Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

ΟΙ FINANCIAL TIMES ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ «ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ»!!!

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ   ΤΗΝ «ΒΛΕΠΟΥΝ»ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΑΝ «ΕΣΤΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ»!!!






Η άθλια και μισελληνική Ευρώπη των σιωνιστών τοκογλύφων, φοβούμενη μια εξέγερση στην Ελλάδα έβαλε τους Financial Times να γράψουν ότι «την θεωρεί ως εστία σταθερότητας» τονίζοντας μάλιστα ότι «το 2017 η ατμόσφαιρα μεταξύ της Ελλάδας και των συμμάχων της βελτιώθηκε σε βαθμό που σχεδόν κανείς δεν είχε προβλέψει στην αρχή του χρόνου».


Και συνεχίζει το εμετικό δημοσίευμα, διευκρινίζοντας ότι «αυτό οφείλεται στην εκπληκτική μεταστροφή της κυβέρνησης Τσίπρα στις συνομιλίες για το πρόγραμμα στήριξης και στην υιοθέτηση μιας "πιο εποικοδομητικής προσέγγισης" εκ μέρους της».

Λέει δηλαδή ξεκάθαρα ότι οι σχέσεις με τους τοκογλύφους βελτιώθηκαν γιατί η ήδη από το 2015 δωσίλογη κυβέρνηση ξεπερνώντας σε δωσιλογισμό όλες τις προηγούμενες, είπε ναι σε όλα όσα της ζητήθηκαν, κοντολογίς "έπεσε στα τέσσερα"

Αυτή η στάση «αναμένεται να διασφαλίσει την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης στις 22 Ιανουαρίου» σημειώνουν οι Financial Times.

Μπερδεύοντας και «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» το άρθρο που εκθειάζει τον δωσιλογισμό του Τσίπρα, λέει ότι παράλληλα με την "σταση"της κυβέρνησης, ρόλο έπαιξαν και ευρύτερες γεωπολιτικές εξελίξεις: «Για την Ευρώπη και τις ΗΠΑ η επέκταση της αστάθειας στην περιοχή, καθιστά την Ελλάδα εστία σταθερότητας και φιλίας».

Και σε ένα κρεσσέντο υπέρ της Ελλάδας οι Financial Times συνεχίζουν:

«Τα Βαλκάνια είναι εύθραυστα, ενώ η Τουρκία βυθίζεται όλο και περισσότερο στον αυταρχισμό και οι σχέσεις της με τις ΗΠΑ και την ΕΕ εμφανίζουν όλο και περισσότερες τριβές.

Λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Αφρική οι ΗΠΑ εκτιμούν ιδιαίτερα τη βάση τους στη Σούδα. Γενικά, η Ελλάδα εμφανίζεται ως πυλώνας αξιοπιστίας στην ανατολική Μεσόγειο».

Οι Financial Times για να μην καρφωθούν ότι εκθειάζουν μόνο,  προειδοποιούν στο τέλος  ότι η Ελλάδα θα πρέπει να προσέξει και να μην εφησυχάσει μετά την έξοδο από το πρόγραμμα στήριξης.

Μας ονομάζουν κυνικά  "προτεκτοράτο" καθώς καταλήγουν: 

«Μετά από οχτώ εξοντωτικά έτη, οι Ευρωπαίοι επιθυμούν να αποσυρθούν σταδιακά από το ντε φάκτο "προτεκτοράτο" τους επί της Ελλάδας και να κινηθούν προς τη μεγαλύτερη πρόκληση – την εμβάθυνση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης» λέει ξετσίπωτα ο αρθρογράφος...

Πίσω από αυτό το άθλιο άρθρο βρίσκεται όπως είπαμε ο φόβος των "εταίρων" για εξέγερση καθώς η κοινωνία είναι σε βρασμό και καθώς ξεκινάει το πρόγραμμα για 1.700.000 πλειστηριασμούς!

ΟΜΩΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ
ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου