Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ 

ΒΙΝΤΕΟ



Ψυχολογικές επιχειρήσεις κατά των Τούρκων έχουν ξεκινήσει οι Κούρδοι πέραν των πολεμικών και ανεβάζουν βίντεο στο διαδίκτυο με τις προρρήσεις του Άγιου Παϊσιου που σαφώς αναφέρουν την διάλυση της Τουρκίας και όπως ο Άγιος είχε πει «ο καθένας θα πάρει τα εδαφη που του ανήκουν, οι Έλληνες τα δικά τους, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους»


Γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι Τούρκοι διανύουν μια πολύ ασταθή οικονομικά αλλά και ψυχολογικά περίοδο και επιχειρούν να τους φοβίσουν με κάτι που έτσι και αλλιώς φοβούνται τους Ορθόδοξους Αγίους.

Αυτός είναι και ένας βασικός λόγος για τον οποίο το ΡΚΚ έχει επεκτείνει την δράση του και στον Πόντο όπου έχει πραγματοποιήσει σωρεία αιματηρών χτυπημάτων. Έχει καταφέρει να στρατολογήσει και κατοίκους του Πόντου που έχουν συναίσθηση της ελληνογενούς προελεύσεώς τους.

Η επιλογή της ανάρτησης του βίντεο του Αγίου Παϊσίου δεν έγινε καθόλου τυχαία καθώς προγήθηκε νέο χτύπημα στον Πόντο αλλά και δημοσίευμα της ερντογανικής Yeni Safak


«Επιλέγουμε να μεγαλώσουμε και να συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Τώρα εισερχόμαστε σε μια περίοδο αποκατάστασης. Αυτή θα είναι η γραμμή άμυνάς μας. Μετά τις 15 Ιουλίου πρέπει να προετοιμαστούμε για ανοιχτό πόλεμο. Το 2017 ίσως να είναι το έτος μιας ιστορικής αναμέτρησης, ενός είδους αποκαλυπτικού πολέμου».

Το 2017 λοιπόν περιμένει έναν μεγάλο πόλεμο στη Μέση Ανατολή, σαν εκείνον που περιγράφει η Αποκάλυψη. Δηλαδή αναμένει ένα Γ' ΠΠ ακριβώς επειδή η Τουρκία δεν μεγαλώνει άλλο. Και πως θα μεγαλώσει κι άλλο; Μήπως προς Δυσμάς; Μήπως βάζοντας «χέρι» σε ελληνικά εδάφη;

Αναφέρει μάλιστα ότι η μεγαλύτερη απειλή για την Τουρκία προέρχεται από τους συμμάχους της, την ΕΕ και τις ΗΠΑ. Η κυβερνητική δηλαδή εφημερίδα προτείνει την ολοκληρωτική αποαμερικανοποίηση της χώρας.

Την Κυριακή οργανώθηκε νέο αντάρτικο χτύπημα στον Πόντο όπου τρεις Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και ακόμα δύο τραυματίστηκαν στα Κοτύωρα, τουρκικά Ορντού, μεταξύ Σαμψούντας και Τραπεζούντας.

Έχουν προηγθεί δεκάδες άλλα χτυπήματα στην Κερασούντα και αλλού με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να φοβούνται ότι υπάρχουν ακόμα Πόντιοι ελληνικής καταγωγής και ψυχής.

Άλλωστε οι Κούρδοι του ΡΚΚ ζητούν από τους Πόντιους να ξεσηκωθούν μαζί τους.

Το ζήτημα του Πόντου πάνω στο οποίο ποντάρουν οι Κούρδοι είναι υπαρκτό. Παρά την Γενοκτονία των Ποντίων παρέμειναν ελληνογενείς φυλετικά πληθυσμοί υπό την κάλυψη του κρυπτοχριστιανισμού και της επιφανειακής αποδοχής του σουνιτικού μουσουλμανισμού.

"Είμαστε Ρωμιοί σαν εσάς" λένε τωρινοί κάτοικοι του Πόντου και προσθέτουν "να μας δείξετε στη δική σας τηλεόραση και όχι στην τηλεόρασή εδώ, γιατί θα μας σκοτώσουν!" αποδεικνύοντας ότι παρά την Γενοκτονία και τον εποικισμό του Ιερού Πόντου με Τούρκους κατοίκους το ελληνικό στοιχείο δεν ξεριζώθηκε ποτέ και ακόμα παραμένει ισχυρό προκαλώντας τρόμο στην Άγκυρα που ανησυχεί για μαζική αφύπνιση Κρυπτοχριστιανών (που κυρίως βρίσκονται ανάμεσα στις τάξεις των Αλεβιτών) και Ελλήνων που έχουν γνώση της πραγματικής τους καταγωγής. 

Όταν το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής «World Party» επισκέφθηκε την Τραπεζούντα και τα γύρω χωριά για τα γυρίσματα του επεισοδίου με στόχο ο Σ. Τανιμανίδης να βρει το χωριό της οικογενείας του, συνάντησαν δύο ηλικιωμένες γυναίκες που έκαναν γεωργικές εργασίες στα χωράφια τους και μιλούσαν άπταιστα ποντιακά με την χαρακτηριστική αρχαία ελληνική προφορά. 

«Κι εμείς είμαστε Ρωμιοί σαν εσάς!» ανέφερε η μία από αυτές, «να μας δείξετε στη δική σας τηλεόραση και όχι στην τηλεόρασή εδώ, γιατί θα μας σκοτώσουν!». Tις δηλώσεις αυτές θα τις δείτε μετά το 36ο λεπτό της εκπομπής. 

Στην Άγκυρα ανησυχούν και για έναν επιπλέον λόγο καθώς η "φλόγα" της σύγκρουσης με τους Κούρδους έχει φτάσει στην Τραπεζούντα και στην ευρύτερη περιοχή του Πόντου μετά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις που εκδηλώθηκαν τον Αύγουστο του 2015 και συνεχίζονται μέχρι τώρα, από αντάρτες του ΡΚΚ, θυμίζοντας τα γεγονότα της δεκαετίας του ενενήντα όταν στην περιοχή του Πόντου μαίνονταν ο εσωτερικός πόλεμος με διάφορες τοπικές ανταρτικές ομάδες, ελληνικής ποντιακής συνείδησης και κρυπτοχριστιανικών καταβολών. 

Ο εκνευρισμός των Τούρκων είναι πολύ μεγάλος, καθώς πριν λίγα μόλις χρόνια στον Πόντο από την δεκαετία του 90 μέχρι και τα πρώτα χρόνια μετά το 2000 , είχε εμφανιστεί τοπικό «Αντάρτικο Σώμα» από Τούρκους υπηκόους που μιλούσαν όμως όλοι Ποντιακά. 

Αρχηγός τους ήταν τότε μια 28χρονή κοπέλα… η πολυάριθμη αυτή ομάδα δεν είχε σχέση με τις κουρδικές οργανώσεις ή άλλες ακροαριστερές.

Η Τουρκία με αφορμή το κουρδικό ζήτημα είναι ένα "ηφαίστειο" εθνοτήτων έτοιμο να εκραγεί. 

Σε αυτό βοήθησε και ο Ρ.Τ.Ερντογάν με τον ισλαμικό χαρακτήρα που έδωσε στο τουρκικό κράτος,κάνοντας τις θρησκευτικές και εθνικές μειονότητες να νιώσουν ως ξένα "σώματα" που σκέφτονται ότι ήρθε ίσως η ώρα να τραβήξουν το δικό τους δρόμο. 

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός το είχε προβλέψει άλλωστε «1/3 των Τούρκων θα γίνουν Χριστιανοί»,και σύμφωνα με στοιχεία έρευνας τουρκικής εφημερίδας, που καταγράφει μεταξύ 2009-2012 στην Τουρκία τον εξωφρενικό αριθμό... των 8.000.000 πωλήσεων Αγίων Γραφών, στην τουρκική γλώσσα, μας κάνει να αναρωτιόμαστε μήπως είναι πραγματικά πολλά εκατομμύρια οι Κρυπτοχριστιανοί στην Τουρκία. Οι τουρκικές αρχές το αναρωτιούνται πάντως. 

Oι Τούρκοι φοβούνται δύο πράγματα: Τις υψηλές πωλήσεις της Αγίας Γραφής στην Τουρκία και την ύπαρξη 15.000.000 Αλεβιτών (σιιτική αίρεση με χριστιανικές προεκτάσεις) οι οποίοι θεωρούνται εν δυνάμει Χριστιανοί σε κάποια μελλοντική συγκυρία.



Στην Τουρκία ανησύχησαν σφόδρα όταν τα προγούμενα αχρόνια πωλήθηκαν 8.000.000 αντίτυπα της Αγίας Γραφής προκαλώντας φόβο ότι κάποιοι έψαχναν τις ρίζες τους και ήταν πάρα πολλοί αυτοί. 

Θεωρείται ότι πολλοί Χριστιανοί προσχώρησαν στον Αλεβιτισμό ο οποίος έχει σαφείς χριστιανικές επιροές (δέχονται τον Τριαδικό Θεό) για να αποφύγουν την βαριά φορολόγηση και τους κινδύνους της ζωής μέσα στο οθωμανικό κράτος. Επειδή η Οθωμανική Αυτκρατορία ήταν πολυεθνική και πολυφυλετική επεδίωκε με κάθε μέσο να έχει θρησκευτική ομοιογένεια, ή τουλάχιστον γλωσσική.

Με το μπλε σημειώνονται οι περιοχές που έχουν έντονο αλεβιτικό στοιχείο. 

Έτσι έβαζε βαρύτατους φόρους στους Χριστιανούς με αντάλλαγμα την γλώσσα ή την θρησκεία για την απαλλαγή τους. 

Αυτός είναι και ο λόγος της ύπαρξης των Ελληνορθόδοξων Γκαγκαούζιων που υπάρχουν μέχρι την σημερινή Μολδαβία και ζητούν ανεξαρτησία και ένωση με την Ορθοδοξη Ρωσία, που μιλούν όμως τουρκικά διότι επέλεξαν να "δόσουν" την γλώσσα όχι όμως την Θρησκεία.

Τώρα οι Τούρκοι τρέμουν μήπως ήρθε η ώρα της εκπλήρωσης των προφητειών

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


1 σχόλιο:

  1. Ας συγκρατηθουμε λιγο με τους Αγιους και τις προρησεις γιατι αρκετοι το εμπορευονται στην τηλεοραση στις εφημεριδες-περιοδικα και οι "αλλοι"βρισκουν πατημα και τα γελοιοποιουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή