Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠ.ΟΙΚ. ΤΟΥ ΔΟΥΛΑΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ!!!  Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ TOΥ ΔOYΛΑΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ 1,9 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ 4636% ΤΟΥ ΑΕΠ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ!!!Κύριε Rothschild μπορώ να κάνω κι εγώ μια δήλωση για την Ελλάδα να φανώ κι εγώ λιγάκι; Όλο ο Γιούνγκερ προβάλλεται!


Ο Λικ Φρίντεν δήλωσε ότι το θέμα είναι πώς από τα τεράστια χρέη που έχει η Ελλάδα θα φθάσει σ' ένα επίπεδο 120%, το οποίο, όπως είπε, είναι επίσης υψηλό.
 

Ο δρόμος για να φτάσει η Ελλάδα σε χρέος 120% είναι πολύ μακρύς και τα επόμενα 15 χρόνια θα είναι πολύ δύσκολα για την Ελλάδα., τόνισε.

Κοιτάτε ποιός μιλάει!!!
Ο Υπ.Οικ. του δουλάτου της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ)!

Της χώρας offshore! Mε τις μαϊμουδένιες τράπεζες!

Δείτε εδώ τη σχέση χρέους Ελλάδας και Λουξεμβούργου!

Αλλά βέβαια με τους προδότες και δωσίλογους που έχουμε εδώ για κυβερνήτες, όλοι οι βρωμιάρηδες της ευρωζώνης κάνετε τους καμπόσους. Όταν με το καλό αποκτήσουμε πατριωτική κυβέρνηση να δούμε τι θα λέτε...

1 σχόλιο:

  1. Μιλάμε για το ανέκδοτο!!!4636% του ΑΕΠ!!!Και βγαινει και μιλάει ο Λουξεμβουργιανός τζιτζιφιόγκος?!!!Υπομονή και θα πάρετε όλοι εσείς ότι σας αξίζει!!!Δεν θα ξέρετε από που σας ήρθε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή