Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Η ΑΘΛΙΑ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ...


ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ

                  Μετά και από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση του λαού στις 21/1 που εκδήλωσε περίτρανα τη θέλησή του ενάντια σε ονομασίες της FYROM που παραβιάζουν κατάφωρα  την βούληση του Ελληνικού λαού, (την οποία οι πολιτικοί απατεώνες Φλαμπουράρηδες που ελέγχουν την ΕΡΤ έκαναν το παν να την υποβιβάσουν μιλώντας για 80.000 συμμετοχή, όταν ακόμη και οι Συντηρητικοί Τάιμς του Λονδίνου μιλούν για 300.000!), το πολιτικό σκηνικό αλλάζει ριζικά. 

Ιδιαίτερα, όταν οι «αριστεροί» Τσολάκογλου δεν επιτρέπουν καν τη λαϊκή βούληση να εκδηλωθεί με δημοψήφισμα και τη στιγμή μάλιστα που ο λαός της γείτονος θ’ αποφασίσει δημοκρατικά ! 


Πρέπει μάλιστα να χρωστάμε και ευγνωμοσύνη στον αρχι-δωσίλογο Κοτζιά που μας επέτρεψε να κάνουμε και συλλαλητήριο και καμαρώνει για τη σχετική “δημοκρατικότητά» του, ενώ στο μεταξύ στις «διαπραγματεύσεις» του Νίμιτς πάει με έτοιμο το όνομα (και παραλλαγές του) που του έδωσαν τα Νατοϊκά αφεντικά του.

 Με βάση όλα αυτά, θέλουμε να δηλώσουμε απερίφραστα τα εξής:


Σε περίπτωση που αναγκαστούν και οι δικοί μας Τσολάκογλου να ζητήσουν τη γνώμη του λαού με δημοψήφισμα και εάν το δημοψήφισμα έχει απλό ερώτημα (όπως είναι πολύ πιθανό αν τολμούσαν δημοψήφισμα) «εάν πρέπει ή όχι η ονομασία να περιέχει τον όρο Μακεδονία», χωρίς ν’ αναφέρονται άλλες ονομασίες, τότε θα καλούσαμε τον λαό να απορρίψει κάθε σύνθετη ονομασία.

Τέλος, καλούμε τον λαό, σε περίπτωση που δεν τολμήσουν οι Τσολάκογλου της κατοχικής “κυβέρνησης” να κάνουν δημοψήφισμα, να μην ανεχτεί οποιαδήποτε απόφαση που τυχόν μπορεί να περάσουν στη Βουλή οι Τσιπρο-Δραγασάκηδες μαζί με τους Θεοδωράκηδες κλπ, και να κατέβουν σε μαζική διαδήλωση όλοι στο Μαξίμου μέχρι ν’ αναιρεθεί η όποια απόφαση μιας ψευτο-Βουλής που δεν θα εκπροσωπεί καμιά λαϊκή βούληση, ειδικότερα για το συγκεκριμένο κρίσιμο εθνικό θέμα, όταν ουσιαστικά απαγορεύει την έκφρασή της με δημοψήφισμα. 

Και αυτό, όταν ακόμη και οι γείτονες στη FYROM έχουν αυτό το δικαίωμα (προφανώς γιατί δεν έχουν γίνει ακόμη προτεκτοράτο, όντας έξω από ΕΕ και ΝΑΤΟ), αλλά όχι ο Ελληνικός λαός που υπέστη τη μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή στην Ιστορία του από τη στιγμή που, χάρη στις ξενόδουλες πολιτικές ηγεσίες του, έγινε και επίσημα προτεκτοράτο της Υπερεθνικής Ελίτ.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Με ευθύνη του ιστολογίου μας έχει αφαιρεθεί μία παράγραφος, όπου το ΜΕΚΕΑ προτείνει σύνθετη ονομασία με  όνομα της Μακεδονίας μας, εθνοφυλετικού προσδιορισμού. 
Και αυτό έγινε διότι έχει απορριφθεί από το ψήφισμα της συνέλευσης του συλλαλητηρίου (βλέπε το βίντεο ΕΔΩ στη θέση 3.51΄.20΄΄), οποιαδήποτε σύνθετη ονομασία με όνομα της Μακεδονίας! Αυτή είναι και η θέση του ιστολογίου.


ΑΚΟΛΟΥΘΏΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΎΝΔΕΣΜΟ (ΠΗΓΗ) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου