Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,...ΧΑΙΡΕΤΑΙ!

«ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΕΥΓΕΙ, Ο ΕNΦΙΑ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΚΟΠΗ 
ΜΙΣΘΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ!»  



Με περισσό θράσος ο ψευτοαριστερός πρωθυπουργός δήλωσε στη Βουλή ότι «η Ελλάδα μετά από οκτώ χρόνια μεγάλης περιπέτειας και κρίσης, βγαίνει επιτέλους από τα μνημόνια ». 


«Τον Αύγουστο του 2018 τα μνημόνια αποτελούν παρελθόν για τον τόπο» είπε με το χαρακτηριστικό ύφος του ψεύτη ο πρωθυπουργός του σλόγκαν «πρώτη φορά αριστερά» και σημείωσε ότι αυτή η εξέλιξη είναι «οριστική, αμετάκλητη και αδιαπραγμάτευτη»

Σας θυμίζει κάτι αυτό μήπως; Αν όχι θα σας το θυμίσουμε εμείς: Ακριβώς τα ίδια έλεγε και ο Σαμαράς το 2014 λίγο πριν προκηρύξει εκλογές και πέσει... 

Επομένως Οκτώβριο το πολύ, εκλογές και πτώση Τσίπρα...

Αλλά ας δούμε τώρα την εξαγγελία Τσίπρα για «οριστική, αμετάκλητη, αδιαπραγμάτευτη και καθαρή έξοδο από το μνημόνιο» στις λεπτομέρειές της:



ΕΝΦΙΑ

Μπορεί το Μνημόνιο να φεύγει αλλά ο ΕΝΦΙΑ ο πλέον αντισυνταγματικός και κατασχετικός (κατά Προκόπη Παυλόπουλο) νόμος ο οποίος μάλιστα φέτος  θα είναι χειρότερος αφού θα ισχύσουν οι νέες χρεώσεις και η αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών αναμένεται να «χτυπήσει» κυρίως τις φτωχές περιοχές!


Όχι έξοδο από τα μνημόνια δεν σημαίνει αυτό αλλά αντίθετα,
μόνιμο χαράτσωμα και μάλιστα των ασθενέστερων οικονομικά τάξεων...


ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΠΌ 1/1/19


Και αν το μνημόνιο φεύγει (και καλά!!!) και ο ΕΝΦΙΑ μένει, αυτό που έρχεται είναι η περικοπή (αρχικά) των συντάξεων...


Μικρότερες  έως και κατά... 350 ευρώ  θα εισπράττουν το 2019 1 εκατ. συνταξιούχοι τις συντάξεις τους, καθώς θα χάσουν μέρος ή και το σύνολο της «προσωπικής διαφοράς» που θα... διατηρούσαν στις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις έναντι των νέων - χαμηλότερων συντάξεων του ν. Κατρούγκαλου.


Και μετά από αυτά έπεται και νέα περικοπή των μισθών!


Που υπάρχει σε αυτό το πλάνο «ανάπτυξη» και «καθαρή έξοδος από τα μνημόνια»; Αυτό το ξέρει μόνο η μύτη του Πινόκιο-Τσίπρα που εκτείνεται από την Κουμουνδούρου μέχρι το...Μαξίμου!



 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ!

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ

ΠΡΙΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου