Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΠΕΦΤΕΙ Η ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑ...


ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ. 
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΠΕΣ



Το Μαξίμου έχει αποφασίσει πρόωρες εκλογές για τον Οκτώβριο του 2018 έχοντας δώσει εντολή στο υπουργείο Εσωτερικών να κινητοποιηθεί ο μηχανισμός για τις κάλπες.

Όταν πριν από µία εβδοµάδα έκανε την εµφάνισή του στους διαδρόµους του υπουργείου Εσωτερικών πολύ γνωστός εισαγωγέας χάρτου, κανείς από τους παρισταµένους εκεί δεν έδωσε ιδιαίτερη σηµασία στην παρουσία του. 

Ο λόγος όµως που βρέθηκε εκεί ο γνωστός επιχειρηµατίας του κλάδου δεν ήταν προσωπικός…

Όπως αποκαλύπτουν τα parapolitika.gr, συµµετείχε σε προγραµµατισµένη σύσκεψη µε το ανώτατο επιτελείο του υπουργείου, µε ένα και µοναδικό θέµα. 

Το πρωθυπουργικό γραφείο είχε αποφασίσει πρόωρες εκλογές και η εντολή στο αρµόδιο υπουργείο, το Εσωτερικών, ήταν να κινητοποιηθεί ο µηχανισµός του κράτους, µε ορίζοντα τον Οκτώβριο.

Πρώτη κίνηση λοιπόν, ή, µε όρους πιο υπηρεσιακούς, πρώτη σύσκεψη, αυτή για την παραγγελία και τη δέσµευση των προβλεπόµενων ποσοτήτων χαρτιού γραφής για το τύπωµα των ψηφοδελτίων. Και εκεί υπήρξε και η πρώτη δυστοκία, σύµφωνα µε τις αποκλειστικές πληροφορίες των «Π».

Γιατί στη διεθνή αγορά χαρτιού υπάρχουν προβλήµατα και δυσχέρειες την παρούσα χρονική περίοδο στην προµήθεια τόσο µεγάλων ποσο-τήτων χαρτιού γραφής βάρους 60 γρ., που συνήθως χρησιµοποιείται για το τύπωµα των ψηφοδελτίων. 

Ο χρόνος όµως είναι τόσο ανελαστικός, ώστε δόθηκε εντολή για παραγγελία και δέσµευση χαρτιού βάρους 70 γρ. που διατίθεται προς εισαγωγή για τις ποσότητες που θα χρειαστεί η Ελλάδα προκειµένου οι εκλογές να εξελιχθούν κανονικά τον Οκτώβριο.

Ο κ. Τσίπρας από αυτό και µόνον είναι εµφανές ότι αποφάσισε πρόωρες εκλογές για το φθινόπωρο. Ο «κύβος ερρίφθη» και οι προβλεπόµενες διαδικασίες και συνεννοήσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου