Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟ...ΚΑΤΑΘΕΣΙΟΛΟΓΙΟ!!!


ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ!



Όπως τα τέλη της δεκαετίας του τριάντα οι ναζί κατέγραφαν τις περιουσίες των εβραίων στη Γερμανία, έτσι και οι νεοναζί του ΣΥΡΙΖΑ με πρόσχημα την φοροδιαφυγή, πρόκειται να καταγράψουν τις κινητές περιουσίες των Ελλήνων...
Και μετά το περίφημο περιουσιολόγιο που θα καταγράφει πίνακες τιμαλφή και εν γένει πολύτιμα αντικείμενα, μια νέα φαεινή εφεύρεση των αρρωστημένων (από την απληστία) εγκεφάλων του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται προς τέρψιν των σιωνιστών αφεντικών τους...
Καθιερώνεται το... «καταθεσιολόγιο»(!!!) για όλους τους Έλληνες.

Αυτό σημαίνει ότι η εφορία θα διενεργεί αναδρομικούς έλεγχους στις καταθέσεις, στα εμβάσματα και σε όλα τα τραπεζικά προϊόντα που είχαν οι ταλαίπωροι φορολογούμενοι Έλληνες από το 2002(!!!) μέχρι σήμερα, με σκοπό  η Εφορία να ξέρει λεπτομερώς τα μετρητά του κάθε Έλληνα.

Και αυτοί οι έλεγχοι θα γίνονται όχι μόνο για όσους είναι ύποπτοι των διωκτικών αρχών για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό, αλλά για όλους τους φορολογουμένους στην Ελλάδα.

Για να υλοποιήσει αυτή την απίστευτη και διεστραμμένη διαδικασία ελέγχου, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ζήτησε από τις ελληνικές τράπεζες να έχουν έτοιμα όλα τα στοιχεία για τις κινήσεις και τους λογαριασμούς των Ελλήνων καταθετών κατά την τελευταία 15ετία (από το 2002 και μετά) μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Ηδη όμως τις τελευταίες εβδομάδες έχουν γίνει τουλάχιστον τρεις δοκιμαστικές διασταυρώσεις σε δείγμα φορολογουμένων (ποσοστά επιτυχίας  μεαπόκλιση 1%-3%). Στη συνέχεια θα υπάρξουν και άλλα δοκιμαστικά τεστ που θα συμπεριλάβουν πιο σύνθετα τραπεζικά και επενδυτικά προϊόντα, των οποίων ο έλεγχος μπορεί να σημαίνει ότι θα προκύπτουν  προβλήματα και λάθη στη φάση της παραγωγικής διαδικασίας, όπως σφάλματα στους υπολογισμούς απόδοσης των κεφαλαίων, κατανομή εισοδημάτων σε συνδικαιούχους κ.λπ.

Το μέτρο αυτό επιχείρησε να το εφαρμόσειει σε όλους τους Έλληνες ο δήθεν αντιμνημονιακός καθαρόαιμος νεοταξίτης πρώην υπουργός Οικονομικών Γ.Βαρουφάκης και η ιδέα του (;) άρεσε πολύ στους δανειστές. Ετσι, το σχέδιο αυτό ετοιμάζεται να το εφαρμόσει άμεσα ο σημερινός υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος 

Άλλωστε το υπουργείο Οικονομικών θεωρεί ότι με τους νόμους που ψηφίστηκαν τα τελευταία χρόνια δεν ισχύει πια το τραπεζικό απόρρητο απέναντι στις φορολογικές αρχές και έτσι μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση σε στοιχεία των καταθετών.

 Ο φορολογούμενος θα καλείται να αποδείξει να δώσει τις δικές του εξηγήσεις και να προσκομίσει δικαιολογητικά για να αποδείξει, αν μπορέσει, ότι δεν είναι ελέφαντας και ότι τα επιπλέον κεφάλαια που εντοπίζει η Εφορία είναι από νόμιμη προέλευση και ήδη φορολογημένα.

Όλοι εμείς οι Έλληνες φορολογουμένοι, είμαστε 
στην ίδια κατάσταση με τους πραγματικούς εβραίους που γνώρισαν την  γενοκτονία από τους ψευτοεβραίους σιωνιστές το 1938-44...   αλλά ελπίζω ότι σε αντίθεση με εκείνους, εμείς θα αντιδράσουμε... 


1 σχόλιο:

  1. ΑΔΕΛΦΕ, ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ ! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝΕ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ! ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝΕ !

    1. Πρωτα θα γινει η δολοφονια του Ερτογαν, και, ακολουθως, μεσα σε ενα μηνα, θα γινει ο πολεμος Ελλαδος τουρκιας
    hggiken.pblogs.gr/2016/07/otan-ton-skotwsoyn-mesa-se-ena-mhna-na-perimeneis-polemo-.html

    2. Δολοφονια Αμπτουλαχ Οτσαλαν, ή η ανακοινωση οτι ο Αμπτουλαχ Οτσαλαν ειναι ηδη νεκρος εδω και μηνες : ΅Οταν θα σκοτωσουν αυτον που το ονομα του αρχιζει απο Ομικρον΅ λεει μια προφητεια. Αυτο δε θα εχει συνεπεια την εξεγερση των Κουρδων, οπως περιγραφεται στο φημισμενο εξασελιδο του Γεροντα Ιωσηφ Βατοπεδινου

    3. Το κειμενο του εξασελιδου του Γεροντα Ιωσηφ Βατοπεδινου :
    anargyros61.blogspot.com/2013/06/blog-post_21.html τωρα περιμενουμε πρωτα να γινουν οι σφαγες των αμαχων της Γεωργιας απο τους Ρωσσους…. και σχεδον ταυτοχρονα να εξεγερθουν οι Ουκρανοι εναντιων των Ρωσσων.

    4. Γερων Ιωσηφ Βατοπεδινος, ειχε αρχισει και ελεγε το ετος 2008 : σε 10 χρονια θα ημαστε απεναντι, εννοωντας στα παραλια της Ιωνιας. Τον ειχε ακουσει παρα πολυς κοσμος να το λεει αυτο. Το ετος 2018 ειναι και η διπλη Πασχαλια, συμπιπτουν δηλαδη οι επετειοι Ευγγελισμου και Αναστασης με το παλιο ημερολογιο.

    5. Γερων Σοφρωνιος Σαχαρωφ, του Εσσεξ : ΅Το ετος 2020, η πρωτευουσα της Ελλαδος θα ειναι η Κωσταντινουπολη΅

    6. Αγιος Πορφυριος Καυσοκαλυβιτης : Με ΜΑΥΡΟ προεδρο, θα γινει η τεραστια καταστροφη των ΗΠΑ… Υποψιν, ο μαυρος Ομπαμα, θα ειναι μεχρι τις εκλογες της 8 Νοεμβριου 2016…. μετα, οποιος βγει θα ειναι λευκος, γιαυτο ΠΡΕΠΕΙ να γινει αυτη η καταστροφη ΠΡΙΝ τις αμερικανικες εκλογες, των 8 Νοεμβριου 2016.

    7. παπα Γιαννης Καλαιδης : οι ΗΠΑ θα παθουν γιγαντια γεωλογικη’βιολογικη καταστροφη, για τα κακα που εχουν προξενησει στον πλανητη.

    Μαλλον εννουν οι δυο προαναφερθεντες, το υπερηφαιστειο Γιελοουστονε που απο το Πασχα 2016, χειροτερευει μερα με τη μερα, εχει βγαλει λαβα, κλπ.

    8. Νοστραδαμος : Τοσο μεγαλη καταστροφη και τοσο συντομη, τα νερα θα φτασουνε στην Ολυμπιακη φλογα. δηλαδη στα 30 μετρα περιπου, στο Λος Αντζελες και στην Ατλαντα, εκει που ειχανε γινει Ολυμπιακοι Αγωνες… Τα δυο υπερ’ηφαιστεια Yellowstone και New Madrid επιδρουν σε Λος Αντζελες και Ατλαντα.

    9. Προφητεια : Όταν θα φύγει ο Ερντογάν, πάρε τρόφιμα για 6-7 μήνες…
    hggiken.pblogs.gr/2013/05/otan-tha-fygei-o-erntogan.html

    10. Τότε θυμήθηκα τα λόγια μιας άλλης γερόντισσας από ένα γυναικείο φιλοθεΐτικο μοναστήρι που με βεβαιότητα επέμεινε ότι «η πείνα θα κρατήσει 6 μήνες, είπε ο γερό-Παΐσιος»… Ταίριαζε…

    11. Προφητεια απο δυο Αγιοριτες, τον Γεροντα Ευθυμιο, και τον παπα Γιαννη απο το Βατοπαιδι : Τα νησια που θα μπουνε οι τουρκοι ειναι η Ροδος και το Καστελοριζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή