Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

EXEI XAΘEI TEΛEIΩΣ H ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ


ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ...


ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: «ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ "Φ.ΑΚ. (ΑΓΓΛΙΣΤΙ FUCK) ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ"»

Οι δωσίλογοι έχουν χάσει πλέον το μέτρο της λογικής και εν όψει της βεβαίωσης του ΕΝΦΙΑ, (τον οποίο θα καταργούσαν και τον επιβάλλουν αυξημένο), τρέμοντας την δίκαιη οργή του λαού, δηλώνουν ό,τι νάναι...


«Στο επόμενο διάστημα γίνεται επεξεργασία να αντικατασταθεί ο ΕΝΦΙΑ με φόρο ακίνητης περιουσίας, αυτός είναι ο στόχος», ανέφερε η εκπρόσωπος τύπου Γεροβασίλη.

Θα αλλάξει όνομα το χαράτσι, λίγο το θεωρείτε εσείς αυτό;





Απολαύστε συνοχή στα λεγόμενα της Γεροβασίλη: «Η καταστροφή που είχε προαναγγελθεί... δεν την είδαμε. Ξεχνάμε τις εκλογές που έγιναν πέρυσι με ψηφισμένη συμφωνία, με 221 βουλευτές, ψήφισαν την παραμονή του ΕΝΦΙΑ. (;;;)...Ο ελληνικός λαός επέλεξε να διαχειριστούμε την Ελλάδα μέσα σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Η ΝΔ έλεγε ότι ήταν ένας δίκαιος φόρος. (ενώ εμείς ότι είναι άδικος, γι αυτό τον επιβάλλουμε αυξημένο!)

Το 92% θα πληρώσουν μέχρι και 300 ευρώ λιγότερο. Κάποιοι μέσα σ’ αυτούς έχουν αύξηση μέχρι 10 ευρώ (το τ.μ.;)  Αυξημένος είναι σε κάποιες μονοκατοικίες, Κολωνάκι, Ψυχικό και Γλυφάδα».

Ο πανικός που προκαλεί αυτές τις ασυνάρτητες δηλώσεις είναι σαφής. Το 2016 θα είναι η ένατη συνεχής χρονιά με ύφεση και αυτό δεν συνέβη ούτε στην δεκαετία του '40 με έναν παγκόσμιο πόλεμο, μια Κατοχή κι έναν Εμφύλιο. Το 1946 ήδη η οικονομία άρχισε να ανακάμπτει!

Εννέα χρόνια συνεχούς ύφεσης δεν αντέχονται από καμία χώρα.

Στο Μαξίμου γνωρίζουν άριστα ότι "Δεν έχουν ελπίδα"!!!

Γιαυτό και τα άθλια θέατρα με την παραπομπή του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ ...νομίζοντας ότι ο λαός δεν γνωρίζει ότι όλα τα έχουν στήσει οι κουκλοθεατρίνοι του ΣΥΡΙΖΑ

Είναι βέβαιη και πέρα από κάθε αμφισβήτηση η πτώση και αυτών των δωσιλόγων...



1 σχόλιο: