Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!


ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΠΟΤΑΜΟΥΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 


Πρώτον: Τι λένε τα κλαμένα άτομα. Δηλαδή (οι σχεδόν) ΟΛΟΙ οι Έλληνες σε ΟΛΗ την Ελλάδα κ.α. που δεν θέλουν το όρο και το όνομα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" καθόλου να συμπεριλαμβάνεται με την ονομασία των Σκοπίων σύμφωνα με την λογική του παραλόγου του Τσύριζα είναι Χρυσαυγίτες!! Μίλησαν... οι φασιστεροί ακροαριστεροί!

Δεύτερον: Είναι ανοικτή παρέμβαση στις πολιτικές θέσεις της χώρας ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ (ΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ, ΠΟΡΕΙΕΣ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΤΛ. ΚΤΛ.) Αλλά δεν είναι δικαίωμα της Εκκλησίας που το έθεσε και με ευγενικό τρόπο;!

Τρίτον: Αυτό το περιμένουν όλοι το -"επισήμως"- αλλά όλοι σας στο Τσίριζα έχετε την κρυψίνοια και την μυστικοπάθεια και όταν θα τελειώσουν τότε θα το έχουν επικυρώσει το όνομα ώστε να μην μπορεί και καλά κανείς Έλληνας να αντιδράσει στην Ελλάδα!

Τέταρτον: Από συκοφαντικές κατηγορίες εναντίον της Ελληνικής Εκκλησίας να φάνε ....και οι κότες! Εκτός που δεν έχετε αποδείξεις γιά αυτά που λέτε, δηλαδή όταν λέει κάποιος την άποψη του και έχει και τις προσωπικές θέσεις του, όπως και το Μακεδονικό που ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ κατηγορείται ότι εμπλέκεται σε κρατικές και διπλωματικές θέσεις;!!

Εεε τότε να μην μιλάει κανείς στην Ελλάδα να μην θίξουμε το Τσίριζα!

Πέμπτον: Οι ίδιες "πηγές" σας είναι αναπόδεικτες, ψευδείς και συκοφαντικές και αν είχατε αληθινές αποδείξεις τότε θα τις δείχνατε και θα τις λέγατε και όχι απλά να συκοφαντείτε! 

Όλες ως τώρα οι θέσεις τις Εκκλησίες είναι ευγενικές και εστιάζουν στο Εθνικό συμφέρον, ουδείς αντιλέγει περί τούτου! Μη κακώς φαντάζεστε άνευ αποδείξεων! 

Το ότι η Εκκλησία παρακαλεί και λέγει τα αυτονόητα ότι δεν θέλει το όνομα και το όρο "Μακεδονία" να το πάρουν οι πουλημένοι Σκοπιανοί είναι εξυπηρέτηση των ιδιωτικών συμφερόντων ιεραρχών;;!!! 

Μα καλά πόσο πολύ φαύλοι συκοφάντες είσαστε;! Όσο για την αναπόδεικτη συκοφαντία "πιθανώς" προσωπικών πολιτικών "συγγενιών" τους να το τρίψετε στα μούτρα σας! Δηλαδή κάποιος δεν πρέπει να μιλάει καθόλου γιά να μην ταυτιστεί με αντίθετες πολιτικές δυνάμεις. 

Τόσο καιρό που οι θέσεις τις Εκκλησίας ήταν συμβατές ή σχεδόν συμβατές με το Τσίριζα ήταν εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων πολιτικών "συγγενιών" τους;;! εκεί όμως δεν μιλούσατε καθόλου, έτσι!- Σας ρωτάω: έχουμε ή δεν έχουμε ελευθερία του λόγου;; Πως λέγετε και έχετε το δικαίωμα ότι δεν έχει λόγο η Εκκλησία σε εξωτερική πολιτική όταν αυτή συγκεκριμένα δεν είναι εξωτερική πολιτική και αφορά άμεσα όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Ελληνική Μακεδονία (που αυτοί έχουν σκοπό να την καπηλεύσουν και να πάρουν τα εδάφη μας με πρώτο σκοπό και στόχο να πάρουν πρώτα το όνομα και έπειτα θέλουν και τα εδάφη της Ελληνικής Μακεδονίας κ.α.)

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΠΟΤΑΠΟ ΠΟΤΑΜΙ) ΜΙΛΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ, ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΟΛΑ ΚΑΛΑ" ΚΑΙ "ΜΙΑ ΧΑΡΑ"! ΕΤΣΙ ;;!

Περι των σκοτεινων ποταμιων ο λογος ... οι νεοεποχιτικες φρασεις "πολιτικο κοστος", "πολιτικα ορθο", "ταμπου" εχουν αντικαταστησει την λεβεντια του να μιλα κανεις αντρικια και να ειναι ετσι ενεργος ρυθμιστης της κοινωνιας.
Σήμερα λέει αυτά και πολύ εύκολα αύριο ως γνωστός ανθέλληνας θα είναι υπέρ της διάλυσης του Ελληνικού έθνους και την παραχώρηση των εδαφών της σε αλλότριους!

Απο τους χειρότερους "πωλητικούς" είναι ο Στ. Θεοδωράκης που δικαίως έχει πέσει ούτε στο 1% και τώρα δεν ξαναμπαίνει ούτε στην βουλή! Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου