Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΑΦΩΝΟΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΕΝΟΥΝ ΜΥΑΛΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ!


ΠΛΗΘΟΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ  ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟΑπό 500 έως 600 χιλιάδες ψυχωμένοι Έλληνες, Μακεδόνες, Κρητικοί, Θράκες, Πόντιοι, Θεσσαλοί και Στερεοελλαδίτες σαν μια γροθιά διατράνωσαν την απόφασή τους να μην παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς! 

Το πλήθος αυτό είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από τον πληθυσμό των Σκοπίων και όπως είπε ένας από τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου, δεν μαζεύτηκε στην Θεσσαλονίκη για να διαμαρτυρηθεί αλλά ως εντολέας των πολιτικών (όπως ορίζει το σύνταγμα) για να δώσει εντολή στους πολιτικούς να απορρίψουν κάθε πρόταση ονομασίας που θα περιέχει το όνομα της μίας μοναδικής και Ελληνικής Μακεδονίας!

Οι πολιτικές προεκτάσεις του συλλαλητηρίου είναι σημαντικές καθώς μέσα από το μείζον εθνικό θέμα της μη εκχωρήσεως του ονόματος της Μακεδονίας, γεννιέται ένα λαϊκό κίνημα που παίρνει από τον ίδιο τον λαό χαρακτήρα Εθνοσυνέλευσης ικανής να απονομιμοποιήσει τους δωσίλογους που δρουν ερήμην του Ελληνικού λαού!

ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΔΩΘΗΚΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε στο Σύνταγμα και ο λαός δείχνει ότι παρακολοθούσε όλον αυτό τον καιρό, αλλά δεν κοιμόταν! Τώρα είναι ξανά έτοιμος να βγει στους δρόμους αλλά σοφότερος, έτοιμος για όλα, αποφασισμένος να πάρει τις τύχες του στα χέρια του!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ     


΄Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου