Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΦΟΒΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ;



Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΖΙΚΑ




του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη


Η 31η Ολυμπιάδα ξεκινάει σήμερα, 5 Αυγούστου, στην Βραζιλία, που αντιμετωπίζει από την αρχή του έτους σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα αλλά και μια πραγματική υστερία γύρω από την επιδημία του ιού Ζίκα.
Τώρα έχει αρχίσει να ξετυλίγεται η απάτη περί Ζίκα αφού οι καταστροφικές προβλέψεις δεν φαίνεται να πραγματοποιούνται, όπως αποκαλύπτει το Natural News (Zika Doomsday Hoax Unravels: Predicted 'explosion' of brain defects didn't happen... entire scare campaign was manufactured, 04/08), κορυφαία πηγή παγκοσμίως ειδήσεων για την δημόσια υγεία.


Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ξεκίνησε μια νέα έρευνα (Brazil opens probe as cases of Zika babies defy predicted patterns) για τα περιστατικά αυτά, αφού φαίνεται ότι ακόμη κι αν εξαπλώθηκαν τα κουνούπια-φορείς του Ζίκα στην Βραζιλία και μόλυναν εκατομμύρια άτομα, τα περιστατικά αυτά δεν εξελίχθηκαν σε νευροαναπτυξιακές γενετικές ανωμαλίες (κύμα μικροκεφαλίας).

Τα κουνούπια δεν νοιάζονται για το χρώμα των ανθρώπων. Οπότε ποια είναι η πραγματική εξήγηση για την αυξημένη συχνότητα των περιπτώσεων στις χαμηλού εισοδήματος περιοχές της Βραζιλίας όπου ζουν κυρίως άτομα με μαύρο δέρμα; Επειδή εκεί ακριβώς έριξαν το εντομοκτόνο “Pyriproxyfen” στο πόσιμο νερό! 

Αυτό το χημικό, που εξοντώνει τις νύμφες των κουνουπιών, χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση της Βραζιλίας στην προσπάθειά της να μειώσει τον πληθυσμό τους στις φτωχότερες περιοχές της χώρας. Είναι εξαιρετικά τοξικό για κάθε μορφή ζωής που διαθέτει νευρικό σύστημα, λένε οι γιατροί του Red Universitaria de Ambiente(Zika HOAX exposed by South Americandoctors: Brain deformations caused by larvicide chemical linked toMonsanto; GM mosquitoes a 'total failure'),σύμφωνα με το Natural News.
Ναι, υπάρχει μια επιδημία “μικροκεφαλίας” σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά όχι εξ αιτίας του Ζίκα. Την προκαλούν το CNN και τα δορυφορικά ΜΜΕ της παγκοσμιοποίησης.
Μην πιστεύετε, λοιπόν, τίποτε από αυτά που ακούτε στα κανάλια από τους ασυνείδητους και αμόρφωτους προπαγανδιστές της NWO.


Η Συνωμοσία του Ιού Ζίκα*




Ο ιός Ζίκα αντιμετωπίζεται παντού ως μια έκτακτη κατάσταση και αποκτά εκρηκτικές διαστάσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης φροντίζουν να παπαγαλίζουν και να παραπληροφορούν με συνέπεια να ενισχύουν την υστερία της κοινής γνώμης. Σ’ έναν παράλληλο αγώνα δρόμου, όμως, στα ηλεκτρονικά και κοινωνικά δίκτυα διαδίδονται πολλές θεωρίας συνωμοσίας. Το μότο είναι γνώριμο: ένα σκοτεινό παρασκήνιο διαδίδει τον ιό και σκοπός του είναι ο έλεγχος και η μείωση του πληθυσμού.

Θα αναφερθούμε εδώ εκτενώς στις σχετικές θεωρίες, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι, με βάση τα μέχρι τώρα γνωστά συμπτώματα, δύσκολα θα μπορούσε ο ιός Ζίκα να αποτελέσει ένα τόσο αποτελεσματικό όπλο εξόντωσης του πληθυσμού, εφ’ όσον αυτός ήταν ο στόχος της Νέας Τάξης.

Σχεδόν 80% των ανθρώπων που κολλάνε τον ιό ποτέ δεν αναπτύσσουν χειρότερα συμπτώματα από αυτά που δημιουργεί μια συνήθης ενοχλητική γρίππη: πυρετό, πονοκέφαλο, κούραση κ.λπ... Ο μόνος λόγος ανησυχίας προς το παρόν είναι το προφανές αποτέλεσμα που έχει ο ιός Ζίκα στις έγκυες γυναίκες.

Τα μωρά που γεννιούνται σ’ αυτές τις περιπτώσεις παρουσιάζουν αυξανόμενες περιπτώσεις μικροκεφαλίας, δηλαδή αφύσικα μικρών κεφαλιών, αλλά δεν πεθαίνουν. Βέβαια, ενώ η επιδημία μαίνεται, οι οικογένειες στις πληττόμενες χώρες θα κάνουν λιγότερα παιδιά για προληπτικούς λόγους. Με αυτή την έννοια, θα μπορούσε να θεωρηθεί ο ιός σαν ένας όχι τόσο αποτελεσματικός τρόπος μείωσης του πληθυσμού, εκτός αν «ετοιμάζεται» μια ισχυρότερη μετάλλαξή του.

Έχει επίσης αναφερθεί σεξουαλική μετάδοση του ιού, αλλά φαίνεται ότι είναι, αν και όχι αδύνατη, αρκετά σπάνια. Στην συντριπτική πλειοψηφία, το κύριο μέσο μετάδοσης είναι μέσω των κουνουπιών. Δυστυχώς, όπως στην περίπτωση πολλών ιογενών ασθενειών δεν υπάρχει θεραπεία, ούτε υπάρχει ακόμα διαθέσιμο εμβόλιο. Επιπλέον, η περίοδος επώασης του ιού δεν είναι γνωστή, και η πλειοψηφία των ατόμων που έχουν μολυνθεί με τον ιό Ζίκα, μέχρι και το 80% από αυτούς, δεν γνωρίζουν ότι μολύνθηκαν επειδή στην περίπτωσή τους η λοίμωξη είναι ασυμπτωματική.



Τα πραγματικά γεγονότα

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μαζί με πολλούς από την επιστημονική και την ιατρική κοινότητα καθώς και από τον χώρο της δημόσιας υγείας, καλλιεργούν για χρόνια ανεύθυνα την ιδέα ότι ένας ιός μοιάζει με τρομοκράτη –είναι κάτι απειλητικό στο οποίο πρέπει να επιτεθούμε και να το καταστρέψουμε πριν αυτό μας επιτεθεί και μας σκοτώσει. Η ίδια εντελώς αντιεπιστημονική νοοτροπία έχει επιδειχθεί επανειλημμένα σε σχέση με βακτήρια, ασθένειες, και πυρετούς.

Η αλήθεια είναι ότι «φιλοξενούμε» πολλούς ιούς μέσα μας, οι οποίοι δεν είναι βλαπτικοί για εμάς (μερικοί απ’ αυτούς μας κάνουν και καλό).
Έχουμε πολλούς αβλαβείς ιούς στα κύτταρά μας, αλλά είμαστε επίσης ευάλωτοι σε πολλούς ιούς που δεν είναι καλοήθεις, ιούς που προκαλούν ασθένειες, τον θάνατο, και, μερικές φορές, γενετικές ανωμαλίες.

Ο ιός Ζίκα μεταδίδεται από το κουνούπι Aedes aegypti (τον επικίνδυνο Αηδή τον αιγυπτιακό), ευρύτερα γνωστό και ως κουνούπι τίγρης. Η Βραζιλία έχει χαρακτηριστεί ως το «επίκεντρο» του ξεσπάσματος του ιού, με πάνω από ένα εκατομμύριο περιπτώσεις να έχουν αναφερθεί σε 18 από τις 26 πολιτείες της χώρας. Ο Ζίκα έχει πλέον εξαπλωθεί σε άλλες 21 χώρες και περιοχές.

Το γενετικό ελάττωμα είναι πραγματικό, αφού τα κεφάλια των προσβεβλημένων νεογέννητων έχουν περίμετρο μόνο 32 εκατοστά ή και λιγότερο, αλλά οι αιτίες δεν έχουν κατανοηθεί πλήρως.
Ο Ζίκα απομονώθηκε αρχικά το 1947 από επιστήμονες που δούλευαν για το Ίδρυμα Ροκφέλλερ. «Ανακαλύφθηκε» σε έναν πίθηκο μακάκο ρέζους από την Ουγκάντα, ο οποίος βρισκόταν σε αιχμαλωσία. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί αναρωτιούνται αν ο Ζίκα είχε δημιουργηθεί στο εργαστήριο για ερευνητικούς σκοπούς.

Ο ιός κατατέθηκε από τον Δρ Jordi Casals, έγκυρο ιολόγο, που εργαζόταν για το Ίδρυμα Ροκφέλλερ και είχε μια μεγάλη συλλογή ιών, τους οποίους συγκέντρωσε σε ολόκληρη την καρριέρα του, μεταξύ των οποίων και τον Ζίκα.
Επί δεκαετίες, η μετάδοση του Ζίκα ήταν εξαιρετικά σπάνια μέχρι το 2012 –αμέσως μετά την μαζική απελευθέρωση γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών στην Βραζιλία από την εταιρεία βιοτεχνολογίαςOxitec.

Στο τέλος του Οκτωβρίου 2015, οι αρχές στο Pernambuco, στη βορειοανατολική Βραζιλία, άρχισαν να αναφέρουν μια δραματική αύξηση στα μωρά που γεννιούντο με μικροκεφαλία, και ακολούθησαν οι κοντινές πολιτείες Bahia και Paraíba. «Η μικροκεφαλία είναι μια πολύ σπάνια κατάσταση», λέει η Patricia Pestana Garcez, ειδικός νευροανάπτυξης, που μελετά την διαταραχή στο Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία. «Ήδη συνέβαινε κάτι περίεργο».

Πολλές από τις μητέρες με μωρά που νόσησαν ανέφεραν συμπτώματα παρόμοια με του Ζίκα, όπως εξανθήματα και πόνος στις αρθρώσεις, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. Έτσι οι γιατροί αποφάσισαν να το ελέγξουν. Βρήκαν τον ιό Ζίκα στο αμνιακό υγρό από δύο έμβρυα που είχαν διαγνωστεί με μικροκεφαλία στη μήτρα. Είναι ένα μικρό δείγμα, αλλά δείχνει ότι ο ιός μπορεί να διαπεράσει τον πλακούντα και να φτάσει σε ένα αναπτυσσόμενο έμβρυο. Στις 13 Ιανουαρίου, το Υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε ότι είχε επίσης βρεθεί ο ιός Ζίκα στους ιστούς δύο εμβρύων που αποβλήθηκαν και σε δύο νεογέννητα που πέθαναν λίγο μετά τη γέννησή τους.



Οι 4 κύριες Θεωρίες Συνωμοσίας

Δεν πέρασε μια εβδομάδα από τότε που η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) κήρυξε τον ιό Ζίκα παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και φούντωσαν οι θεωρίες συνωμοσίας.

Θεωρία 1: η τωρινή επιδημία του ιού Ζίκα οφείλεται στην απελευθέρωση των γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών από την βρετανική εταιρεία Oxitec. Θεωρείται ότι τα γενετικά τροποποιημένα κουνούπια ελευθερώθηκαν στην ίδια περιοχή της Βραζιλίας όπου τώρα εντοπίζονται εστίες του ιού Ζίκα και, με κάποιο τρόπο, τα κουνούπια αυτά προκάλεσαν το ξέσπασμα της επιδημίας. Τα κουνούπια έχουν «τροποποιηθεί» ώστε να χρειάζονται το αντιβιοτικό τετρακυκλίνη προκειμένου να επιβιώσουν στην φύση, έτσι ώστε όταν ένα θηλυκό κουνούπι έρθει σε επαφή με ένα τροποποιημένο αρσενικό κουνούπι, να γεννά απογόνους που δεν θα επιβιώνουν. 

Στο άλλο στρατόπεδο, οι σκεπτικιστές υποστηρίζουν ότι η χρήση της τετρακυκλίνης αφήνει ίχνη του αντιβιοτικού στο περιβάλλον, επιτρέποντας τελικά σε κάποιους απογόνους να επιβιώσουν. Εδώ υπεισέρχεται ο Ζίκα.
Ποιος το υποστηρίζει αυτό; Άρθρα στο Natural News, την Daily Mirror, τον Ecologist και τοAntimedia, μεταξύ άλλων. Ο Alex Jones μιλά για σύνδεση με τον Bill Gates. Με λίγα λόγια, τα γενετικά τροποποιημένα κουνούπια της βρετανικής εταιρείας Oxitec φέρουν κληρονομικά γενετικά χαρακτηριστικά που κάνουν τους απογόνους τους να μην μπορούν να επιβιώσουν χωρίς το αντιβιοτικό τετρακυκλίνη. Όταν ένα φυσιολογικό θηλυκό κουνούπι ζευγαρώνει με γενετικά τροποποιημένο αρσενικό, οι προνύμφες τους πεθαίνουν πολύ πριν ενηλικιωθούν. Για να «δουλέψει» το σενάριο της Oxitec, έπρεπε να απελευθερωθεί στο περιβάλλον μια ποσότητα γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών και άφθονη τετρακυκλίνη.

Η αντίρρηση είναι ότι ακόμα κι αν αυτά τα γενετικά τροποποιημένα κουνούπια μπορούν να αναπαραχθούν, δεν σημαίνει ότι ξαφνικά έχουν μολυνθεί με τον ιό Ζίκα, έστω κι αν υποτεθεί ότι η περιοχή όπου συνέβη η δοκιμή με τα τροποποιημένα κουνούπια ήταν η ίδια. Οι σκεπτικιστές παραθέτουν πολλές λεπτομέρειες για να καταρρίψουν αυτή την θεωρία.

Θεωρία 2: ένα κρατικό πρόγραμμα που ενθαρρύνει τις έγκυες γυναίκες να κάνουν το εμβόλιο Tdap οδήγησε στην υποτιθέμενη αύξηση περιστατικών μικροκεφαλίας των μωρών στην Βραζιλία. Λόγω των τοξινών, ίσως;
Ποιος το υποστηρίζει αυτό; Όχι και τόσο αξιόπιστες πηγές, όπως το Brazilian Shrunken Head Babies.

Εδώ οι υποθέσεις δεν οδηγούν σε σαφές συμπέρασμα. Πρώτον, το εμβόλιο δεν συνιστάται στην αρχή της εγκυμοσύνης αλλά σχετικά αργά (κατά την εικοστή έβδομη με τριακοστή έκτη εβδομάδα της κύησης). Σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη δεν μπορεί να υπάρξει μια τέτοια σοβαρή επίπτωση στην ανάπτυξη του εγκεφάλου ή του κρανίου. Επίσης, αυτή η θεωρία έρχεται σε πλήρη αντίθεση την υπόθεση ότι «γενετικά τροποποιημένα κουνούπια ευθύνονται για τον Ζίκα».

Επιπλέον, γιατί οι γυναίκες σε άλλες χώρες, που επίσης εμβολιάστηκαν με το εμβόλιο αυτό κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, δεν παρουσιάζουν ανάλογα περιστατικά;

Θεωρία 3: Ο Ροκφέλλερ, η μείωση του πληθυσμού, η βιοτρομοκρατία κ.λπ. Γνωρίζοντας ότι ένας οργανισμός, το American Type Culture Collection (ATCC), διαθέτει τον ιό Ζίκα από την ιστοσελίδα του, πιθανολογούν ότι μπορεί κάποιοι να τον κυκλοφόρησαν σκοπίμως. Όλα αυτά είναι πολύ συγκεχυμένα. Κάποιο site, μάλιστα, γράφει ξεκάθαρα ότι οι Ροκφέλερ δημιούργησαν τον ιό για να σκοτώσουν ανθρώπους.
Ποιος το υποστηρίζει αυτό; Το Chemtrails Global SkyWatch και το The Freethought Project.

Η αντίρρηση είναι ότι το ATCC είναι βασικά ένα παγκόσμιο κέντρο πληροφόρησης για βιολογικά δείγματα -προσφέρουν τρόπους καλλιέργειας ιστών, βακτήρια, ιούς, κλπ. Οι ερευνητές τα χρειάζονται αυτά για διάφορους λόγους, όπως για θετικούς ελέγχους σε δοκιμές, ή για να βεβαιωθούν ότι χρησιμοποιούν τα ίδια κύτταρα με κάποιον άλλο ερευνητή του οποίου την εργασία θέλουν να αναπαράγουν ή να διευρύνουν.




Πειράματα του Ιδρύματος Ροκφέλλερ με πιθήκους / Τι λέει το Discovery News

Η αμερικανική κυβέρνηση είχε τον ιό Ζίκα σε βιολογικά αρχεία από το 1947; Ο Ζίκα απομονώθηκε αρχικά σε πιθήκους που δημιουργήθηκαν σε ένα μυστικό πείραμα σε εργαστήριο του Ιδρύματος Ροκφέλλερ και τώρα «διατίθεται για παραγγελίες»…
Η ιδέα ότι η τωρινή επιδημία Ζίκα προέρχεται από δείγματα που ελήφθησαν από τo American Type Culture Collection (ATCC) είναι χαρακτηριστική των θεωριών συνωμοσίας. Ναι, το ATCC έχει γνωστά παθογόνα δείγματα στη βιολογική συλλογή της, και ναι, ο ιός Ζίκα είναι ένας από αυτούς, και ναι, οι επιστήμονες μπορούν να ζητήσουν πρόσβαση σε αυτά τα δείγματα για ερευνητικούς σκοπούς.

Κυκλοφορούν κάμποσες διαφορετικές εκδοχές αυτής της θεωρίας και όλα είναι λίγο νεφελώδη. Αλλά υπάρχουν και μερικά αναμφισβήτητα «γεγονότα»:

• Στα τέλη του 2014, η κυβέρνηση της Βραζιλίας πρόσθεσε το εμβόλιο Tdap (για τέτανο, διφθερίτιδα και κοκκύτη) στον κατάλογο των εμβολιασμών ρουτίνας για τις έγκυες γυναίκες
• Ο ιός Ζίκα ξέσπασε στη Βραζιλία το 2015

• Το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς εγκαινίασε πρόσφατα ένα πρόγραμμα για να μελετήσει τις ανοσολογικές αντιδράσεις των εγκύων γυναικών στο εμβόλιο Tdap. Αυτό σημαίνει ότι ήθελαν να «ελέγξουν την ασφάλεια του εμβολίου»

• Σημειωτέον ότι ο Μπιλ Γκέιτς είναι γνωστός ευγονιστής

• Η εταιρεία που ελέγχει τα έντομα είχε έτοιμο τον ιό Ζίκα; Με ποια λογική μπορεί να είναι τα κουνούπια προγραμματισμένα για φορείς επιδημίας και να αυτοκαταστρέφονται ταυτόχρονα;
[Discovery News, Science Bl, http: //gizmodo.com/these-zika-truther-theories-are-fantastically-insane-1756893104]


Θεωρία 4: Μια άλλη επιστημονικοφανής θεωρία που σαρώνει στο ίντερνετ είναι ότι η μικροκεφαλία δεν προκαλείται, ούτε προκλήθηκε ποτέ, από έναν ιό. Ο Ζίκα απλώς δεν υπάρχει, ούτε προκαλεί μικροκεφαλία, και το «ξέσπασμα» της επιδημίας είναι ένα τέχνασμα για την προώθηση του αντίστοιχου εμβολίου ή για να κάνει τους ανθρώπους να υπακούουν τυφλά τις άνωθεν εντολές.
Ποιος το υποστηρίζει αυτό; Ο γνωστός μας, συνεργάτης του NEXUS στις ΗΠΑ, συγγραφέας Jon Rappoport, που αρνείται την ύπαρξη του ιού HIV (που προκαλεί το AIDS) και είναι πολέμιος των εμβολίων και των εμβολιασμών του πληθυσμού, μεταξύ άλλων. Δεν είναι τυχαίο ότι οι ιστότοποι που είναι κατά των εμβολίων βρίθουν από σχετικά σχόλια.

Σίγουρα αυτή η δημοφιλής θεωρία συνωμοσίας δεν θα μπορούσε να προέρχεται από άλλον, παρά μόνο τον John Rappaport, ο οποίος αποκαλεί το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ως την «ιατρική CIA». Γιατί; Σύμφωνα με τον Rappaport, η Υπηρεσία Ανταλλαγής Πληροφοριών (EIS) του CDC, «παράγει παραπληροφόρηση σε τέτοια κλίμακα που θα ζήλευε και η CIA» και «εφευρίσκει ιατρική πραγματικότητα από το πουθενά». Για ποιο σκοπό; Κανείς δεν μπορεί να πει ξεκάθαρα, αλλά ο Rappaport είναι σίγουρα καχύποπτος. Μέσω των «αρκετών εκατοντάδων ερευνών της ετησίως» σε όλο τον κόσμο, η EIS σπέρνει παραπληροφόρηση. Αποτελεί μέτωπο του φαρμακοβιομηχανικού-ιατρικού καρτέλ και παρέχει κάλυψη για τα εγκλήματα των αντίστοιχων μεγάλων πολυεθνικών.




Δεν είναι πραγματικά ο Ζίκα υπεύθυνος για τις γενετικές ανωμαλίες, όπως λένε τα ΜΜΕ;
Αυτό είναι, επίσης, το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει μια νέα ενημερωτική έκθεση της οργάνωσης «Physicians in Crop Sprayed Villages» (Γιατροί στα Χωριά με Ψεκασμένες Σοδειές), οι οποίοι ισχυρίζονται ότι η μικροκεφαλία, την οποία ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνδέει, με σχετική επιφύλαξη, με τον ιό Ζίκα, στην πραγματικότητα προκαλείται από το εντομοκτόνο Pyriproxyfen. Αυτό ακούγεται ανησυχητικό αλλά, από την άλλη, μαθαίνουμε ότι οι υποτιθέμενοι γιατροί που συνέταξαν την έκθεση είναι μια ομάδα ακτιβιστών κατά των Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών.

Το Pyriproxyfen είναι ένας αναστολέας της ανάπτυξης των προνυμφών των κουνουπιών που προστέθηκε στις δεξαμενές πόσιμου νερού του Περναμπούκο, το 2014, από τους υπεύθυνους της Υγείας στην Βραζιλία. Η παραγωγή του σχετίζεται με μια θυγατρική της Monsanto.

Παράλληλα, οι ερευνητές Jorge Lopez-Camelo και Ieda Μαρία Orioli, από το Latin AmericanCollaborative Study of Congenital Malformations (ECLAMC), επισημαίνουν ότι τα κριτήρια για την διάγνωση της μικροκεφαλίας δεν είναι σαφή και αυτό αποτελεί πρόβλημα για την εκτίμηση του αναμενόμενου αριθμού των περιπτώσεων μικροκεφαλίας σε έναν πληθυσμό. Σημειώνουν ότι η βάση δεδομένων του Συστήματος Πληροφοριών Γέννησης Ζώντων Νεογνών (SINASC) καταγράφει περίπου 1% γενετικών ανωμαλιών σε γεννήσεις ζώντων νεογνών για ένα αναμενόμενο ποσοστό του 3%, πράγμα που σημαίνει ότι μια αναζήτηση για μια συγκεκριμένη ανωμαλία μπορεί να διαπιστώσει μια αύξηση έως και 2/3 στον συνήθη αριθμό των περιπτώσεων, ακόμη και χωρίς να καταγράφεται αύξηση της συχνότητας εμφάνισης του συγκεκριμένου γενετικού ελαττώματος.

Το γενετικό ελάττωμα είναι πραγματικό, αλλά οι αιτίες δεν έχουν κατανοηθεί πλήρως: «Οι αιτίες ποικίλλουν και μοιάζουν περισσότερο με χημική τοξικότητα, βλάβη λόγω εμβολιασμού, έκθεση σε εντομοκτόνα και αλληλεπιδράσεις φαρμάκων», σύμφωνα με το Natural News.
Στις αρχικές 4.180 περιπτώσεις μικροκεφαλίας, μόνο 270 περιπτώσεις έχουν επιβεβαιωθεί από το Υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας και, μεταξύ τους, μόνο 6 περιπτώσεις σχετίζονται με το ιό Ζίκα.
Οπότε, γιατί κατηγορείται ο ιός Ζίκα για το γενετικό ελάττωμα;


Γιατί κατηγορείται ο Μπιλ Γκέητς;

Οι τελευταίες αποκαλύψεις για τον ιό Ζίκα και τα γενετικά τροποποιημένα κουνούπια, και το πρότζεκτ της βρετανικής εταιρείας Oxitec, που χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντας Γκέητς προέρχονται από ένα σχετικό έγγραφο. Αυτό αποκαλύπτει ότι η Oxitec εξέταζε την πρότασή της για χρησιμοποίηση αυτών των γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών προκειμένου να μειώσει τον αριθμό των επικίνδυνων αυτών εντόμων στην φύση. Αλλά τα κουνούπια αυτά διέδιδαν ουσιαστικά την ασθένεια –είτε τυχαία είτε σκόπιμα, εξαρτάται από την πλευρά που τοποθετείται κανείς.

Οι θεωρίες συνωμοσίας ξεκίνησαν από μια ανάρτηση στον ιστότοπο Reddit, που αποδείκνυε ότι οι περιοχές όπου απελευθερώθηκαν τα κουνούπια σχετίζονταν με τις περιοχές όπου ο ιός Ζίκα παρουσίασε έξαρση. [Το Reddit είναι ένας ιστότοπος που ανήκει στα Social Media και διαθέτει, μεταξύ των άλλων, και λειτουργίες Κοινωνικής Δικτύωσης. Οι χρήστες του ανοίγουν συνεχώς νέες συζητήσεις πάνω σε οποιοδήποτε θέμα και τις εντάσσουν σε κοινότητες, τα λεγόμενα subreddits. Κάθε κοινότητα έχει το δικό της θέμα, τους δικούς της κανόνες και τους δικούς της moderators (διαχειριστές). Υπάρχουν συνολικά σχεδόν 500 χιλιάδες subreddits].

Ιδού ένα απόσπασμα από μια ανάρτηση Reddit: «Το στέλεχος OX513A των αρσενικών κουνουπιών που απελευθερώθηκαν στο Ζουαζέιρο δημιουργεί προνύμφες που φυσιολογικά πεθαίνουν χωρίς αντιβιοτικά, πράγμα που υποτίθεται ότι αποδεκατίζει τους πληθυσμούς των κουνουπιών στην φύση όταν θηλυκά έντομα γονιμοποιούνται από αυτά. Εκτιμάται ότι ένα 3-4% από τις προνύμφες αυτές επιβιώνουν μέχρι την ενηλικίωση χωρίς το αντιβιοτικό τετρακυκλίνη.

Οι προνύμφες αυτές στην συνέχεια αφήνονται να αναπαραχθούν και να μεταβιβάσουν τα γονίδιά τους στους απογόνους τους. Με τα πειράματα αυτά, στα μέρη όπου συγκεντρώνονται οι προνύμφες αυτές αποδεκατίζονται οι πληθυσμοί των κουνουπιών με τους οποίους έρχονται σε επαφή».

Όμως, υπάρχουν επιπλέον ενδείξεις ότι μπορεί να επιβιώσει έως και το 15% των απογόνων των γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών λόγω της παρουσίας, από άλλες πηγές, του αντιβιοτικού τετρακυκλίνη στο περιβάλλον. Και φαίνεται ότι η Oxitec, η εταιρεία που ανέπτυξε το πρόγραμμα των γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών γνώριζε πολύ καλά το γεγονός αυτό.

Όπως αναφέρει το Zero Hedge: «Στην πραγματικότητα, όπως αποκάλυψε ένα εμπιστευτικό εσωτερικό έγγραφο της Oxitec το 2012, αυτό το ποσοστό επιβίωσης μπορεί να φθάνει το 15% -ακόμα και με χαμηλά επίπεδα παρουσίας της τετρακυκλίνης στο περιβάλλον. Ακόμα και μικρές ποσότητες τετρακυκλίνης μπορούν να αναστείλουν την θνησιμότητά τους. Πράγματι, το ποσοστό επιβίωσης του 15% περιγράφεται από την Oxitec».

Τον Ιούλιο του 2015, μετά την απελευθέρωση στην φύση του στελέχους OX513A των αρσενικών κουνουπιών στο Ζουαζέιρο της Μπαΐα, στα βορειοανατολικά της Βραζιλίας, η εταιρεία βιοτεχνολογίας Oxitec ανακοίνωσε με υπερηφάνεια ότι είχε «ελέγξει με επιτυχία το κουνούπι Aedes aegypti – μέσω του οποίου εξαπλώνεται ο δάγκειος πυρετός και ο ιός Ζίκα - με μείωση του πληθυσμού του κατά περισσότερο από 90%».

Είναι μόνο σύμπτωση το ότι η πρόσφατη έξαρση των λοιμώξεων επικεντρώνεται στην ίδια περιοχή όπου δημιουργήθηκε για πρώτη φορά αγρόκτημα γενετικά τροποποιημένων κουνουπιών το 2011 και το 2012; (Σημειωτέον ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες γίνονται φέτος στην Βραζιλία.)



Γεγονότα και υποψίες για τις πολυεθνικές

ΓΕΓΟΝΟΣ: Σύμφωνα με την Διεύθυνση Τροφίμων και Ποτών των ΗΠΑ (FDA), δεν έχει γίνει επαρκής έλεγχος σε ανθρώπους που να αποδεικνύει την ασφαλή χρήση σε έγκυες γυναίκες και δεν είναι γνωστό αν τα εμβόλια μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στο έμβρυο ή να επηρεάσουν την αναπαραγωγική ικανότητα. Οι κατασκευαστές του εμβολίου Tdap δηλώνουν ότι οι μελέτες για την τοξικότητα στον άνθρωπο και τη γονιμότητα είναι ανεπαρκείς και προειδοποιούν ότι το Tdap πρέπει «να χορηγείται σε έγκυο γυναίκα μόνο εάν είναι απολύτως απαραίτητο.

Ο ιός Ζίκα, με άλλα λόγια, ίσως να μην είναι καν ατύχημα. Αν πιστέψουμε αυτούς τους επιστήμονες, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήλπιζαν σε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν είχαν συνειδητοποιήσει τους κινδύνους αυτού που έκαναν. Όμως, μια πιο απαισιόδοξη ανάλυση των ενεργειών τους θα μπορούσε εύλογα να συμπεράνει ότι δοκίμαζαν ένα βιολογικό όπλο κατά της ανθρωπότητας.

Φυσικά, καμμιά θεωρία συνωμοσίας περί «μείωσης του πληθυσμού» δεν θα ήταν πλήρης χωρίς να ανακατευτεί και το όνομα του Μπιλ Γκέητς, όπως σπεύδει να κάνει ο Alex Jones...
Οι πολυεθνικές της φαρμακοβιομηχανίας είναι ένα «εξωτικό» τοπίο της σύγχρονης πραγματικότητας που έχουν επανειλημμένα τροφοδοτήσει σενάρια πολιτικής φαντασίας και ταινίες του Χόλλυγουντ. Συνδέονται, ακόμα, άμεσα με τον χώρο των μυστικών υπηρεσιών και των στρατιωτικών εργαστηρίων βιολογικού πολέμου όπου η λογική πολλές φορές σταματά και η ηθική... απλώς δεν υπάρχει. Η φαρμακευτική είναι ένας περίεργος χώρος και έχει συχνά αποδειχθεί ότι πολλές από τις εταιρείες που εμπλέκονται έχουν περίεργα κίνητρα, που μπορεί να οδηγήσουν σε ασυνήθιστα αποτελέσματα.

Υπό αυτή την οπτική, ίσως, πολλές από τις θεωρίες συνωμοσίας μπορεί να είναι τραβηγμένες ή φανερά αναξιόπιστες, όμως εξίσου μπορεί όλα αυτά που περιγράψαμε να μην έχουν συμβεί συμπτωματικά...
Δεν μπορεί να βεβαιώσει κανείς πώς η κρίση με τον ιό Ζίκα μπορεί να συνδέεται με το πλάνο μείωσης του πληθυσμού του Ρότσιλντ, του Ροκφέλλερ ή του Μπιλ Γκέητς. Γεγονός είναι πάντως ότι τα μωρά γεννιούνται σχεδόν εγκεφαλικά νεκρά και οι γυναίκες στην Λατινική Αμερική θα εκβιαστούν να μην θέλουν παιδιά τα επόμενα χρόνια. Σύμπτωση;

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι οι πολυεθνικές τρίβουν τα χέρια τους αφού οι ερευνητές παλεύουν να αναπτύξουν ένα εμβόλιο ...ενώ τόννοι εντομοκτόνων θα ψεκαστούν μέσα και γύρω από τα σπίτια. Να προετοιμαστούμε, λοιπόν, για ένα πάρτυ από χημικά που βλάπτουν τον εγκέφαλο, ανοσοενισχυτικά με βάση το αργίλιο, συντηρητικά εμβολίων με υδράργυρο, φορμαλδεΰδη και αντιβιοτικά σε όλο και μεγαλύτερο ρυθμό.


Πηγές

1. Tara C. Smith, «The Zika conspiracies have begun», 03/02/2016, http://scienceblogs.com/aetiology/2016/02/03/the-zika-conspiracies-have-begun/
2. «Conspiracy Theorists Think Zika Is a Biological Weapon», Discovery News, http://gizmodo.com/these-zika-truther-theories-are-fantastically-insane-1756893104 
3. Andrew Griffin, «Zika virus: Conspiracy theories about GMO mosquitoes and intentional infection spread as disease fears grow», 09/02/2016, http://www.independent.co.uk/news/science/zika-virus-conspiracy-theories-about-gmo-mosquitoes-and-intentional-infection-spread-as-fears-of-a6861156.html
4. L.J. Devon, «What you are not being told about the Zika virus», 04/02/2016, http://www.naturalnews.com/052863_Zika_virus_Tdap_vaccine_GMO_mosquitoes.html


*Δημοσιεύθηκε στο Hellenic Nexus τ.105, Μάρτιος 2016


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου