Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΗΣ ΧΕΡΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...


Αδελφέ ξύπνα! Ο Μεγάλος Αδελφός είναι κομμούνι και θα σου απαγορεύσει την Βίβλο!



Πριν λίγο καιρό είδαμε την είδηση ότι οι μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο συμφώνησαν να προσφερθούν στην υπηρεσία της οργουελικής αντιχριστιανικής Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να θεσπιστεί ένας «Κώδικας Δεοντολογίας», όπως κομψά ονομάστηκε, και που στην ουσία αποτελεί το άνοιγμα της λεωφόρου μιας άνευ προηγουμένου λογοκρισίας στο Διαδίκτυο, την τελευταία, ομολογουμένως, πλατφόρμα πληροφοριών και ειδήσεων που δεν ελέγχεται (απόλυτα τουλάχιστον) από το σύστημα. Όταν και αυτό πέσει (που θα πέσει) στα χέρια του, η μόνη δυνατότητα μετάδοσης αντι-πληροφόρησης θα είναι από το στόμα στο αυτί του άλλου, ή ίσως μέσω ειδικών «γυαλιών», όπως στο “They Live”…




Φυσικά, ο Μεγάλος Αδελφός της ΕΕ και τα μεγαλοεπιχειρηματικά συνεταιράκια του ισχυρίζονται ότι η λογοκρισία θα ισχύει μόνο για ό, τι οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θεωρούν «παράνομη ρητορική μίσους», μια έννοια που εισήχθη στον κόσμο από το αιμοσταγές καθεστώς της Σοβιετικής Ένωσης και τις προσπάθειες του να φιμώσει κάθε διαφωνία ενάντια στον κομμουνισμό. 




Στην «παράνομη» ρητορική (ή ομιλία), ήδη εντάσσεται οτιδήποτε δεν συμφωνεί με την κατεστημένη νεοταξική αφήγηση και προπαγάνδα. Κριτική στο Ισλάμ ή ανησυχίες σχετικά με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση αποτελεί ήδη σε πολλές χώρες «παράνομη ομιλία». Το ίδιο και αντίδραση στην προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας και της επιλογής (!) του φύλου. Εδώ πλέον, έχει αρχίσει να εντάσσεται και η Αγία Γραφή, όχι ως διακοσμητικό ή φολκλορικό στοιχείο μιας άλλης εποχής, αλλά όπως αυτή ερμηνεύεται και κηρύττεται από «φονταμενταλιστές»και «φανατικούς» χριστιανούς. Η πλειοψηφία βέβαια του χριστιανικού κόσμου σήμερα, κοιμάται και συμπλέει με το σύστημα ή και το βοηθάει ακόμα. 


Την ίδια ώρα εξαπολύεται ένα τεράστιο ψηφιακό πογκρόμ για τους ασυμβίβαστους και αντιρρησίες. Κάποιοι δεν ξέχασαν τα γκουλάγκ.




Στην Μεγάλη Βρετανία, για παράδειγμα, ένας πολιτικός συνελήφθη επειδή παρέθεσε στο facebook τις απόψεις του Ουίνστον Τσώρτσιλ για το Ισλάμ! ΣτηΓερμανία, στην Ολλανδία και αλλού, οι πραιτοριανοί του συστήματος πραγματοποιούν εφόδους στα σπίτια ανθρώπων (ακόμα και υπερήλικων) που τολμούν να ασκήσουν κριτική στην λαθρομετανάστευση στα social media. 

Πρώην πράκτορες της Στάζι στην Γερμανία, θυμούνται το «μάθε τέχνη και άστηνε» και τίθενταιεπικεφαλής στην λογοκρισία. Στην Σουηδία, εφημερίδες του κατεστημένου συνεργάζονται με ομάδες «αντίφα» που χρησιμεύουν για να καρφώνουν όσους εκφράζουν διαδικτυακά αντίθετη γνώμη σχετικά με την μετανάστευση. Όσοι υποδεικνύονται από τους χαφιέδες του συστήματος με την κουκούλα γελοιοποιούνται και χάνουν (το λιγότερο) την δουλειά τους. 

Απειλές θανάτου εκτοξεύονται σε καθημερινή βάση στους διαφωνούντες, αλλά ουδείς αισθάνεται την ανάγκη να καταγγείλει το «μίσος», καθώς τέτοιου είδους επιθέσεις καλύπτονται, και εν πολλοίς προωθούνται και επιβραβεύονται. Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, χριστιανοί πάστορες ρίχνονται κυριολεκτικά στη φυλακή και καταδικάζονται για «ρητορική μίσους», επειδή τόλμησαν να πουν την ομοφυλοφιλία "αμαρτία". Και όσο πάει το πράγμα χειροτερεύει.


«Λόγος μίσους», μπορεί να είναι, εάν δεν θες στο σχολείο που πάει το παιδί σου, στις τουαλέτες των κοριτσιών να μπαίνουν και αγόρια που...αισθάνονται «κορίτσια», όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ, ή που θεωρείς ότι ο γάμος πρέπει να είναι μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας. Αν δεν το καταλάβατε η γνώμη έχει βαπτισθεί «μίσος». Πρόκειται περί χυδαίου και ωμού βιασμού της σκέψης και της λογικής του ανθρώπου και επιβολής δια της βίας και της απειλής της «σωστής σκέψης» από φερόμενους οπαδούς της «διαφορετικότητας», της «πολυφωνίας»και των «δικαιωμάτων».



Το 2003 στη Σουηδία, αφότου ο «κώδικας ομιλίας» επεκτάθηκε για να ποινικοποιήσει την παραδοσιακή άποψη για την ομοφυλοφιλία, ο «Καγκελάριος της Δικαιοσύνης» (Göran Lambertz - φώτο), ερεύνησε ακόμη και την Αγία Γραφή. Το συμπέρασμα της «έρευνάς» του δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο. Έκτοτε αφαιρέθηκε από την κυβερνητική ιστοσελίδα - αλλά οι επίσημες παρατηρήσεις δεν εξαφανίστηκαν εντελώς. Στο βιβλίο “Dårhuset” («Το τρελοκομείο»), ο Σουηδός συγγραφέας Daniel Hammarberg,έφερε το σκάνδαλο στο φως, προβάλλοντας το αρχικό κείμενο της απόφασης του καγκελαρίου (δες εδώ & εδώ). 


"Υπάρχουν δηλώσεις στη Βίβλο που μπορούν να θεωρηθούν ότι περιλαμβάνουν διέγερση κατά των ομοφυλοφίλων [ποινικώς κολάσιμος λόγος μίσους]",αναφέρει, παραθέτοντας χωρία που αναφέρονται με ένα υποτιμητικό τρόπο στον ομοφυλοφιλικό τρόπο ζωής". 




Η Αγία Γραφή, με άλλα λόγια, θα μπορούσε να θεωρηθεί «ρητορική μίσους» σύμφωνα με τον σουηδικό κανονισμό ομιλίας. Ωστόσο, ο σοσιαλιστής Σουηδός γραφειοκράτης είχε την καλοσύνη να πει ότι, αν η Αγία Γραφή ήταν να αλλάξει ή να ξαναγραφεί, θα μπορούσε να γίνει συμβατή με την συνεχώς αυξανόμενη λίστα της ποινικοποιημένης ομιλίας μίσους της Σουηδίας - αν γινόταν σωστά. Οι λανθασμένες αλλαγές θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν την απαγόρευση της Αγίας Γραφής. «Θα ήθελα να επισημάνω ότι ορισμένες αλλαγές στα κείμενα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια άλλη θέση», λέει ο καγκελάριος της δικαιοσύνης σημειώνοντας ότι το υπουργείο περιορίστηκε στην έρευνα για τις τρέχουσες επίσημες μεταφράσεις της Αγίας Γραφής στα σουηδικά .


Δεν μάθαμε ποτέ αν ξεκίνησε μια παρόμοια έρευνα για το Κοράνιή για άλλα ιερά κείμενα. Δεν μάθαμε ποτέ αν ελέγχθηκε για «λόγο μίσους» το ιουδαϊκό Ταλμούδ. Φαίνεται ότι ο «κώδικας δεοντολογίας» τους είναι προκλητικά επιλεκτικός.


Το ότι στο υπερ-κράτος της ΕΕ, η άρχουσα τάξη είναι γεμάτη με "πρώην" κομμουνιστές δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Πολλοί μάλιστα, προέρχονται από πρώην κομουνιστικές χώρες, στις οποίες κατείχαν θέσεις εξουσίας και οι οποίοι ποτέ δεν δικάστηκαν για τα εγκλήματά τους. Η τυραννική προέλευση των νόμων περί ρητορικής μίσους τονίστηκε αναλυτικά σε μια έκθεση του2011 από το Hoover Institution.«Η εισαγωγή των απαγορεύσεων της ρητορικής μίσους στο διεθνές δίκαιο υποστηρίχτηκε από τη Σοβιετική Ένωση και τους συμμάχους της», αναφέρει το έγγραφο σχετικά με την «πικρή προέλευση των νόμων περί ρητορικής μίσους». «Το κίνητρο τους ήταν άμεσα εμφανές. Οι κομμουνιστικές χώρες προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν αυτούς τους νόμους για να περιορίσουν την ελευθερία του λόγου». Η αποδοχή αυτών των σχημάτων περί ρητορικής μίσους, θα μπορούσε να έχει «καταστροφικές συνέπειες για τη διατήρηση της ελευθερίας του λόγου», αναφέρει η έκθεση.



Παρ’ όλα αυτά, κορυφαίοι μη εκλεγμένοι γραφειοκράτες της ΕΕ εξύμνησαν την τελευταία επιβολή της λογοκρισίας. «Οι πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις μας υπενθύμισαν την επείγουσα ανάγκη για την αντιμετώπιση της παράνομης διαδικτυακής ρητορική μίσους», υποστήριξε η Τσέχα Vera Jourová, η «Επίτροπος της ΕΕ για τη δικαιοσύνη, την προστασία των καταναλωτών και την ισότητα των φύλων». 

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι, δυστυχώς, ένα από τα εργαλεία που χρησιμοποιούντρομοκρατικές ομάδες για να ριζοσπαστικοποιήσουν τους νέους και οι ρατσιστές [sic] χρησιμοποιούν για να εξαπλώσουν την βία και το μίσος. Η συμφωνία αυτή είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για να εξασφαλιστεί ότι το διαδίκτυο παραμένει ένας χώρος ελεύθερης και δημοκρατικής έκφρασης, όπου θα γίνονται σεβαστές οι ευρωπαϊκές αξίες και οι νόμοι. Χαιρετίζω τη δέσμευση των παγκόσμιων εταιρειών πληροφορικής για απομάκρυνση της παράνομης ρητορικής μίσους σε λιγότερο από 24 ώρες και κατάργηση ή απενεργοποίηση της πρόσβασης σε τέτοιου είδους περιεχόμενο, εάν είναι απαραίτητο». 


Βασικά, πρέπει να πιστέψετε ότι η Ευρώπη χρειάζεται τη λογοκρισία προκειμένου να διασφαλίσει την «ελεύθερη έκφραση», όπως αναφέρεται σαφώς από την ολοκληρωτική άρχουσα τάξη της ΕΕ. Αυτό είναι σχεδόν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού που ο George Orwell στο αριστούργημά του «1984», ονόμασε περιπαιχτικά ως «doublethink» - το οποίο ορίζεται ως «η αποδοχή ή η διανοητική ικανότητα να δεχτεί κάποιος αντίθετες απόψεις ή πεποιθήσεις, ταυτόχρονα, κυρίως ως αποτέλεσμα της πολιτικής κατήχησης». Οι γραφειοκράτες της ΕΕ άμεσα εξισώνουν την ομιλία με την τρομοκρατία. Σκεφτείτε τι σημαίνει αυτό. Πόσος καιρός μένει το να θεωρηθεί ένα χριστιανικό κήρυγμα «τρομοκρατία»;




Η ΕΕ ευελπιστεί να διευρύνει τις επιθέσεις της στους«εγκληματίες σκέψης». Για να επιτευχθεί γρηγορότερα αυτό, ο αντιπρόεδρος της ΕΕ και Επίτροπος για την ενιαία ψηφιακή αγορά, ένας πρώην κομμουνιστήςαξιωματούχος από την Εσθονία, προωθεί νέα διατάγματα που απαιτούν οι κυβερνήσεις να εκδίδουν ταυτότητες που μόνο μέσω αυτών θα είναι δυνατή η πρόσβαση σε online υπηρεσίες. Με αυτόν τον τρόπο, η ανωνυμία στο διαδίκτυο θα καταστεί αδύνατη, και οι «εγκληματίες σκέψης»θα μπορούν να προσαχθούν στη "δικαιοσύνη" επειδή εξέφρασαν με λόγια τις "παράνομες" σκέψεις τους.


Η μεγάλη συμφωνία οργουελιανής λογοκρισίας ήρθε λίγες μόλις εβδομάδες μετά την έκκληση που έκανε το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών για ένα παγκόσμιο "πλαίσιο" που θα λογοκρίνει τον "εξτρεμισμό"από το Internet. Προηγουμένως είχαμε την ανακοίνωση του σχεδίου από τον Ομπάμα και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για ένα παγκόσμιο πόλεμο κατά "ιδεολογιών", όπως «μισαλλοδοξία»κατά του Ισλάμ και της αντίδρασης στη μετανάστευση. Η ΕΕ, εν τω μεταξύ, έχει παρουσιάσει μια νέα μονάδα στην "αστυνομία" της την Europol, που είναι αφιερωμένη στη λογοκρισία του διαδικτύου και την εξάλειψη της «προπαγάνδας» και του «εξτρεμισμού».Ο τ. πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον ζήτησε ακόμη από τον ΟΗΕ να ενταχθεί σε έναν «παγκόσμιο πόλεμο» κατά του «μη βίαιου εξτρεμισμού »,αναφέροντας ως παραδείγματα τις «θεωρίες συνωμοσίας» και την πίστη στις θρησκευτικές προφητείες!

Χάρη στο Διαδίκτυο, η μαφία των globalists, δυσκολεύεται να εξαπλώσει την προπαγάνδα της, να καθυποτάξει τις συνειδήσεις και να χειραγωγήσει το σύνολο του πλανήτη. Αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο που μπορεί να φανταστεί κανείς - από την δαιμονοποίηση και την λογοκρισία μέχρι τις ποινικές διώξεις και τον κοινωνικό αποκλεισμό, προκειμένου να φιμωθεί κάθε φωνή που διαφωνεί. Καθώς η ΕΕ θα γίνεται όλο και πιο απροκάλυπτα ολοκληρωτική, οι άνθρωποι είτε θα μαζεύονται φοβισμένοι για να έχουν «το κεφάλι τους ήσυχο»,είτε θα αφυπνίζονται περισσότερο και θα θυμώνουν, αψηφώντας απόπειρες λογοκρισίας και μπούλινκγ.


Την ίδια ώρα πολλοί χριστιανοί δεν βλέπουν ή δεν θέλουν να δουν τον Μεγάλο Αδελφό να γιγαντώνεται. Μερικοί μου φαίνεται, ήδη σα να προσεύχονται για αυτόν...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου