικός ο οποίος πιστεύει ότι ενεργοποίησε τυχαία έναν σεισμό όταν χρησιμοποίησε ραδιοκύματα για τον εντοπισμό υπόγειων δεξαμενών πετρελαίου, Ο Δρ Ρότζερ Σμιθ, διευθυντής του Ινστιτούτου Γεωφυσικής του Πανεπιστημίου της Αλάσκα στο Fairbanks, το οποίο συντονίζει την έρευνα στην εγκατάσταση HAARP στο Gakona, Αλάσκα, Ο Δρ Νικ Begich, ένας ντόπιος της Αλάσκα και ένας αντί-HAARP ακτιβιστής, και Ο Robert Eastlund, ο γιος του Bernard Eastlund, οι ιδέες του οποίου όπως ισχυρίζετο ήταν ο καταλύτης για τη δημιουργία του HAARP.


Πηγή:  RAMNOUSIA

2 σχόλια:

  1. Αυτά τα οποία αποδίδονται στο HAARP είναι υπερβολικά!!!Σεισμούς,τυφώνες,έλεγχος του νου!!!Τέτοιοι τύπου συνομωσιολόγοι θέλουν να πείσουν πως η νέα Τάξη πραγμάτων είναι παντοδύναμη για να φοβήσουν τους ανθρώπους!!!Ο Θεός κυβερνάει όλη την κτίση!!!Αυτοί δεν είναι τίποτα,ούτε έχουν δύναμη!!
    Ανοίξαντός σου την χείρα, τα σύμπαντα πλησθήσονται χρηστότητας, αποστρέψαντος δε σου το πρόσωπον ταραχθήσονται.
    Ο επιβλέπων επί την γην και ποιών αυτήν τρέμειν, ο απτόμενος των ορέων και καπνίζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ο Θεος Κυβερναει ολη την κτιση, οπως λες αγαπητε, ποιος κανει τους πολεμους στην Γη? Ποιος επιμενει μετα απο τοσες τεχνολογιες να "καινε" τα αυτοκινητα μας ορυκτα καυσιμα? Ποιος μεταλλασει το τροφημα μας? Ξυπνα Μεγαλε... Θεος μπορει να υπαρχει, καμια αντίρρηση, αλλα κατι μεγαλες λουγκρες ελεγχουν τον Πλανητη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή