Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΣΦΟΥΓΓΟKΩΛΑΡΙΟΥΣ


O EΡNTOΓAN ΑΠΕΛΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ   ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟ  ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΩ ΤΑ ΕΔΩ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΑΝΑΛΥΤΕΣ» ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΕΓΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ





Σύγκρουση Τουρκίας - Ισραήλ για το θέμα των ταραχών στη Γαζα η οποία εκτυλίσσεται και σε προσωπικό επίπεδο μεταξύ των προέδρων Ερντογάν και Νετανιάχου.

Προχθές μάλιστα η Τουρκία ανακάλεσε τους πρεσβευτές της σε Ισραήλ και ΗΠΑ, αντιδρώντας στην αιματοχυσία της Ιερουσαλήμ, ενώ χθες  ζήτησε από τον πρεσβευτή του Ισραήλ στην Άγκυρα να εγκαταλείψει τη χώρα προσωρινά.


Παράλληλα η Άγκυρα συγκάλεσε συνεδρίαση του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας, σε μια προσπάθεια να συνενώσει όλες τις χώρες του πλανήτη με μουσουλμανικό πληθυσμό, για το θέμα της Γάζας.

 Ερντογάν και Νετανιάχου βρίσκονται σε ανοιχτό πόλεμο με αλλεπάλληλες προσωπικές επιθέσεις ο ένας στον άλλο.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΙΣΛΑΗΛ


Η τελευταία επίθεση κατά του Νετανιάχου ήρθε μέσω Twitter. Με ένα μήνυμα γραμμένο στα… αγγλικά, προφανώς για να το καταλάβουν όλοι σε ένα λογαριασμό στον οποίο ο Τούρκος πρόεδρος σχολιάζει αυστηρά στα τουρκικά.

Ο Νετανιάχου είναι ο πρωθυπουργός ενός κράτους απαρτχάιντ το οποίο έχει καταλάβει την γη ενός ανυπεράσπιστου λαού για περισσότερα από 60 χρόνια, παραβιάζοντας τα ψηφίσματα του ΟΗΕ.

Έχει το αίμα των Παλαιστινίων στα χέρια του και δεν μπορεί να καλύψει εγκλήματα με το να επιτίθεται στην Τουρκία.

Θέλεις ένα μάθημα ανθρωπιάς;

Να διαβάσεις τις δέκα εντολές» έγραψαν οι συνεργάτες του Ερντογάν.



Netanyahu is the PM of an apartheid state that has occupied a defenseless people's lands for 60+ yrs in violation of UN resolutions.

He has the blood of Palestinians on his hands and can't cover up crimes by attacking Turkey.

Want a lesson in humanity? Read the 10 commandments.


Την αντίδραση αυτή του  Ερντογάν είχε προκαλέσει εξίσου σκληρή ανακοίνωση από το γραφείο του Νετανιάχου λίγες ώρες πριν στην οποία αναφερόταν ότι:

«Ο Ερντογάν είναι μεταξύ των μεγάλων υποστηρικτών της Χαμάς και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι καταλαβαίνει πλήρως την τρομοκρατία και τις σφαγές. Προτείνω να μην μας κάνει μαθήματα ηθικής».


Σχετική εικόνα

Την ίδια ώρα τα ελληνόφωνα (αλλά σίγουρα όχι ελληνικά) ΜΜΕ καθώς και σοβαροί ελληνόφωνοι «αναλυτές»  παπαγαλίζουν την άποψη ΗΠΑ και Ισραήλ ότι για την σφαγή των Παλαιστηνίων φταίει η Χαμάς!!

Όπως κατήγγειλε ο Νίκος Σταθόπουλος 

"ο κ. Ιωάννης Μάζης πασίγνωστος διεθνολόγος και γεωστρατηγικός αναλυτής δήλωσε χθες στον "ΑΛΦΑ" : 
«πίσω από τις κινητοποιήσεις των Παλαιστινίων είναι προφανώς η Χαμάς και τα διεθνή κέντρα(= Ιράν...) που την πατρονάρουν»

«το Ισραήλ κάνει ό,τι θα έκανε κάθε έννομο κράτος δεχόμενο εισβολή(!!!!» («εισβολή» η διαμαρτυρία αμάχων;;;;πού διδάσκεις βρε κανάγια;...) σε κάποιο σημείο των συνόρων του» (συνόρων «του»!!),

 «υπεύθυνος για τα δεινά των Παλαιστινίων είναι ο Γιάσερ Αραφάτ που το 1978, στο Καμπ Νταίηβιντ, απέρριψε την ανεπανάληπτη γενναιοδωρία του Μπάρακ» ( Μπάρακ, τότε: « οι Παλαιστίνιοι ας ετοιμάζονται για οδυνηρούς συμβιβασμούς αν θέλουν να ειρηνεύσουμε»...), 

«το Ισραήλ και όχι οι Παλαιστίνιοι είναι οι φυσικοί σύμμαχοι της Ελλάδας σε αυτή τη συγκυρία» .....

Σχετική εικόνα


Πλαστογραφώντας την ιστορική αλήθεια, τρομοκρατολογώντας αντι Χαμασικά όπως οι αρθρογραφούντες στην Καθημερινή, οι αντιγράφοντες τα σχετικά προκάτ άρθρα φημισμένων αμερικανικών εντύπων, ψυχαναγκάζοντας τον λαό με στημένους δήθεν μονόδρομους αμερικανικής κοπής.

 Θα μπορούσε κάλλιστα να έκανε καριέρα ως εκπρόσωπος τύπου της ισραηλινής πρεσβείας, αλλάζοντας την τωρινή του καριέρα ως μεταπράτης «επιστήμων» των δογμάτων-ψευδών της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής....

Από τους συνεπέστερους αγωγούς της αμερικανοεβραίικης προπαγάνδας..αλλά με το αίμα των δεκάδων νεκρών Παλαιστίνιων νωπό πάνω στην κλεμμένη γη τους, αυτή η « συνέπεια» τον καθιστά πιο αηδιαστικό και αξιοκλώτσητο από ποτέ...."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου