Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ: «ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ » 



Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις και η Επιτροπή Αγώνα για την
 Ελληνικότητα της Μακεδονίας [από τα συντονιστικά των μεγαλειωδών συλλαλητηρίων της 21/1 και 4/2/2018], προβαίνουν στην ακόλουθη δήλωση: 


Τα δυο συλλαλητήρια που έγιναν με σκοπό την αποτροπή παραχώρησης εκ μέρους της κυβέρνησης του ονόματος της Μακεδονίας στην σύνθετη ονομασία της γειτονικής χώρας των Σκοπίων, συγκέντρωσαν 500.000 το πρώτο της Θεσσαλονίκης, και 1.500.000 το δεύτερο, της Αθήνας, Έλληνες πολίτες. 

Τα συλλαλητήρια αυτά μετετράπησαν σε Εθνοσυνελεύσεις και εξέδωσαν ψηφίσματα του Ελληνικού Λαού, διά των οποίων δόθηκε ειδική εντολή στην κυβέρνηση. 

Τα ψηφίσματα αυτά, που επιδόθηκαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό, απαγόρευσαν την παραχώρηση του ονόματος επ’ ουδενί όρω. 

Έκτοτε η κυβέρνηση στερείται της οποιασδήποτε εντολής για διαπραγμάτευσης του συγκεκριμένου ζητήματος. 

Οποιαδήποτε άλλη διαδήλωση ή συλλαλητήριο διοργανώθηκε, ή μέλει να διοργανωθεί, από μεμονωμένα άτομα ή ομάδες ουδεμία σχέση έχει με το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας, για το οποίο ο Ελληνικός Λαός έχει δώσει τις εντολές του,
 κατά τα προειρηθέντα. 

Τα συλλαλητήρια για την προστασία της Μακεδονίας μας και της πατρίδας μας τελείωσαν και μένει το οριστικό κλείσιμο της υπόθεσης σηματοδοτώντας τη μεγάλη νίκη του Λαού επί της “βουλής των άβουλων”. 

Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις στην συνέχεια των συλλαλητηρίων - Λαϊκών Εθνοσυνελεύσεων, επέδωσαν εξώδικα σε όλους τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τους Υπουργούς Εξωτερικών, Άμυνας και τον Πρωθυπουργό, για να πράξουν τα νόμιμα. 

Αν εμμένει ο υπουργός εξωτερικών και η κυβέρνηση στην οποία
 συμμετέχει, στην συνέχιση της διαπραγμάτευσης με κατάληξη προσωπική τους, η οποία είναι (όπως και σήμερα διαπιστώνουμε καθώς συνεχίζουν να παραχωρούν το όνομα της Μακεδονίας), προφανώς, αντίθετη προς την εντολή που τους επιδόθηκε από την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, κατά την διάρκεια των συλλαλητηρίων, οφείλουν να προβούν ανυπερθέτως σε δημοψήφισμα. 

Άλλως στερούνται, οι ως άνω, της οποιασδήποτε εξουσίας απόπειρας δέσμευσης της Ελλάδας, ενάντια στην βούληση του Ελληνικού Λαού. 

Οι Παμμακεδονικές Ενωσεις και η Επιτροπή
 Αγώνα, καλούν σύσσωμο, τον Ελληνικό Λαό να βρίσκεται σε εγρήγορση υπεράσπισης της πατρίδας. Διαβεβαιώνουμε τον Ελληνικό Λαό ότι συνεχίζουμε στις επάλξεις υπεράσπισης της Ελλάδας με εγρήγορση και θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες άμεσα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου